Amit J.J. Abrams véghezvitt a Skywalker korában, az maga a förtelem. Nem csak felháborító, hanem elkeserítő is, hogy ez a filmipari hulladék magán viselheti a Star Wars nevet. Abrams gyakorlatilag mindent kiírtott belőle, ami egy Csillagok háborúja filmet jellemez. Több
Én mindössze egy jó tanácsot adnék: ne üljünk be magas elvárásokkal, inkább csak élvezzük ki a látványt és a popcornt, akkor nagy baj nem lesz. Több
A Skywalker kora lassan indul be, de a játékidő második felére szerencsére összekapja magát és egy epikus fináléval zárja le a 40 éve indult történetfolyamot. Több
Kettős naplemente
A Skywalker kora tehát az elődei hibáit részben megőrző, azokat részben feledtető film, amely új erényekkel és hibákkal is bír. Több
Kétségtelenül szórakoztató és érdekfeszítő film lett tehát a Skywalker kora, ám nagy sürgés-forgás közepette épp a legfontosabb hozzávalók sikkadtak el: a varázs és a lélek. Több
Szóval nincs időnk kellemesen megemészteni és befejezni ebédünket, túlságosan megfeküdte a gyomrunkat a bőségtál. Felfújódva, és szinte fájó hassal jövünk ki az előadásról… Több
Chewbacca epikus jelenete után jöttem rá, hogy miért is tetszett annyira ez az utolsó, mindent lezáró történet. Több
Csillagközi kerülőmanőver
Ezzel a lezárással pedig a Skywalker saga utolsó fejezetéből látványos, mégis üres nosztalgiautazás válik. Nem nevezhető teljes kudarcnak, de valódi sikernek sem. Több
A csalódás kora
A Skywalker kora ennek köszönhetően pont azokat nem fogja elidegeníteni magától, akinek a kegyeit lépten-nyomon lesi: a rajongókat, akik haragja Az utolsó Jedik után erre a filmre is lesújt majd. Most már teljesen jogosan. Több
Aminek kezdete van, véget is ér
Számomra a Star Wars még mindig az egyik nagy kedvencem és az új részek nagy részét sem tartom vállalhatatlan mozinak, de látni amerre ez az egész haladt, lehet jobb lett volna, ha A Jedi visszatér marad a végső lezárása a Skywalker család történetének. Több
A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen!
Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem,
vegye fel velünk a kapcsolatot.