Őrült, dilis, szerelem.

Crazy, Stupid, Love.

2016.04.11 kodin1

Nagyon akartam szeretni ezt a filmet a benne szereplő színészek miatt. De valahogy elcsúszott a forgatókönyv, a karakterek kiürültek, a végkifejlet el lett kapkodva, és egy rosszul felépített happy enddel gyorsan le lett zárva. Rossz azt látni, amiko... Több

2019.02.24 CsNika

Nagy kedvenc! Egyszerre irreális és hétköznapi a cselekmény, a szereplők szeretnivalóak és idegesítőek, szóval valahogy kettős a film, de ez nem baj. A humora nagyon magával ragadó, többszöri megnézés után is jól esik. Üde és kikapcsoló, csak ajánlani tudom.

2016.01.01 benvok

A film egy kis segítség lehet, ha épp egy szakításon vagy túl, de nem tudod hogyan tovább. Mert olykor fakó lesz a kép, de a filmben megtudjuk hogyan lehet azt újra kiszínezni.

2015.07.18 Durran

Az eleje hosszú, a vége meg összecsapott, hamari munka. Klisék és szentimentalista pillanatok szirupos limonádéja. A jó pillanatok nagyjából egy rövidfilmre elegendőek.

2020.03.06 Valéria

Crazy, stupid love

Édes, mókás, aranyos, poénos, inkább humorors, mint romantikus, nagyszerű színészekkel fűszerezett alkotás, amit nem lehet nem szeretni. Jókat nevettem rajta, egy percre sem unalmas, nagyon szórakoztató és kedves időtöltés számomra az újranézése. Ajánlani tudom, Ryan Gosling cuki mosolya és kockás hasa is garantáltan feldobja a hangulatod!

2016.02.10 Jackob

Pörgős és kedves film. Nagy nevek a megfelelő szerepekben. A történet mondjuk nem új, nincsenek benne meglepő új fordulatok, mindenki számára ismert helyzetről van szó, de ettől még nem lesz közhelyes. Kellemes vígjáték.