A halhatatlan gárda 2.

A halhatatlan gárda 2.

The Old Guard 2

Andy és halhatatlan harcosokból álló csapata folytatja küldetését az emberiség védelmében. Ezúttal egy félelmetes új ellenséggel kell szembenézniük, aki a Régi Gárda szövetét fenyegeti, miközben egy rég elveszettnek hitt halhatatlan visszatérésével is meg kell… Több

Premier: 2025.07.01. | Netflix (2025.07.02.)

Chiwetel Ejiofor
Uma Thurman
KiKi Layne
Matthias Schoenaerts

2025.07.02 Majorkas

Modern hegylakók és a menyasszony

Amikor megláttam az előzetesben, hogy sokat mutatott Uma Thurmant, bizakodva vártam ezt a filmet, de csalódnom kellett, ugyanis a finálét leszámítva, ami tulajdonképpen nem is finálé, mert nem lett lezárva a cselekmény, csak rövid időre bukkan fel. A szamurájkard a kezében itt is jól állt, majdnem 5 csillagot adtam rá, aztán feleszméltem. :) Nem lett jobb ez a film, mint az első rész, bizonyos tekintetben a régebbi jobbnak bizonyult. Itt a sablonos kaszabolós, harcművészeti jelenetek helyett rámentem volna jobban a misztikumra, de az már rég kifulladt, és a 3. részben sem lehet újraéleszteni. 5/10

A folytatást Victoria Mahoney rendezi, aki Gina Prince-Bythewoodot váltja a rendezői székben. Mahoney korábban olyan sorozatokon dolgozott, mint a Lovecraft Country és a The Morning Show.Szerző: Hupka Adrián

A producerek szerint a The Old Guard 2 olyan befejezéssel rendelkezik, amely előkészíti a terepet egy harmadik rész számára, így a sorozat trilógiává bővülhet.Szerző: Hupka Adrián