Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
55
Vélemények
275
Képek
16
Videók

Vélemények: Szárnyas fejvadász 2049 (2017)

 
Dzsorden   2021. 11. 01.

legújabb vélemény

1

Ez a film egy mestermű. Az eddigi legjobb vizuális effektusokkal ellátott, szuper zenéket tartalmazó lebilincselő film. De persze csak azoknak, akik szeretik a lassú folyású filmeket.

 
Artemisia   2020. 11. 12.

a nap véleménye

8
Vakvágányra terelődött folytatás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ridley Scott kultfilmje folytatást kapott. Az már eleve intő jel volt, hogy erre mintegy 35 év után, a remake-ek remake-jeinek korában került sor. Az pedig még inkább rossz ómen volt, hogy nem a mesteri Scott fogja elfoglalni a direktori széket. Azza... teljes kritika»

12

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 24.

2
Nagyobb volt a füstje, mint a lángja

Mostanában sok film kapcsán kezdem így a véleményemet, de ezúttal sem tudom megállni: szóval az van, hogy nekem ez a film is amolyan „hát nem is tudom”… kategória. Egyrészt örülök, hogy a Szárnyas fejvadász folytatása nemcsak a szemre, hanem az agyr... teljes kritika»

 
Deku   2017. 12. 08.

3

Kár érte igazán. Nagyon gyenge lett. Eléggé lehangoló, hogy ennyire érdektelen és szürke filmet össze lehet dobálni. Történetileg nem volt egy veszettül nagy munka ez épp csak egy átlagos szintet ütött meg nálam.

9
 
HE7EDIK   2017. 10. 16.

2

Számítottam rá hogy unalmas és elnyújtott lesz, no de ennyire....cselekmény zéró, színészi játék zéró, végtelen üresjárat. Nem is értettem egy olyan zseniális klasszikushoz, mint ez egyáltalán minek kellett hozzányúlni....gyalázat. Villeneuve a Sicarion kívül eddig csak gyenge filmeket hozott össze!!!

 
indingo   2018. 03. 25.

0

Összességében nekem nincs bajom a hosszú filmekkel, ha az tartalmas. Na ez nem ilyen. Indokolatlanul elnyújtottak a jelenetek, amit nem is értek. Túl drága volt a díszlet ezért sokat akarják mutogatni? A történet unalmas nincs rá szebb szó és a látványban sincs semmi különleges.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 11.

0

Az eredeti nyomába sem ér.Sem tartalmilag,sem kivitelezésben,és rendezésben sem.Persze a digitális trükkök ülnek,és a zene sem utolsó,plusz tetszik Harrison Ford feltűnése kifejezetten jó ötlet,de amúgy semmi extra.Nálam felejtős.

 
HercegPeter   2019. 07. 16.

0

Lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem az eredeti film nem tetszett. Ez már egy fokkal jobb volt. Persze érthető, hogy a látvány itt erősebb, de nekem most a történet is jobban bejött. Sokkal egyszerűbb és átláthatóbb. De persze ez sem akkora durran... több»

 
Diesel   2018. 02. 12.

0

Végig élvezhető a film. Sokan írták hogy túl hosszú és unalmas. Rendkívül látványos és mind a mellett végig izgalmas is a történet. A színészi játék is szerintem 10/10-es. Ha ráérzel a mondanivalójára a film üzenetére akkor megérted. A film mondaniva... több»

 
Norbert93   2019. 06. 07.

1
Lehet-e mesterséges az, ami születik ? (SPOILERES ÍRÁS)

Már a legelején is morális kérdéseket vet fel, de olyan formákban, amilyenre egyáltalán nem számítottam. Alapkonfliktusa, hogy egy új típusú replikáns ered egy természetes úton született replikáns nyomába. De felvetül benne az, ami bennem is: ha szül... teljes kritika»

 
Szilonka   2018. 04. 10.

0

Rengeteget kellett várni az új részre, de nem érte meg. Történetben nálam eléggé vontatott és maga a sztori is gyenge, csöpögős. Nem értem a készítőket.

 
elekm90   2020. 03. 03.

0

Számítottam rá, hogy egy "Szárnyas fejvadász" folytatás túl magasra teszi a lécet és sajnos nem is ugrotta meg. Gondoltam talán Denis Villeneuve alkalmas lehet a feladatra, de messze elmarad az 1982-es Ridley Scott alkotástól. Tény, hogy gyönyörű a r... több»

 
BoBamburg   2018. 01. 24.

0

Jó film, azt meg kell hagyni, de van benne valami ami miatt mégsem az igazi. Az első résznek nem vagyok rajongója (szeretem azt is, de azt se tartom a legnagyobb science fiction filmnek), így ennek is úgy ültem neki. Látvány világ és az most az valam... több»

 
TomÁcs   2018. 04. 20.

0

Kicsit művészfilmnek szánt kizárólag a látványra ment film. A története egy kínszenvedés és csak 3x ugrottam neki. Nem értem a körülötte kialakult hipot.

 
hsanya182   2018. 01. 07.

1

Vegyesek az érzéseim. Szerintem vérbeli sci-fi, nagyon magával ragadó a hangulata, szerintem aki nem fogékony rá annak elég vontatott és lassúnak tűnhet, már a hossza miatt is kihívás. Szerintem aki szereti a sejtelmes, bizarr, misztikus filmeket nyu... több»

 
Filmelemző   2018. 03. 23.

1

Iszonyúan unalmas rendezéssel, lassú tempóban elkészített, alacsony színvonalú film, meghatározhatatlan műfajban, szörnyen gyenge alakításokkal és nulla akcióval. Az menti meg a nézhetetlenségtől, hogy előzménye, az eredeti, 1982-es Szárnyas fejvadás... több»

 
VvV   2018. 11. 02.

0

Én nagyon elfáradtam mire a végére értem. Az első rész fényévekkel jobb. A története jellegtelen és szemnvedős.

 
Caravaggio1978   2019. 10. 21.

0
Ülsz és nem t9örténik semmi

Sajnos nem is tudtam végignézni,nem bírtam már idegekkel. Nagyon elnyújtott nulla történésekkel megáldott film,csak ülsz ,nézed,nézed és semmi..... Túl nagy ot szerettek volna összehozni a történetből de nem lett belőle semmi.

 
XETH   2018. 03. 04.

1

A BR2049 egy igazi megosztó film lett, én pedig a pozitív oldalára kerültem. Hiába a több, mint 2,5 óra, végig lekötött és érdekelt, hogy miről szól ez a történet. Nehezen találom a szavakat, mert ennek a filmnek súlyos mondanivalója van. És valahol ... több»

 
Milanman   2017. 10. 11.

2
Letisztult, elgondolkodtató

Röviden úgy lehetne megfogalmazni, hogy a BR 2049 minden és még annál is sokkal több, mint amit egy rajongó várhat tőle. A 35 évvel ezelőtti első rész egy filmes (vagy annál is több) műfaj megalapozója volt, mindenre hatással volt, ami utána következ... teljes kritika»

 
rainman   2018. 09. 07.

a nap véleménye

0

Nem vagyok nagy rajongója az eredeti filmnek sem, de azt értem miért válhatott klasszikussá; az atmoszféra, amit megteremtett, Vangelis hidegrázósan remek zenei aláfestésével. Nos a Balde Runner 2049 számomra csak a zenéjéről marad emlékezetes, Hans ... több»

 
Zsceeeka   2017. 12. 31.

1

Nagyon tetszett. Az atmoszféra a régi, a színészeknek jól áll a szerep, izgalmas, szóval szerintem jól el lett találva és egyáltalán nem kár, hogy elkészült. A díszletek fantasztikusak.

 
Timcsi   2019. 03. 31.

0

Nagyon hosszú és ehhez a játékidőhöz képest alig van cselekménye, mondanivalója. Sokszor belebóbiskoltam. Nem tetszett.

 
petraszab   2019. 05. 21.

0

Erre kellett ennyit várni? A története olyan jellegtelen, semmilyen, nem túl maradandó. Vagy lehet hogy az elődhöz hasonlítja az ember.

 
szucszoli   2018. 01. 21.

0

A film előtt megnéztem a Retroshock videót és bevallom nagyon jó benyomással álltam neki a filmnek, de ez az izgalmi állapot hamar átváltott egy szenvedéssé. Ez a film igazán semmiről nem tud engem, mint nézőt meggyőzni. Egy felszínt kapirgáló, feszü... több»

 
Kadik   2017. 11. 11.

0

Végre egy nem elcsépelt folytatás! Az 1. résznek méltó folytatása ez, igazán elgondolkodtató film. Olyan társadalom kritika, ami nem nagyon rámenős, mindenki érti, pedig egyszer sem hangzik el. Voltak "töltelék jelenetek" is, hogy az embernek legyen ... több»

 
Kirana80   2017. 10. 11.

1

A film atmoszférája elképesztő volt. Minden pillanata lekötötte a figyelmem. A történet nem volt szájbarágós kellő tempóban csörgedezett, majd folydogált, tele fordulattal. Könnyekig meghatott. Csodálatos mű. A színészi játék és szereplőválasztások k... több»

 
kozse48   2017. 10. 09.

2

Az első igen jó volt. Ez semmi. Szuper fényképezés, ostoba, érthetetlen, kommersz tartalom, ripacskodó színészi játék, erőltetett mozgás, semmi, egy kommersz giccs.

 
helfannn   2020. 12. 16.

0
Nézhetetlen akciófilm Harrison Ford nélkül a Szárnyas fejvadász 2049

Készítők, ezt nem kéne erőltetni. Az előző fényévekkel jobb volt. Ettől elaludtam, gyenge film, nem ajánlom megnézésre. Kár volt erre sajnos a mozijegy. Ez a fim pazarlás és időpocsékolás. Egy kellemes, ütős, valamint izgalmas 2 órára számítottam, mert hát ugye 2 órás körülbelül ez a film, erre egy hülye gyengeséget kaptam. Nem nézném meg ezt a filmet szívesen újra. Akkor rosszul járnák. Ha újra megnézném, egy borzalmas 2 órát ütnék el, amit egyáltalán nem szeretnék. Az akciójelenetek unalmasak, hamar túl lehet rajtuk esni, Harrison Ford még elmegy, de a többi nem annyira fényes. Láttam a többi embereken, hogy őket se győzte meg annyira ez a film. Hát engem se. Elég bénára lettek megcsinálva az akció-sci-fi jelenetek, szóval sajnos negatív megjegyzéseket kell írnom erről a filmről. Harrison Ford nélkül ezt a filmet nézhetetlennek, borzalmasnak találnám, de azért, mert ő a főszereplő, ugye adok neki csillagot, nem is egyet. De gyenge a film, akkor is, ha Harrison Ford viszi a prímet. Unalmas, konkrétan már az előzetesből lehetett tudni, hogy béna lesz, nem is kicsit. Gyenge film lett nagyon, üres sok helyen, teljesen semmitmondó. Nem ajánlom egyáltalán megnézésre. Egyáltalán nem nyújtott ez a film maradandó élményt számomra, nem fog egyáltalán hiányozni. Az ember tökéletesen dönt, ha kihagyja ezt a filmet, őszintén.

 
Rendszergizda   2018. 03. 19.

0

Ennél filmnél minden adott volt, hogy egy remek filmet csináljanak, de ez nem így lett és én úgy gondolom, leginkább az miatt mert túlságosan túlgondolták a történetet és így egy unalmas, elnyújtott film lett az eredménye. :,(