Életem eddigi legkiszámíthatóbb, leglassúbb, legunalmasabb thrillere. szörnyű. aki elaludni szeret filmen az nyugodtan kapcsolja be... egyébként nem éri meg a másfél órát.
Kevés olyan film volt 2017-ben, ahol ilyen csodálatos egyensúlyban lett volna minden filmes alkotóelem. A rendezés, az operatőri munka, a forgatókönyv és a fantasztikus színészek által alkotott mozgóképes csúcsteljesítmény, amit a Wind River prezentál nagyon magasra teszi a mércét és az év egyik legjobbjává avatja.
Nem rossz film, de szerintem egyszernézős. Jeremy Renner jól játszott, de Elizabeth Olsen sem volt rossz ahhoz képest, hogy eddig a Marvelen kívül nem nagyon játszott filmekben. Kicsit túl drámai volt a film véleményem szerint, lehetett volna pörgősebb. 7/10
Nagyon tetszett a film, megidézi a skandináv krimiket (ez nem csak kivételesen a hidegnek és a sok hónak köszönhető ), izgalmas, érzelmes, kemény dráma. Ajánlom, jobb, mint előtte gondoltam!
Régen láttam ennyire jól megrendezett és elkészített thrillert, valódi színészi alakításokkal és igazi érzelmekkel. Nagyon tetszett Taykor Sheridan munkája, ahogyan felépítette a filmet. Kiváló alakítást nyújt Jeremy Renner is, érett, komoly játékkal... Több
Meggyőződésem, hogy a Wind River egy nagyon különleges film több mélységgel és jelentéssel. Első megtekintésre egy hétköznapi kriminek tűnik, és valóban annak is indul, ám idővel mély érzelmek, egyedi karakterek és megható résztörténetek kezdenek hatni ránk. A helyszín egy indián rezervátum, ahol egy fiatal indián lány holttestére bukkan a helyi vadőr, Cory Lambert (Jeremy Renner). Ismeri a lányt, és a kiérkező FBI-ügynöknő, Jane Banner (Elizabeth Olsen) be is vonja a nyomozásba. Közben kiderül, Cory lánya is évekkel ezelőtt egy gyilkosság áldozata volt, így a férfi lelkiekben is érintetté válik. Közben a nyomozás felfedi egy szörnyű bűntény történetét, melyben a lány valódi hősként küzd mindhiába. A legvégén Jane egy kisebb csapattal indul a gyilkosság helyszínére, ahol beigazolódik az ügynöknő gyanúja: az ott dolgozó kis csapattal szembe kell szállnia. A kialakuló tűzharcban komoly szerep jut Corynak, aki végül megmenti Jane életét is. Értékelésem 5 csillag, százalékban 90%, az elmúlt évek legjobb thrillere.
Le se tudom írni, hogy mennyire tetszett. Nagyon is valóságos minden ami történik és ez egyben félelmetes is. Nem lehet könnyű így élni.
Lassan csordogáló dráma, ami az utolsó fél órában rendkívül felgyorsul, de nem ad semmiféle igazi "megoldást". A kietlen, havas táj gyönyörűen van fényképezve, a reményvesztettség és fájdalom szinte a levegőben van. Jeremy Renner-t és Elizabeth Olsen... Több
Nagyon jó volt a hangulata! Jók voltak a szereplők. Habár nem teljes figyelmemmel figyeltem a filmre, mert közben csináltam ezt-azt, de biztos vagyok benne, hogy akkor is lekötötte volna a figyelmem, ha csak ezt nézem, és nem csinálok közben semmi mást.