A 10 legjobb vígjáték 2023-ból, amelyek téged is jó kedvre derítenek

Lassan tényleg az év utolsó napjaihoz érünk, ilyenkor jó egy kicsit összegezni, hogy mi mindennel is telt a mögöttünk hagyott év. 2023 bővelkedett nagyszerű filmekben mind a mozik, mind a streaming világában. Vígjátékokból kifejezetten sok debütált, nem is könnyű kiválasztani közülük a legjobbakat. Mi azért teszünk egy próbát és megmutatjuk, min nevettünk a legtöbbet idén.

#10

72 A győztes gól  (2023)

(13) (8)

dráma | sportfilm | vígjáték

Telekom TVGO

Az amerikai-szamoai labdarúgó-válogatottat az Ausztrália elleni legendás 0:31-es vereség óta a világ egyik legrosszabb futballcsapatának tartják. Ilyen mértékű vereséget még... több»

A film Amerikai Szamoa futballcsapatát követi nyomon, miután 31:0-ra brutális vereséget szenvednek egy 2001-es FIFA mérkőzésen. Mivel ismét közelednek a világbajnokság selejtező mérkőzései, felbérelik a szebb napokat látott, renegát edzőt, Thomas Rongent, aki reményeik szerint változtat a világ legrosszabb focicsapatának sorsán.
#9

vígjáték

Netflix

A film középpontjában az életre szóló legjobb barátnők, Stacy (Sunny Sandler) és Lydia (Samantha Lorraine) állnak, akik mindig is epikus bát micvákról álmodtak. De amikor a... több»

A film középpontjában az életre szóló legjobb barátnők, Stacy  és Lydia állnak, akik mindig is epikus bát micvákról álmodtak. De amikor a népszerű fiú, Andy Goldfarb és a héber iskolai dráma közéjük áll, tökéletes terveik komikusan – és meghatóan – félresiklanak. Vajon ki tudnak-e békülni időben, hogy együtt ünnepelhessék a nagy pillanatot?
#8

54 Barbie  (2023)

(58) (30)

akció | családi | dráma | fantasy | kaland | romantikus | vígjáték

Mozikban | HBO Max | Netflix | Telekom TVGO | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Barbielanden minden a helyén van, a frizura tökéletes, a ruhák csodálatosak és minden kiegészítő passzol, egyszóval: ez egy tökéletes világ, legalábbis külsőleg. Aki itt akar... több»

Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie és Ken meg a többi Barbie és Ken. De még legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben. 
#7

akció | krimi | misztikus | romantikus | vígjáték

Netflix

Nick és Audrey Spitz, akik most magánnyomozóként saját ügynökséget indítanak, egy nemzetközi nyomozás középpontjába kerülnek, amikor egy barátjukat elrabolják. több»

Négy évvel azután, hogy megoldották első gyilkossági rejtélyüket, Nick és Audrey Spitz főállású nyomozóként dolgozik, akik igyekeznek beindítani vállalkozásukat, amikor meghívást kapnak barátjuk, a maharadzsa esküvőjére egy szigetén. A baj azonban ide is követi főszereplőinket, amikor a vőlegényt nem sokkal az ünnepség kezdete után elrabolják, és váltságdíjat követelnek érte. Minden elbűvölő vendég, családtag és maga a menyasszony is gyanúsítottá válik.
#6

30 Kéjutazás  (2023)

(3)

vígjáték

Telekom TVGO

Négy barát ázsiai utazását követhetjük nyomon, miközben egyikük édesanyját próbálják megtalálni. több»

Négy barátnő Kínába utazik, hogy egyikük életének nagy üzletét megkössék. Csakhogy ehhez előbb meg kell találniuk a lány édesanyját, aki még babakorában árvaházban hagyta. Fordulatokban és kalandokban gazdag utazás kezdődik.
#5

61 A magadfélék  (2023)

(6) (2)

romantikus | vígjáték

Netflix

Egy házaspár és családja története, akik a modern szerelmet és a családi dinamikát vizsgálják az egymásnak feszülő kultúrák, társadalmi elvárások és generációs... több»

Egy új házaspár megtanulja, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de egyes családok nem, amikor szembesülnek szüleik egymásnak ellentmondó nézeteivel a kapcsolatukról Jonah Hill és Kenya Barris vígjátékában.
#4

68 Kokainmedve  (2023)

(23) (17)

thriller | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Amikor 1985-ben egy drogcsempész lezuhan kokainnal megrakott repülőgépével, Georgia állam vadonjában valami különös dolog történik. A baleset után mindenki a "fehér aranyat"... több»

1985-ben egy drogfutárnak lezuhant a repülője, és az eltűnt kokaint megette egy fekete medve. Ez az igaz történet ihlette ezt a vad thrillert, amelyben egy zsarukból, bűnözőkből, turistákból és tinédzserekből álló csoport gyűlik össze egy georgiai erdőben, ahol egy 230 kilós csúcsragadozó bődületes mennyiségű kokaint kebelezett be, és bekokózva tombolni kezd, mert még több port – és vért - kíván…
#3

69 Barátnőt felveszünk  (2023)

(30) (4)

vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO

Maddie (Jennifer Lawrence) szerencsétlenül járt, el fogja veszíteni a házát, és egy bírósági végzéssel kell szembeszállnia, hogy visszakapja a vagyonát – kezdve az... több»

Maddie-re rászállt az adóhatóság, elvitték az autóját és már a házát is kinézték maguknak. Sürgősen pénzt kell szereznie. Viszont nem talál normális melót. Ja, de mégis – csak éppen az őrültség. Ráakad egy apróhirdetésre, amelyben gyereküket majomszeretettel féltő szülők, „barátnőt” keresnek magának való fiuk mellé, mielőtt egyetemre menne. Maddie vállalja a feladatot, és nem akar félmunkát végezni. Azt hiszi, könnyű dolga lesz. Ő rámenős, nyomulós, vad. A fiú őrjítően tartózkodó, érthetetlenül szemérmes és nevetségesen tapasztalatlan. Később már rémült is. Maddie nem hagyja magát. A srác sem. De azért lesz pár közös kalandjuk.
#2

75 Drámatábor  (2023)

(1)

vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

Egy lepukkant színházi tábor különc munkatársai New York állam északi részén szeretett alapítójuk fiával összefogva próbálják életben tartani a tábort, amikor a nyári... több»

Egy lepukkant színházi tábor különc munkatársai New York állam északi részén szeretett alapítójuk fiával összefogva próbálják életben tartani a tábort, amikor a nyári szezon kezdete előtt az alapító kómába esik.
#1

78 Leo  (2023)

(8)

animáció | családi | vígjáték

Netflix

A színész és komikus Adam Sandler a nevetést hozza el ebben az általános iskola utolsó évéről szóló animációs zenés vígjátékban, amely az osztályállat szemszögéből... több»

A színész és komikus Adam Sandler a nevetést hozza el ebben az általános iskola utolsó évéről szóló animációs zenés vígjátékban, amely az osztályállat szemszögéből mutatja be az általános iskola utolsó évét. A fáradt, 74 éves gyík, Leo évtizedek óta ugyanabban a floridai osztályteremben ragadt terráriumi társával, a teknőssel. Amikor megtudja, hogy már csak egy éve van hátra, azt tervezi, hogy megszökik, hogy megtapasztalja a kinti életet, ám ehelyett belekeveredik szorongó diákjai problémáiba – köztük egy lehetetlenül gonosz helyettesítő tanárba. Végül ez lesz a legfurcsább, de leghálásabb bakancslista...