Szárnyas fejvadász 2049

Blade Runner 2049

2017.10.17 veresszsoltika

Nagyon nagy film, ez az a kategória, amit 3D-ben , széles vásznon és eredeti nyelven érdemes megnézni. Nagyszerű, látványos jelenetek és kitűnő szereplőgárda.

2017.12.06 Imlah

Annak ellenére hogy nem vagyok oda a kategóriáért ez az epizód nagyon bejött. Élénk, aktív film látványos jelenetekkel. Igényes kidolgozás, találó szereplőválogatás.

2019.04.28 Pisti801227

Szárnyas fejvadász 2049: egy elgondolkodtató alkotás

Mikor nekiláttam eme alkotás megtekintésének, sejtettem, mire számíthatok, mivel a 82-es elődnek mindhárom elérhető változatát megnéztem. Emiatt is éltem a gyanúperrel, miszerint egy igényes, de kissé lassú sci-fit fogok látni helyenként bibliai célo... Teljes kritika

2017.11.16 laci044

Az idei év legtökéletesebb mozifilm élménye. Folytatásként teljesen jól működik. Hű maradt az eredetihez és koherensen vitte tovább azt. Minden beválogatott szereplő a maximumot hozza, látszik minden készítőn az filmművészet iránti alázat és az, hogy... Több

2018.01.22 mfos

Szenzációs ez a film, köpnyi-nyelni nem tudok! A színészek kitűnő választás, a történet hatalmas, a látványvilág magával ragadó, a hangulat hihetetlen! Méltó folytatása az első résznek és nagyon örülök, hogy a film "vontatottsága" nem igazi vontatott... Több

2018.03.31 csokee38

Aki a felszínesebb, akciódús, látványos filmeket szerei annak nem ajánlom, aki viszont az elgondolkodtató, mondanivalóval ellátott, mélyebb sci-fiket szereti azoknak tetszeni fog. Nekem tetszett.

2017.10.11 Bloffeld

Az első rész nem tetszett ettől se mentem a falnak.

2017.10.02 Alphik

Leesett az állam a film látványától. Ilyen erős atmoszférájú mozit nem tudom, mikor láttam utoljára. Minden másodpercében kidolgozott, hibátlan, sőt mi több, mestermű!

2017.10.10 Cicero96

Ez a film egy technikai csoda! A látvány, effektek, operatőri munka, hangok, zene mind magas minőség. Történet és a színészi alakítások is jók és 2 óra 40 perces játékideje ellenére se érződött a film hosszúnak. Mindenki menjen megnézni ezt a filmet! 9/10

2017.10.18 Hornyik Máté

Piszok jó film, komplex! Mindig izgatottam vártam a következő történéseket. Csak egy kicsit hosszú lett.

2019.03.03 FGyula

Hm elmegy

A film elég unalmas és lehangoló.

2017.09.30 klip

Na azt azért tegyük hozzá, hogy ez a film, bár a zsenialitása kétségbevonhatatlan, bő fél órával hosszabb, mint kellett volna, és emiatt voltak részek, amikor egyszerűen unatkoztam. Csak ezért nem kapja meg tőlem az 5 csillagot.

2018.03.05 fhidasi

Kövezzetek meg de nekem ez gyenge volt, vontatottan húzták a semmit 2,5 órán keresztül... :/ elpazarolt időnek éreztem, bocsi!

2024.12.02 Niko

Kár ezt a filmet 2. résznek hívni. Bőven elmarad az eredeti mögött.