Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
Berto49   2018. 11. 18.
Svéd szomszédok

Nekem végig olyan érzésem volt, mintha a „Szomszédok” svéd változatát láttam volna, nem számítva az életszínvonal különbséget. Erőltetett, közhelyes párbeszédek, ostoba poénok, csak azért néztem végig, mert reméltem, hogy a látottakhoz képest a következő jelenet csak jobb lehet. Nem lett! Amennyiben ilyen nívójú sorozatok mennek a svéd TV-csatornákon, egyáltalában nem sajnálom, hogy „Svédország messze van”. A svédek a többi skandináv nemzethez hasonlóan maradjanak a thriller készítésnél, ahhoz nagyon értenek, de a vígjáték csináláshoz vajmi kevés affinitásuk van.

 
Hakker   2018. 11. 18.

Na elérkezett az az idő, hogy a francia filmekhez hasonlóan a svéd filmipar is elkezdi a sótlan, filmek gyártását. A négyzet-nél azt hittem, hogy csak melléfogás volt, de ez a film bebizonyította, hogy ők is rátértek a könnyebb útra. Arra az útra, ahol nem kellennek jó színészek, jó rendezés és jó történet. Ez a film nagyon felszínes, tele van klisékkel.


 
dovetusfurdo   2019. 03. 15.
Előre féltem..

Beleolvastam a kommentekbe a film megnézése előtt, elég sok negatívat írtak. Mégis belekezdtem, mert miért ne?! Egyszer túl lehet élni, de mégegyszer biztos nem nézném meg. Túl gyenge színészek, sehol egy poén .

 
NEO   2018. 06. 16.

Én eléggé hiányérzettel néztem végig a filmet, nem fogott meg, pedig nagyon igyekeztem. Nincs semmi bajom ezzel a műfajjal, de valahogy egyszerűen nem kötött le. A karakterek kissé sablonosak, és talán pont ez az, amiért nálam ez a film annyira felejthető.

 
danny   2018. 06. 14.

Nem egy eget rengető alkotás, de egy kellemes délutáni mozizáshoz, filmezéshez abszolút ideális. Engem teljesen kikapcsolt, és főként azoknak tudom ajánlani, akik valamilyen könnyed szórakozást keresnek.

Josephine Bornebusch
Johan Rheborg
Malin Cederblad
Henrik Dorsin
Malin Cederblad
Henrik Dorsin
Felix Herngren
Johan Rheborg
Josephine Bornebusch
Mia Skäringer
Felix Herngren
Josephine Bornebusch
Johan Rheborg
Josephine Bornebusch
Henrik Schyffert
Frida Hallgren
Felix Herngren
Malin Cederblad
Johan Rheborg
Malin Cederblad
Frida Hallgren
Henrik Dorsin
 
A legújabb svéd komédia (Az élet napos oldala) a felnőtt (pár)kapcsolatok problémái elé tart görbe tükröt: egyszerre parodizálja ki a válást, a spermadonor-keresést és a konfliktusos szülő-gyerek kapcsolatot. Ugyanakkor hiába nyúl ilyen komoly témákhoz, nem igazán mélyül el bennük, így megmarad a könnyed szórakoztatás szintjén. több»

A film 19 714 783 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 15 076 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az azonos című tévé show Svédországban korszakos sikert ért el. A belőle készült mozifilm a skandináv országok egyik kedvence volt, hetekig szerepelt a mozis toplistákon. Svédországban minden idők legjobb nem-karácsonyi indulását produkálta, összesen több mint 1 millió ember látta, amivel népszerűbb volt még a legfrissebb Star Wars-filmnél is. Az élet napos oldala rendezője, Felix Herngren a svéd filmszakma sokoldalú figurája, sikeres tévésorozatok, filmek, reklámok rendezője, producere, emellett színészként is fel-feltűnik. Nevéhez fűződik a Magyarországon is nagy sikerrel vetített A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt elkészítése. A filmet három kategóriában jelölték a svéd filmszakma díjára, a Guldbagge-díjra (közönségdíj, színésznő, smink). (Vertigo Media)

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.