A nagy pénzrablás spin-offja és még 9 premier, amiket a jövő héten nézhetsz a Netflixen (június 20-26)

A következő héten is izgalmas premierekre számíthatunk a Netflixen. Mindenki megtalálhatja azt, ami megfelel az ízlésének.

Akcióvígjáték Woody Harrelsonnal, Rowan Atkinson új sorozata, sikeres spanyol sorozat koreai remake-je, török romantika, dokumentumfilmek és valóságshow - csak hogy néhányat említsünk a felhozatalból.

#10

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Lina megígéri beteg édesanyjának, hogy a főiskola előtti nyarat Firenzében tölti, ahol beleszeret a városba, az emberekbe és a "gelato"-ba. több»

Egy újabb romantikus film a listán, amiben a főhősnővel együtt bejárhatjuk a gyönyörű Rómát. Édesanyja kérésére érkezik Olaszországba, ahol megtalálja a szerelmet is.
#9

Netflix

Egy rakás tanácstalan fiatal felnőttet próbára tesznek egy vadonban tartott túlélő-showban. A műsorvezetők megpróbálják őket a saját lábukra állítani. Nincs bekötve víz,... több»

Gyakran mondogatják, hogy a fiatal generáció tagjai ma már képtelenek megszerelni valamit, vagy egyáltalán túlélni és mindig anyuci védelmére szorulnak. Vajon mi történik, ha összedobjuk őket a vadonban elektromosság, víz, internet és starbucks nélkül? Ez a valóságshow erre a kérdésre keresi a választ.
#8

dráma

Netflix

Egy híres párizsi szabó és drag queen 50 év távollét után visszatér lengyelországi szülővárosába, hogy kiengesztelje lányát. több»

Nem éppen szokványos témát megragadó lengyel sorozat, amiben egy idősödő transzvesztita szabó visszatér szülővárosába, és abban reménykedik, hogy kibékül lányával, akit elhagyott.
#7

dokumentum

Netflix

A sorozatban megismerhetjük a jövő technikai vívmányait, és az alkotók megpróbálják megjósolni, milyen változások várnak ránk a virtuális valóságok, okostelefonok és... több»

Egy újabb érdekes koncepcióval rendelkező dokumentumfilm-sorozat a Netflixtől. Vajon hogyan fest a jövőnk? Milyen eszközöket használunk majd a jövőben? Hová fejlődnek telefonjaink? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket boncolgatnak majd, miközben próbálják kitalálni, mi vár minket a fejlődés útján.
#6

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm-sorozatban háziállatokkal találkozhatunk a világ minden tájáról és megtudhatjuk, hogyan működnek érzékszerveik és milyen képességekkel rendelkeznek. több»


Szereplők: Hugh Bonneville
A sorozatban megismerkedhetünk szeretett házikedvenceink biológiájával, részletes információkat kapunk arról, hogyan működnek és milyen különleges, esetleg váratlan képességeket tartogatnak még a tarsolyukban. Mindenkinek ajánlott, aki szereti az informatív dokumentumfilmeket, illetve az aranyos háziállatokat.
#5

dráma | romantikus

Netflix

Miután reklámügynöksége csődbe megy, az eladósodott Firat egy jógaüdülőben beleszeret egy énekesnőbe, akihez csatlakozik az önmegvalósítás útján. több»

Ebben a török romantikus filmben fiatal felnőtteket láthatunk, akik elindulnak az önmegismerés és önmegvalósítás útján, miután felfordult az életük. Vajon megtalálják a nyugalmat egymás társaságában?
#4

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Netflix

Hőseink a harmadik évadban megpróbálnak túljutni a kihívásokon, meglepetéseken és veszteségeken, amiket az élet állít eléjük. Mindeközben egy univerzumot fenyegető entitás... több»

A Netflix kissé rendhagyó és szokatlan szuperhős-sorozatának végre megérkezik a várva-várt harmadik évada. A folytatásban is számíthatunk az előző évadok stílusára és a különc szereplőkre. A karakterek listája egyébként bővül a folytatásban.
#3

71 A férfi a méh ellen  (2022)

(13) (2)

családi | vígjáték

Netflix

Egy férfi háborúban találja magát egy méhhel, miközben egy luxusbirtokot felügyel. Ki fog győzni, és milyen helyrehozhatatlan károkat okoz a folyamat? több»

Rowan Atkinson már egy ideje nem bukkant fel a képernyőkön, de mindenki nagy örömére egy új sorozattal érkezik a Netflixre, amiben háborút vív egy méhecskével. A karaktere ebben a sorozatban egy kicsit Mr. Beanre hasonlít a furcsa mozgásával és a bizonyos problémákra adott nem éppen hétköznapi megoldásaival. A nevetés valószínűleg garantált, aki szereti Atkinson komédiáját, ne maradjon le róla.
#2

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

Netflix

A nagy pénzrablás című hatalmas sikerű spanyol sorozat koreai remake-je, melyben egy rablókból álló csapat a Professzor vezetésével megkísérel végrehajtani egy lehetetlennek... több»

Az elmúlt években a koreai sorozatok és filmek előrenyomulása figyelhető meg az iparban - gondoljunk csak a Nyerd meg az életed nagy sikerére, valamint a Mindannyian halottak vagyunk, A királyság titkai és az Út a pokol felé című sorozatokra. Ez alkalommal a spanyol A nagy pénzrablás című sorozat spin-offját láthatjuk koreai verzióban. Az eredeti is nagyon sikeres volt, a koreai készítők pedig alaposan megfűszerezik az egészet a saját ízlésük szerint, mindenesetre nagyon várjuk mi sül ki belőle. Ha szereted a koreai sorozatokat, illetve az eredeti rajongója voltál, semmiképpen se hagyd ki.
#1

51 A torontói ember  (2022)

(17) (2)

akció | dráma | romantikus | thriller | vígjáték

Netflix | Telekom TVGO

Még a legnagyobb profik is követnek el hibákat, főként akkor, ha egy balfékkel sodorja össze őket a sors. Az alvilág egyik leghírhedtebb bérgyilkosa élete egyik legnehezebb... több»

Woody Harrelson és Kevin Hart jelentkeznek egy akcióvígjátékkal, remélhetőleg pörgős, poénos produkcióra számíthatunk, legfőképpen azért, mert a rendező az elmúlt években olyan filmekkel ajándékozott meg minket, mint például a Sokkal több mint testőr és a The Expendables - A feláldozhatók 3..