Vasember 3

Iron Man Three

2015.06.06 VenuszProjekt

Hasonlóan az első két részhez én ezzel is tökéletesen meg voltam elégedve. Akció- és látványdús. Azért remélem, hogy lesz még folytatása. Jó lenne ezt az élményt moziban is átélni, hiszen elképesztő látványvilággal rendelkezik a film.

2015.04.25 adibandii

A 3.rész is olyan,mint amilyet vártam.Izgalmas,akciódús és látványos.Imásom Robert Downey Jr-t mert egy remek színész és ezt be is bizonyitotta.Remélem még nincs vége.

2018.03.25 NRD

A film története megmaradt bár már kicsit változott. Nekem az nem tetszett benne, hogy letért a tudományos ágról. A megszokott tudományos alapozású ágról letért ezzel az elolvadós felrobbanós dologgal.

2016.06.28 portal91

Sokak szerint jó, nekem egyáltalán nem jött be ez a stílus. Tony Stark karakterét is átírták kicsit, sajnos csalódtam, nem olyan volt a moziban, mint az addigi Marvel filmek és ezt sajnos negatív értelemben mondom. Nem a komolysága miatt.

2015.11.02 sztankobazsi

Nagyon szórakoztató képregényfilm, méltó folytatása az előző részeknek.Az eddigi évek egyik jól sikerült képregény-adaptációk egyike a film. Hatalmas poénok vannak benne és Robert Downey Jr. nagyon nagyot alakít itt is. Az alap sztori még mindig elég ütős, egyszer mindenképpen nézze meg mindenki.

2015.07.24 rhamus

Egyszer bőven nézhető film volt, színészek a helyükön voltak. Azonban nem lett nagy eresztés. Amolyan egyszer megnézed, de többször nem nagyon vágysz rá fajta. A látványvilágra sincs panasz csak maga a film összességében nem fogott úgy meg.

2019.06.17 Zsolti01

Legrosszabb vasember film lett szerintem. Bár azért még nézhető lett. Vasembert személy szerint én nem nagyon preferálom, de jól össze volt rakva a film.

2017.05.02 Wolowitz

Egy percet sem unatkoztam a film nézése alatt. Akár az előző kettő résznél itt sem volt csalódást okozó pillanat. Szerencsére ugyanazt az élményt kaphattuk amit megszoktunk.

2016.07.20 K.bogi

Hű, nagyon tetszett. Akárcsak az első és a második része. Izgalmas, akciódús akárcsak egy jó kis akciófilm, amilyennek lennie kell a 21. Században. Kifejezetten tetszett, hogy végre a kedvenc karakterek is teret kapott, sokat volt vásznon. Ő márpedig Pepper, aki a legjobb női marvelkarakter

2016.04.28 ukla

A vasember eddigi leggyengébb darabja szerintem.A humor megmaradt benne de valahogy néha egy kicsit erőltetett.Ez a pánik betegség amit bele tettek fölösleges volt.A végső harcjelenet az ami miatt tudom csak azt mondani, hogy nem volt pénzkidobás moziba nézni.

2016.07.27 Homer

Nagyon tetszett ez a Vasember film folytatás is. Allig várom mindig ha egy új vasember vagy idézőjelben részben vasember film a mozikba kerül. Rengetegszer megnéztem ezt is és nagyon tetszett. Nem lehet megunni. Igazi átütő siker. Remélem mindenki látta már.

2015.08.20 Filmzabáló

Vasember újra a filmvásznon! És más, mint az előzőek, köszönhetően az új rendező/forgatókönyvírónak. A film lenyűgöző látványelemekkel, elegendő technikai újítással és tipikus, de jó humorral operál.

2015.06.16 Miss Rika

A harmadik rész pontosan olyan amilyennek lennie kell. Nem lett elcsépelt és művi a film mint azt várható is lett volna egy harmadik résznél. A színészi játékban hibát keresni felesleges mert úgy jó ahogy van és a történet pedig annyira jó hogy az hihetetlen. Teljesen oda voltam tőle meg vissza mint mindig.

2015.06.19 szune40

Nagyon szuper befejezést kaptunk. Az előző részhez képest szerencsére magukhoz tértek és ismét egy ütősebb sztorival rukkoltak elő. Ami nekem elég nagy öröm volt. Marvel rajongóknak kötelező.