Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
55%

Jeeg robot vagyok (2015)

Lo chiamavano Jeeg Robot
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
20
Képek
Videók

Galéria (20)

Claudio Santamaria
Ilenia Pastorelli
Luca Marinelli
Ilenia Pastorelli
Luca Marinelli
Claudio Santamaria
Claudio Santamaria
Claudio Santamaria
Claudio Santamaria
Ilenia Pastorelli
Ilenia Pastorelli
Ilenia Pastorelli
Ilenia Pastorelli
Luca Marinelli
Luca Marinelli
Ilenia Pastorelli
Luca Marinelli
Claudio Santamaria
Ilenia Pastorelli
Claudio Santamaria
Claudio Santamaria
 
HercegPeter   2018. 06. 21.

legújabb vélemény

0

Ha ezt a filmet az USA-ban forgatják, néhány híresebb színésszel akkor tuti a kasszasiker. De így, hogy európai és néhány (általam) kevésbé ismert szereplője van egyből megy a lehúzás. Ez a film legrosszabb esetben is egy átlagos szuperhősfilm. Az ak... több»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

0

Intelligens filmnek mondanám szokatlan, úgymond sekélyes képi világgal. A készítők figyeltek arra, hogy jól tudjon a néző azonosulni a főszereplőkkel.

 
Diesel   2018. 02. 18.

0

Ha röviden kéne jellemeznem akkor egy olcsó költségvetésű "szuperhősős" jelenkori társadalom kritika. A félreértések elkerülése érdekében az olcsó költségvetést azt arra értettem hogy nincs túl hypeol-va, mint egy Thor például. A film valóban betekin... több»

 
biter007 Nézhetetlen  2017. 04. 26.

0

Feléig ha jutottunk, aztán inkább kikapcsoltuk. Nagyon nem tetszett. Sem a szereplők, sem a sztori. A kiscsaj full idegesítő benne. Valahogy ez nem jött át.

 
gandalf01   2016. 05. 11.

0

Számomra nagyon a Deadpool-féle antihős koncepciót idézi meg a film. Kiváló akció dús mozi, csak éppen a dialógusok nem annyira sziporkázóak. Máskülönben nagyon jó atmoszférateremtő ereje van a filmnek és ha másért nem, hát legalább emiatt érdemes megnézni!

 
dosty   2015. 11. 25.

0

Kellemesen csalódtam a filmben, véleményem szerint az olaszok mindig is egész jó akciófilmeket készítettek, és nagyon jó látni, hogy azért ez nem változott. A dramaturgia meglepően jól felépített, de ami nekem eléggé keserű ízt hagy a számban, azok a triviális párbeszédek, illetve a klisékből felépített "főgonosz".

 
cvölf   2015. 10. 18.

0

A koncepció ugyan nem valami eredeti, de garantáltan szórakoztatóbb és jobb kivitelezésű mint bármelyik más Marvel mozi. Én nagyon szórakoztatónak találom, csak épp a történet sablonos.

 

A Jeeg robot vagyok volt Olaszország hivatalos jelöltje a Legjobb idegen nyelvű film kategóriájának Oscar-díjára 2016-ban, azonban az Akadémia tagjai végül nem válogatták be a legjobb ötbe.

(hp)
 

A Jeeg robot vagyok világszerte sikerrel szerepelt a nemzetközi filmfesztiválokon. Több tucat díjra jelölték, és számos elismerésben részesült: International Rome Film Festival - Legjobb új rendező (), Legjobb színésznő (Ilenia Pastorelli), Legjobb színész (Claudio Santamaria), Legjobb női mellékszereplő (Antonia Truppo), Legjobb férfi mellékszereplő (Luca Marinelli), Bari International Film Festival - Legjobb új rendező, Amsterdam Imagine Film Festival - Silver Scream-díj, 56th Italian Golden Globes - Legjobb film, stb.

(hp)
 

A film 57 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaösszesítő portálon.

(hp)
 

A Jeeg robot vagyok története a képregény cselekményének előzményét meséli el.

(hp)
 

A film alapjául szolgáló képregénysorozat 2016-ban jelet meg. A történetet Roberto Recchioni írta, míg a grafikák y Giorgio Pontrelli és Stefano Simeone kezeinek munkáját dicsérik.

(hp)