Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Zárójelentés (2020)

Zárójelentés
Filmadatlap
 
25
Szereplők
7
Vélemények
43
Képek
3
Videók

Vélemények: Zárójelentés (2020)

 
qwer   2021. 10. 07.

legújabb vélemény

1

A Zárójelentés nem lett közönségkedvenc, és a kritikusok is elég lesújtóan nyilatkoztak róla, de meg kell hagyni, remekül ábrázolja a provincializmust annak minden negatív velejárójával, kezdve a csökött gondolkodástól a hatalmi visszaéléseken át egé... több»

 
Lubi   2020. 03. 01.

a nap véleménye

2
Felemás összegzés

Szabó István, az első Oscar-díjas magyar nagyjátékfilm, a Mephisto rendezője jó pár év kihagyás után visszaült a rendezői székbe, hogy elkészítse karrierje összegzéséül is értelmezhető filmjét, a Zárójelentést. Az aktuális problémákról, valamint a re... teljes kritika»


 
Éva Mari   2020. 03. 01.

0

Nagyon elgondolkodtató és nagyon igaz, jó film. Nem szabad kihagyni.

 
Toncsi   2020. 02. 26.

0

Szeretem Szabó István filmjeit, de a Zárójelentés annak ellenére, hogy nagyszerű színészeket vonultat fel, kevésbé nyerte el a tetszésemet, mint a rendező korábbi munkái. A története teljesen reális, bármelyik orvossal megtörténhet hasonló eset, és b... több»

 
Zsófia   2020. 02. 25.

1

Nagyon ott van ez a film, gyerekek. Bár eleinte kételkedtem benne, hogy ez tud bármit is nekem mondani, de be kell lássam, még órákkal később is agyaltam az egészen. Nem egy könnyű darab, de mindenképpen érdemes türelmesnek lenni vele, mivel a sztori nem egy pörgős, de ettől függetlenül nagyon meg kell nézni.

 
vertigo   2020. 02. 22.

0

Nagyon vártam a filmet, az előzetes alapján biztosra vettem, hogy nagyszerű lesz. Kicsit alábbhagyott a lelkesedésem, mert egy-két amatőr hibát azért orvosolhattak volna, de összességében elégedett vagyok. Ami mellett nem tudok szó nélkül elmenni, az... több»

 
Lali   2020. 02. 20.

0

Nagyon vártam Szabó István új filmjét, de szerintem ennek egyszerűen nagyobb lett a füstje, mint a lángja. Klaus Marian Brandauer szinte ugyanazt a lendületet hozza, mint annak idején a Mephistoban, de ez nem annyira működik a Zárójelentésben. Komoly... több»