Valerian és az ezer bolygó városa

Valerian and the City of a Thousand Planets

2019.05.31 Ms. Akárki

Látványos és akciódús film. Kicsit az Ötödik elemre hasonlított feltnően sok komplett jelenet. Ez elég zavaró volt szerintem. Egész jó romantikus kis scifi de a női főszereplő nem éppen színészi adottságairól ismert ha jól sejtem...annyi kémia volt a játékában mint csigában a humorérzékXD

2017.07.22 Szilonka

Avatar az űrben, kicsit az jutott az eszembe. Az energia körüli mizéria, az elképesztő látvány végett. Történet lehetett volna furfangosabb, de összességében tetszett, örültem, hogy moziban néztem meg.

2018.11.21 harnas1207

Borzalmas film. Nem volt se látványos, se izgalmas. A sztori gyerekes. Hihetetlen nagy bukta.

2017.12.04 BoBamburg

Igazából semmi extra, szokásos CGI orgia. Látványra nincs panaszom, de sokat nem kell várni tőle, nem egy maradandó élmény.

2017.11.18 Bazzzsi

Én a képregényről nem sokat tudok, de a film tetszett. A látványra nem lehetett panasz, bár én a többi kultúrából többet akartam volna látni, azt ott az elején lezavarták és annyi volt.

2018.11.04 VvV

Teljesen a látványra mentek a készítők, ami rendben is volt. Történetben elég lapos lett.

2017.07.23 Lonka

Mesefilm felnőtteknek.A hossza ellenére nagyon jól felépítették, mert nem éreztem, hogy közel két és fél órás a film. Látványos volt és végig pörgött. Tetszett.

2017.12.29 rainman

Ízig-vérig látványfilm! Nagyon látványos, talán túlságosan is. A történetre és a karakterekre elfelejtettek időt és energiát belelölni, az alkotók minden kreativitása a látvány, a világ megalkotására ment. Érződik, hogy hangulatban igyekeztek az Ötöd... Több

2017.12.11 Greeta

Szerintem nagyon nehéz vászonra vinni egy ilyen múltú történetet, de azért a készítőknek ez valamennyire sikerült. A varázs azért elmaradt, ennek oka talán a túl egyszerű történet volt.

2020.10.15 jfruzsi97

Nagyon látványos film, a sztori is érdekes. Egy két kérdésre nem sok vagy semmi választ nem adott a film. Jó lenne egy második rész.

2017.12.07 Milanman

A Valerian képi világa, technikai és vizuális ötletei olyan szintű élményt nyújtanak, ami mellett simán megbocsájthatók a történetben rejlő apró hézagok. Az összhatás így mindenképpen remek. Igazán agyament, Besson-os, nagyon színes, szagos világ, de... Több

2018.10.14 Csillagpor

Nagyon jó lett. Nem értem a fanyalgókat. Mindent mindennel össze akarnak hasonlítani ami nem minden esetben kifizetődő. Szerintem klassz világot hoztak össze ismét. Jó az alapötlet és a színészgárda is. Bár a női főszereplő arcmimikáján lehetne dolgo... Több

2018.04.11 Annuska

Nagyon-nagyon a látványra ment, amire nem is lehet semmilyen kifogást emelni. A színészek kicsit unottak voltak, de a bombasztikus történet hiányzott.

2023.08.19 Ergit

Egyedi történet, egyedi kivitelezés, izgalmas, látványos! Klasszikussá válik nemsokára!