Értékelések (227)

2019. 03. 25.
Az elején azt hittem, nem lesz olyan jó, mint ahogy írják, de nem kellett csalódnom. Szinte a legjobb film, amit valaha láttam. Ajánlom megnézni ezt a filmet.... több»
2019. 03. 25.
A karakterek nem annyira kiszámíthatók, mint a többi filmben. Eléggé furcsa volt, de elég emlékezetes. Jó akció- és vígjáték film lett szerintem.... több»

91 Eredet  (2010)

2019. 03. 25.
Sok mindent nem értettem benne, de nagyon vártam már ezt a filmet. Nem okozott csalódást szerintem. Elég jó lett. Mindenkinek ajánlom, aki szereti az ilyen témákat.... több»
2019. 03. 24.
Eléggé rossz lett. A sztorija nagyon sablon, a történetét teljesen ki lehet következtetni. Semmiképp sem éri meg megnézni ezt a filmet. Nagyon unalmas és semmi kreativitá... több»
Kár, hogy nem küzdöttek ebben a részben a szereplők. Nekem nem nagyon nyerte el a tetszésemet, de lehet, velem van a gond. Szerintem nem éri meg megnézni.... több»
2019. 03. 24.
Annak örültem, hogy megint küzdöttek, mert nekem csak azok a részek tetszenek. Most sem volt túl sok idő a küzdés, de legalább volt. Megérte megnézni.... több»
Nekem nem nyerte el annyira a tetszésemet, mint a többi film, de attól még egész élvezhetőre sikeredett szerintem. Simán meg lehet nézni és élvezni. Ajánlom!... több»
2019. 03. 24.
A könyvet nem olvastam, de nekem nagyon tetszettek azok a részek, amikor a játék zajlott. Sokkal több olyan részt is csinálhattak volna, azt hiányolom belőle.... több»
2019. 03. 24.
Nézhetetlen
Nagyon rossz. Végképp nem ajánlom ezt a filmet. Tönkreteszi az egész Battle Royale könyvet. Aki ezt megcsinálta, gondolom a pénz vezérelte, de nem sikerült nagyot alkotni... több»
2019. 03. 24.
A könyv elolvasása után eléggé rossznak találtam ezt a filmet. Túl sok időt töltenek a karakterek háttértörténetének a megismertetésével, többet, mint a sima történettel.... több»
2019. 03. 23.
Jó, pörgős film volt. Szerintem megérte megnézni, az egyik legjobb film, amit láttam. A western filmeket is szeretem, vagyis nekem ez is nagyon bejött. Ajánlom a filmet m... több»

93 Halálsoron  (1999)

2019. 03. 23.
Tom Hanks nagyon jó filmet csinált ezzel. Az egyik legjobb film, amit életemben láttam. Szomorú, de mindenképp megéri megnézni. A története is zseniális.... több»
2019. 03. 23.
Régi film, de annak ellenére szerintem elég jóra sikeredett. A szövegei nagyon jók voltak, nekem nagyon tetszettek. A főszereplő nagyszerűen alakít benne.... több»
2019. 03. 23.
Az elején féltem, hogy nem lesz jó film, mert régi, de megérte megnézni. Nagyon jó film lett szerintem, mindenképp megéri megnézni, ha még nem láttad.... több»
Hát, egész elfogadható lett. Bár jobbat vártam ettől, de csalódnom kellett. Nem éri meg a rá elpazarolt időt ez a film szerintem. Ne nézd meg, ha teheted.... több»
2019. 03. 23.
Nézhetetlen
Nagyon szörnyű. Szinte meg sem lehet nézni úgy, hogy ne szörnyűlködj rajta, milyen rossz. Semmiképp se nézd meg, ha jót akarsz magadnak!... több»
2019. 03. 23.
Eléggé átlagos lett ez a film. Vannak ennél sokkal rosszabbak és jobbak is. Nem feltétlen ajánlom, hogy megnézzétek, de unaloműzés szempontjából jó választás.... több»
2019. 03. 23.
A többi anime filmhez képest elég gyenge lett, de attól még simán nézhető. Aki szereti a Narutót, élvezni fogja a történetét szerintem. Bátran ajánlom!... több»
2019. 03. 23.
Aranyos film. Amikor néztem, élveztem, de most újranézve nem volt olyan nagyon jó. Simán a nézhető kategóriában van, de semmi kiemelkedőt nem mutat fel.... több»
Jó színészek szerepelnek benne, de nagyon rossz lett a végeredmény. Az év legrosszabb filmjei között biztos szerepet fog kapni ez is. Nem érte meg a jegyárat.... több»