Újra kezdtem nézni a szériát, hát mai szemmel elég vicces néhány jelenet ebben a részben, de ez a sok hiba akkoriban valószínűleg senkit sem zavart. A történet a mai napig szuper, a színészek is jók, régen igazi klasszikus volt, a nosztalgia miatt nem lehet nem öt csillagot adni.
A kalandfilm kicsit sem a kedvenc műfajom, de ez a film egész jó. A többi közül csak a harmadikat láttam, azzal kb. egy szinten van. 8/10
Az Indiana Jones sorozat a filmtörténelem egyik legjobb kalandfilm franchise-a. Minden megvan benne a tökéletes szórakozáshoz. Még ma is a könnyed műfajok egyik királyának tekinthető. Legendája pedig itt, az elveszett frigyládával kezdődött.
Nagyon örültem, hogy megnézem ezt a kiváló filmet 9 éves fiammal. Sajnos, a film a végén csak a fiamnak tetszett és én nagyon csalódott maradtam. Egyre jobban veszem észre, hogy a 80. évek filmjei sematikusak, műek és erőltetettek a mai nézőnek. Ráad... Több
Többször nézhető, látványos film egy még jóképű Harrison Forddal. A történet végig elég tempós volt, nem unatkozott a néző.
Az egyik klasszikussá vált kalandfilmek gyöngyszeme az Elveszett Frigyláda. Nagyon egyensúlyban van itt a humor az akciójelenetekkel és ettől olyan élvezhető ez a film.
Ez a legjobb Indiana Jones film szerintem, pedig nem vagyok annyira oda érte. Nem értem, miért nem csinálnak ma hasonló kaliberű filmeket, mint ez vagy a Múmia.. pedig lenne rá igény szerintem.
Gyenge sztori, közepesnél kicsit jobb színészi alakítások... Tipikus ponyva, igazán komoly hozzáadott érték nélkül. Kaland és Fordrajongóknak kötelező, de akinek nem kedvence a téma, az nehezen fog jól szórakozni rajta, mert gagyi.
Indiana Jons, igazi klasszikus, réges régen nagy kedvenc volt szívesen néztük a családdal és a barátokkal.Ma viszont Annyira már nem hoz lázba,nem tűnik túl érdekesnek, azthiszem, lecsengett.
Nagyon szeretem az Indiana Jones filmeket és ez is remekül volt felépítve, nem véltem benne hibát felfedezni. Rendesen tele van pörgéssel és feszültséggel. Kiváló alkotás.