Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
53
Szereplők
72
Vélemények
32
Képek
5
Videók

Vélemények: Sherlock (2010)

 
Kinga Nagy   2020. 10. 07.

legújabb vélemény

0

Szuper sorozat, igazán izgalmas, leköti az embert.

 
csd   2020. 08. 19.

0
Nem csak krimirajongóknak

Steven Mofat nevével még a Kivagy Doki kapcsán ismerkedtem meg, arra gondoltam, hogy egyszerűen zseniális, amit csinál szerzőként és showrunnerként, persze idővel érezhetően megfáradt. Ez kicsit bosszantó is volt, de ha jól kalkulálok, valóban az történhetett, hogy egész egyszerűen több energiát fektethetett a Sherlockba. Általában enyhén szólva sem rajongók a detektívsztorikért, a Sherlock újragondolását azonban nagyon telitalálatnak gondolom. Főként azért is, mivel képes túlmutatni a zsáner általánosságain, és sokkalta inkább kidomborítja a főszereplők személyes drámáit, és persze itt nem valami "melodrámára" vagy épp a játékidő felesleges kitöltésére gondolok. Elismerem, Sherlock karaktere általában mindig kincsesbánya, bármilyen adaptációról legyen is szó, de ez a széria e tekintetben teljesen elment a falig.


 
Deku   2017. 08. 17.

0

A lehető legzseniálisabb Sherlock adaptáció amit valaha láttam. Ugyan a legfrissebb évad nem nyűgözött le viszont elődei nagyon nagy hatással voltak rám.

 
Edii   2015. 09. 15.

0

Véleményem szerint ez a sorozat nem igazán emelkedik ki a többi közül, én csak Benedict Cumberbatch játéka miatt adok 4 csillagot, ami tökéletes, de maga a sorozat egy kicsit elcsépelt szerintem.

 
beero88   2016. 01. 14.

0

Az egyik legeslegjobb Sherlock adaptáció. Egyszerűen nagyszerű. Kiválóan hozza Cumberbatch Sherlock szerepét, még ha nem is gondol bele az ember, tudat alatt így képzeli el magát Sherlockot. Deviáns, zseni nyomozónak.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 25.

0

Benedict Cumberbatch miatt érdemes főleg megnézni ezt a "feldolgozást". Zseniális színész. Klasszik alaptörténet és karakterhű cselemény. Sherlock karakterét imádom amúgy is szinte bármikor meg tudnám nézni.

 
harnas1207   2019. 12. 28.

0

Sokat nem vártam a sorozattól, de bíztam benne hátha pozitívan csalódok. A karakterek nagyon irritálóak és egyáltalán nem tudnak újat mutatni. Martin Freeman tökéletesen eljátssza Bilbót egy az egyben. A sztori vontatott és unalmas. Csak újhullámos sorozatnézőknek ajánlom.

 
bgnz367   2017. 04. 18.

0

Meglepő volt számomra, hogy ennyire jó lett ez a sorozat mivel a főszereplőért nem voltam oda. Azonban változott a véleményem. Nála jobb Sherlock nem kell.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 22.

0

Nagyon érdekes, gondolkodtató sorozat - ez tetszik benne igazából a legjobban. Szeretem a kidolgozottságát és a színészi játék is meglehetősen minőségi a sorozat epizódjaiban... klassz!

 
szabomarc   2019. 01. 04.

0

Kicsit furák számomra a rövid évadok, de ettől függetlenül amúgy jó a sorozat. Nekem tetszett, jól kidolgozott karakterekkel dolgoznak. Cumberbatch elég idegesítő nekem alapvetően, de ebben a sorozatban nőtt egyet a szememben azért.

 
hell.l   2016. 06. 04.

0

Ez egy egyedi nyomozós sorozat. Sherlock Holmes napjainkban tárja fel a rejtélyes bűneseteket. Minden egyes rész elejétől a végéig izgalmas. A főszereplő nagyon érdekes karakter, nagyon jól van kidolgozva a karaktere.

 
NFG   2018. 03. 18.

0

A krimi műfajt nem igazán kedvelem, sosem tudtam kivárni a végét, míg kiderül ki a gyilkos! Egy nap viszont nagyon unatkoztam és odaültem apám mellé a Tv-hez! Pont ezt nézte! Meglepődtem magamon, mert nagyon tetszett és nem untam egyáltalán! A legjob... több»

 
Niki18   2017. 02. 11.

0

Izgalmas, telis-tele van váratlan fordulatokkal. Nagyon szeretem. Első résztől kezdve függővé lehet válni. A kaland mellett tele van komédiára jellemző elemekkel. tetszett.

 
Pirospingu   2016. 10. 22.

0

Ebben a sorozatban fellelhető annyi utalás a könyvbeli eredetire, hogy aki olvasott néhány történetet a nyomozó különleges eseteiről, az akár örömében fel is kiálthat: Jé! ez az eredetiben úgy van, hogy... Már csak ezekért is megérte megnézni ezt az igen kiváló Sherlock Holmes újragondolást. 10/10

 
Robinson76   2020. 03. 26.

0
A nyomozók királya egy királyi sorozatban

Az eddig 4 évadot megélt sorozatban minden idők egyik legkirályibb nyomozója és nélkülözhetetlen társa a 21. században nyomoz. Az első 2 évad szenzációs, a 3. is megfelel az előzőek által felállított magas mércének, a 4. évad viszont nagyon megosztotta még a rajongókat is. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, a zseniális képi világa, az ötletes vizuális megoldások és az elegáns brit stílus remek megvalósítása miatt. Végül szeretném felhívni a figyelmet egy bónusz epizódra, mely a "Szörnyű Menyasszony" címet viseli. Ez a viktoriánus korba repít minket vissza, alapjául pedig Doyle: Musgrave-szertartás című novellája szolgált.

 
Loborg   2016. 04. 22.

0

Az egyik legjobb sorozat manapság , biztosan az összes részét meg fogom majd nézni, nagyon jókat lehet rajta nevetni és egyben gondolkodni is. A két főszereplőre mintha ráöntötték volna a szerepet, bár az újabb mozifilmek Sherlock-jához képest más ez a Sherlock, de megférnek egymás mellett.

 
czigler.nora   2017. 07. 28.

0

Az első 2. évad szuper volt, de a legutóbbi szerintem gyengébbre sikerült. Így is egyedi, izgalmakkal tűzdelt sorozatról beszélünk, de a színvonala csökkent.

 
kabel   2015. 08. 16.

0

Ötletes cinamtográfia és történetvezetés, rétegelt és kitalált karakterek komplikált történetszálak és fergeteges monológok jellemzik legjobban a Sherlockot. A sorozat angol, így bár kevés epizód lett belőle, azok nagyrészt remekül sikerültek és szépen összerakják a sztorit.

 
Mate   2015. 05. 01.

0

Nagyon kreatív módon dolgozza fel az eredeti történeteket és ezt az elképesztően jó színészek és a tehetséges írók teszik lehetővé. Részemről nem is tekintem annyira sorozatnak, minden rész olyan, mint egy film.

 
goat2000   2016. 11. 16.

0

Ez egy kiváló krimisorozat kiváló színészekkel. Nagyon jó a megközelítés, ahogyan áthozza a Sherlock Holmes történeteket a mai életbe. Minden epizód szórakoztató.

 
padfoot8925   2015. 06. 23.

0

Nem véletlen ez a magas pontszám. Egy irtó izgalmas és forgatós sorozatról van szó. Egy negatívuma van az is az, hogy rövidek az évadok. Más egyébbe nem tudok belekötni mivel a karakterek piszok jók és a történetek is izgalmasak és pörgősek.

 
nagysar   2017. 12. 13.

0

Személy szerint engem nem győzött meg, se a szereplők, se a cselekmény, ami túl sok szálon fut, nem is mindig érted meg, mi hogyan lett. Nézhető, sőt, egyesek rajonganak érte, meg kell hagyni tényleg más, mint a legtöbb sorozat.

 
trixxy   2016. 03. 02.

0

Egy szó jut eszembe a sorozatról: zseniális. Azon kevés sorozatok közé tartozik, aminek minden évada megvan, és bármikor újra nézném. A hangulata, a színészek tökéletesek, kétség sem fér hozzá, hogy a S.H. feldolgozások közül az egyik legjobban sikerült széria.

 
Macskínó   2016. 10. 10.

0

Egyáltalán nem tetszik. A főszereplő olya mint egy 14 éves, a sztori amit köré írtak így nekem hiteltelen, hiába érdekes is egy-egy nyomozás. A többi karakterrel nincs problémám. Szinkronosan nézhetetlen!

 
Bog1   2016. 07. 06.

0

A régi Sherlock-ot nagyon sokat néztem már gyerekkorom óta édesanyámmal és most kezdtük el ezt a fajta feldolgozást ledarálni a családdal és meg kell mondjam hogy nagyon tetszetős és kifejezetten élvezhető. Bár a régit nem lehet felülmúlni de ez sem ... több»

 
Bibabac   2019. 01. 07.

0

Nagyon sokan odáig vannak érte, számomra mégsem volt tökéletes. A színészi játék remek, a karakterek érdekesek, jól meg vannak írva, de a történetet nem szabad komolyan venni. Egy elszállt krimi, de annak szórakoztató.

 
titra   2015. 05. 29.

0

Amikor a forgatókönyvírók között ott van Moffat és Gatiss, azért az ember elvárásai elég magasra emelkednek, és rendszerint nem okoznak csalódást. Az már szinte természetes, hogy kiemelkedő alkotás lesz, a legapróbb részletességig minden kidolgozva b... több»

 
Mr. Z   2015. 06. 05.

0

A lehető legjobb Sherlock sorozat amit valaha láttam. Nagyon jó választás volt Cumberbatch a főszerepre. Tökéletesen hozza azt az elvont magának való nyomozót. Eszméletlen jó sorozat.

 
NRD   2018. 03. 27.

0

Ez az egyik legjobb sorozat, amit eddig láttam. A gondolkodása, ahogy a nyomokat összerakja egyből megtetszett. Megnéztem egy részt, de nem volt elég, muszáj volt még nézni. Szeretem a kicsit "befejezetlen" végeket. Elismerésem. 10/10

 
Wolowitz   2017. 01. 12.

0

Az új évad például kifejezetten tökéletes visszatérése a sorozatnak. Ez a film olyan amire panasz nem lehet. Egyszerű és kedvelhető. Észvesztő módon oltári film. Kellemesen poénos, izgalmas és a filmzenéjére sem lehet semmi panasz. Nagyon imádtam a v... több»