Némó nyomában

Finding Nemo

2015.06.01 *tünde

Aranyos mese. Kedves, szeretni való karakterek, gyönyörű látványvilág, megható történet. Jó kis családi film :)

2017.11.23 nagysar

Nagyon aranyos kis animációs mese. Az jut róla eszemben amikor gyerekként elvesztem a supermarketben, és kerestem a szüleimet. Ez is ilyesmi,gyerekek nagy kedvence :)

2016.04.20 Kate Rainbow

Gyönyörű kis mese, tele kalanddal. Tanulságos történet elsősorban a szülőknek ;) Szenilla baromi vicces volt, ami nagyon feldobta a mesét. Teljesen magával ragadott. A dalok is csuda jók voltak benne. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

2017.01.07 vesztingerkitti

Aranyos és kedves mese, animáció, nemcsak gyerekeknek, de felnőtteknek is kellemes kikapcsolódás. Aranyosak, magával ragadóak a jelenetek és a karakterek, illetve figurák, és a sztori sem utolsó. Vicces, felejthetetlen, és frappáns a befejezés.

2015.11.10 Niki19

Nekem nagyon tetszett ez az animációs film. Főként az, ahogyan a barátság lényegét mutatja be. Gyerekeknek ideális film időtöltésre. Csak ajánlani tudom.

2015.12.29 sepsiklaudia

ússz és evezz, :) kiváló mese a szeretetről, a bátorságról és a szülői szereteről

2015.05.28 *bella

Aranyos mese. Kedves, szeretni való karakterek, gyönyörű látványvilág, megható történet. Jó kis családi film, vicces szereplőkkel :)

Fel!
2012
Eszeveszett birodalom
2000

2016.02.05 bviki

Aranyos kis családi film, szerettem kicsinek. Senilla szerintem még sokakban megmaradt és az éles eszével :D Sokat néztük régen otthon.

2018.01.04 Dius0520

Nagyon kedves mese. Igazi kis a hétvégén leülünk a gyerekkel egy zsák popcornal és kakaóval és egész nap tv-zünk mese... szórakoztató és leköt mindenkit a családból.:)

2015.09.12 Meeroz21

Nagyszerű lett, néha kissé nehezen emészthető a dolog, de számomra pont ezért volt kedvelhető. A karakterek nagyon tuti módon rendben vannak, arra nem is lehet panasz. Egyszóval imádtam.

2016.04.18 KrisztiEsLaci

Némó és Pizsi története nálunk sokat volt porondon, mind filmben, mind könyvben. Szenilla a bohóc a történetben, a rosszban a móka, hogy néha elfelejtkezzünk arról, miért is indult nagy útra Pizsi. A pici Némó bátorsága is példaértékű lehet.

2015.05.20 Sissy

Nagyon aranyos kis film, a gyerekek imádják, de felnőtteknek is nézhető. Jó a történet, látványos a grafikája, szépen van animálva. Kisgyermekes családoknak csak ajánlani tudom!

2016.02.24 Telezsu

Nem csak gyerekeknek lehetélmény ez a kis film. Karakteres, aranyos szereplőkkel teli film, aminek van igazi története és mondanivalója. Érdemes megnézni!

2016.02.09 Dniel

Mikor újra megnéztem, minden gyerekkori emlék előjött, és egyfajta nosztalgikus érzéssel néztem végig a rajzfilmet. Persze vannak hibái, de ezek eltörpülnek az aranyos karakterek, és az egyszerű történetvezetés mellett.