A legjobb thrillerek, amiket MOST streamelhetsz magyarul (Netflix, HBO Max, stb.)

Hiába repkednek odakint a mínuszok, még nem futkos kellőképpen a hátadon a hideg? Egy kis borzongásra vágysz ezekben a téli, sötét napokban? Akkor jó hírünk van! A különféle streaming platformokon valósággal dúskálhatsz a jobbnál jobb thrillerekben. Mutatjuk a legjobbakat, melyeket magyarul (szinkron vagy felirat) nézhetsz.

Ezúttal úgy válogattuk össze az alábbi tízes listát, hogy azon minél változatosabb témájú és stílusú film szerepeljen. Így van rajta vadnyugati történet (A kutya karmai közt), családi thriller (Fuss), valós eseményeken alapuló környezetvédelmi thriller (Sötét vizeken), de olyan is, amiben Adam Sandler a főszereplő (és most nem vagyunk cinikusak).

#10

63 Csiszolatlan gyémánt  (2019)

(16) (11)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Joshua és Benny Safdie izgalmas bűnügyi thrillere egy New York-i ékszerész, Howard Ratner  (Adam Sandler) kockázatos manőveréről szól. A férfi folyton azt lesi, honnan szakíthat... több»

Egy ékszerkereskedő nem riad vissza egy-egy svindlitől sem, ha attól nagyobb haszonra számíthat. Ám most, hogy az egzisztenciája veszélybe került, olyan trükköket is be kell vetnie, amik akár az életét is veszélyeztethetik. Adam Sandler egy tőle teljesen szokatlan műfajban alakított hatalmasat.
#9

67 Hétvégi kirándulás  (2022)

(14) (2)

thriller

Netflix

Egy horvátországi hétvégi kiruccanás balul sül el, amikor egy nőt azzal vádolnak, hogy megölte legjobb barátját. Miközben megpróbálja tisztázni a nevét és kideríteni az... több»

A hétvégi kiruccanás egy 2022-es amerikai thriller, amelyet Kim Farrant rendezett Sarah Alderson forgatókönyvéből, Alderson 2020-ban megjelent azonos című regénye alapján. Története egy Beth (Leighton Meester) nevű nőről szól, aki legjobb barátnőjével, Kate-tel Horvátországba utazik egy hétvégi kiruccanásra. Kate azonban eltűnik, így Beth-re hárul a feladat, hogy kiderítse, mi állhat az eltűnés hátterében. Bár a kritikusok nem voltak elragadtava tőle, a nézők a heti top10-as lista első helyére repítették a Netflixen.
#8

66 A kutya karmai közt  (2021)

(13) (25)

dráma | romantikus | western

Netflix

Phil Burbank egy igazi zsarnoki figura, aki állandóan félelmet kelt környezetében. Amikor bátyja frissen megházasodva hazatér, Phil mindent elkövet, hogy megkeserítse a pár... több»

Egy tehetős testvérpár nem is különbözhetne egymástól ennél jobban. George jószívű, Phil pedig egy gátlástalan alak. George feleségül vesz egy özvegyet és annak orvosnak tanuló fiát kezdi támogatni. Phil kezdettől fogva ellenséges velük, de aztán egyre közelebb kerül a fiúhoz. Ám a sok gonoszságnak ára van, amit lehet, hogy épp a fiú fizettet meg vele.
#7

79 Fuss  (2020)

(32) (6)

horror | misztikus | thriller

Telekom TVGO

Úgy tartják, hogy egy anya szeretete mindennél erősebb kötelék, de Chloe számára ez a legkevésbé sem megnyugtató. Sőt, éppen ez jelenti számára a legnagyobb fenyegetést. Van... több»

Sarah Paulson kőkemény thrillerje egy lányát teljes elszigeteltségben egyedül nevelő anyáról. A fiatal lány, Chloe lassan rádöben az igazságra, és menekülőre kell fognia. A Fuss a műfaj egyik kiemelkedő darabja, mely egyszerre győzte meg a nézőket és a kritikusokat is, Paulson pedig valósággal brillírozik Diane szerepében. 
#6

80 Madarak a dobozban  (2018)

(36) (3)

dráma | horror | sci-fi

Netflix

Egy nőnek és két gyermekének egy veszélyekkel teli világban kell két nap alatt biztonságos helyre jutnia - bekötött szemmel.  több»

Egy titokzatos esemény, lény vagy jelenség mindenkit öngyilkos őrületbe taszít, aki csak meglátja. A fél világ elpusztult, egy nő pedig két pici gyerekkel útnak indul, hogy bekötött szemmel, vakon jusson el egy helyre, amiről azt tartják, az utolsó biztonságos menedékek egyike.
#5

82 Éjszakai ragadozók  (2016)

(53) (15)

dráma | thriller

Netflix | HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Susan Morrow, Los Angeles-i műkereskedő hihetetlen jómódban él férjével, Hutton Morrowval, ám mégsem érzi teljesnek az életét. Az egyik hétvégén Hutton elutazik az egyik... több»

Egy nő jómódban éli életét új férje oldalán, aki túl sokat van távol a munkája miatt. Egy nap a nő egy könyvet kap a volt férjétől, akivel évek óta nem beszélt. A könyv olvasása közben rájön, hogy talán nem a legjobb döntéseket hozta életében. A filmben párhuzamosan ismerhetjük meg a nő történetét és a regény erőszakos cselekményét.
#4

81 A platform  (2019)

(19) (3)

horror | sci-fi | thriller

Netflix

A jövő börtönében a rabokat igencsak különös módon helyezik el: függőlegesen, amely a legtöbbek számára a valóságossá vált pokolt jelenti. több»

Egy különös börtön, ahol a rabok egymás alatti cellákban raboskodnak. Az ételt egy fentről lefelé haladó platform szállítja, így minél lejjebb van valaki, annál kevesebb étel jut neki. Megtartani nem lehet ételt, a rabokat pedig minden hónapban véletlenszerűen helyezik el újra a szinteken.
#3

84 Sötét vizeken  (2019)

(24) (12)

dráma | életrajzi | thriller | történelmi

Telekom TVGO

Robert Bilott sikeres ügyvéd, karrierje során számos pert nyert. Amikor azonban egy gazda kér tőle segítséget, szembesül pályája egyik legnehezebb ügyével. A DuPont hosszú... több»

Egy ügyvéd egy kisváros lakói nevében szembeszáll egy multinacionális céggel, amely évek óta szennyezi a városka környezetét. Állatok pusztulnak el és emberek betegednek meg, de a kormány szemet huny. Az ügyvéd a saját és családja biztonságát kockáztatva belevág a lehetetlennek tűnő küldetésbe.
#2

84 Élősködők  (2019)

(44) (17)

dráma | krimi | thriller | vígjáték

Telekom TVGO

Bong Joon-ho egy évtized után újra Dél-Koreában alkot, ezúttal egy vígjátékkal örvendezteti meg a nézőket. Az Élősködők Ki-taek mihaszna családjáról szól, akik bármire... több»

Egy igazi élősködő család egyszerre komikus és hátborzongató története. A család mindent elkövet, hogy még véletlenül se kelljen dolgoznia, ezért egy tehetős és jómódú család bizalmába igyekszik beférkőzni. Persze ez nem feltétlenül úgy sül el, ahogy azt eredetileg eltervezték.
#1

85 A visszatérő  (2015)

(112) (9)

akció | dráma | életrajzi | kaland | western

Netflix | HBO Max | TV-ben (Cinemax 2, csütörtök 01:33)

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával... több»

Egy szőrmekereskedőt megtámad egy medve a vadonban. Bár túléli, olyan súlyos sebesüléseket szenved, hogy társai inkább hátrahagyják meghalni. Ám ő nem hal meg, hanem önerejéből kijut a vadonból. És most bosszúra szomjazik egykori cserbenhagyói ellen.