Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
88
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
12
Képek
1
Videók
Patch Adams
 
sabnock666   2019. 09. 08.

Bárgyú,bugyuta,és értelmetlen.Semmitmondó történet,és gagyi szinészi munka! Brutálisan gyenge film! Abszolúte nem ajánlott!

 
drsolomon   2015. 06. 25.

Vannak hiányosságai a filmnek, de mindent összevetve egy szép, kedves, megható film. Lehetne fordulatosabb, eseménydúsabb. A karakterek jól kidolgozottak.


 
bahhama   2018. 09. 30.

Nagyon tetszett, derűs, kellemes, szórakoztató történet, ami valós is.

 
ollókéz   2016. 04. 12.

Szerintem ez egy kedves és aranyos film, de bizonyos helyeken már annyira szép és megható, hogy nehéz elhinni, hogy ez egy igaz történet. Ez kicsit elvesz az értékéből, de még ha nem is történt minden pontosan úgy, ahogy a filmben van, a film üzenete akkor is fontos marad. Szerintem ezért ez egy jó film.

 
tomvétsz   2015. 12. 13.

Általában bírom Robin Williamst (RIP), de az ilyen igaz történeteket feldolgozó filmjei mindig iszonyúan hatásvadászra sikerülnek szerintem, és az igazi emberek, akikről készül, általában nagyon utálják őket (lásd: Jó reggelt Vietnam! Ott is ugyanez volt). Szóval nem tudom, vegyesek az érzelmeim a filmmel kapcsolatban.

A film összbevétele 202 292 902 dollár volt (imdb.com).

 

Bár Patch Adams megjelent a filmben, elmondása szerint utálta a filmet és azt, ahogyan őt ábrázolták.

(kázsé)
 

Mike Farrell, a film egyik producere a valóságban is találkozott Patch Adamsszel a hetvenes években.

(kázsé)
 

Robin Williams és Philip Seymour Hoffman is 2014-ben haltak meg.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.