Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
58%

Az élet napos oldala (2017)

Solsidan
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Josephine Bornebusch
Johan Rheborg
Henrik Dorsin
Henrik Dorsin
Felix Herngren
Johan Rheborg
Josephine Bornebusch
Felix Herngren
Josephine Bornebusch
Johan Rheborg
Josephine Bornebusch
Henrik Schyffert
Frida Hallgren
Felix Herngren
Johan Rheborg
Frida Hallgren
Henrik Dorsin

Videók (2)

 
dovetusfurdo   2019. 03. 15.

legújabb vélemény

0
Előre féltem..

Beleolvastam a kommentekbe a film megnézése előtt, elég sok negatívat írtak. Mégis belekezdtem, mert miért ne?! Egyszer túl lehet élni, de mégegyszer biztos nem nézném meg. Túl gyenge színészek, sehol egy poén .

 
Berto49   2018. 11. 18.

0
Svéd szomszédok

Nekem végig olyan érzésem volt, mintha a „Szomszédok” svéd változatát láttam volna, nem számítva az életszínvonal különbséget. Erőltetett, közhelyes párbeszédek, ostoba poénok, csak azért néztem végig, mert reméltem, hogy a látottakhoz képest a következő jelenet csak jobb lehet. Nem lett! Amennyiben ilyen nívójú sorozatok mennek a svéd TV-csatornákon, egyáltalában nem sajnálom, hogy „Svédország messze van”. A svédek a többi skandináv nemzethez hasonlóan maradjanak a thriller készítésnél, ahhoz nagyon értenek, de a vígjáték csináláshoz vajmi kevés affinitásuk van.

 
danny   2018. 06. 14.

0

Nem egy eget rengető alkotás, de egy kellemes délutáni mozizáshoz, filmezéshez abszolút ideális. Engem teljesen kikapcsolt, és főként azoknak tudom ajánlani, akik valamilyen könnyed szórakozást keresnek.

 
NEO   2018. 07. 15.

0

Én eléggé hiányérzettel néztem végig a filmet, nem fogott meg, pedig nagyon igyekeztem. Nincs semmi bajom ezzel a műfajjal, de valahogy egyszerűen nem kötött le. A karakterek kissé sablonosak, és talán pont ez az, amiért nálam ez a film annyira felejthető.

A film 19 714 783 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 15 076 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az azonos című tévé show Svédországban korszakos sikert ért el. A belőle készült mozifilm a skandináv országok egyik kedvence volt, hetekig szerepelt a mozis toplistákon. Svédországban minden idők legjobb nem-karácsonyi indulását produkálta, összesen több mint 1 millió ember látta, amivel népszerűbb volt még a legfrissebb Star Wars-filmnél is. Az élet napos oldala rendezője, Felix Herngren a svéd filmszakma sokoldalú figurája, sikeres tévésorozatok, filmek, reklámok rendezője, producere, emellett színészként is fel-feltűnik. Nevéhez fűződik a Magyarországon is nagy sikerrel vetített A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt elkészítése. A filmet három kategóriában jelölték a svéd filmszakma díjára, a Guldbagge-díjra (közönségdíj, színésznő, smink). (Vertigo Media)

(hp)
 
A legújabb svéd komédia (Az élet napos oldala) a felnőtt (pár)kapcsolatok problémái elé tart görbe tükröt: egyszerre parodizálja ki a válást, a spermadonor-keresést és a konfliktusos szülő-gyerek kapcsolatot. Ugyanakkor hiába nyúl ilyen komoly témákhoz, nem igazán mélyül el bennük, így megmarad a könnyed szórakoztatás szintjén. több»