A tévétörténet 21 legforróbb intim jelenete

A tévés szexjelenetek nem ugyanazok, mint a filmesek... Más szóval, ezek nem feltétlenül a legvilágosabbak és explicitebbek. De ettől még nem lesznek kevésbé dögösek! Néha az igazi fülledt hangulatot a néző képzelete adja hozzá egy-egy ilyen jelenethez. A fantáziálás arról, hogy mi az, amit nem láthat. És néha bizony a tévés erotika is van olyan vad, mint egy R-besorolású filmben. 

Ez 2022, emberek. Ne tegyünk úgy, mintha nem élveznénk néha-néha egy-egy jó tévés szexjelenetet. A Hulu, a Netflix és az Amazon Prime Video streaming platformoktól kezdve az olyan csatornákig, mint az ABC és az NBC, minden tévés szexjelenet (általában) jó tévés szexjelenet.  Az alábbiakban a mi kedvenceinket mutatjuk meg, azaz a 21 legjobb tévés szexjelenetet - szerintünk. Olvass tovább, és legyen kéznél egy nagy üveg víz - és esetleg valami huncutabb is... ;)

#21

74 Normális emberek  (2020)

(3) (2)

dráma

HBO Max

A Normális emberek című sorozat Marianne és Connell szeretetteljes, de bonyolult kapcsolatát követi egy ír város középiskolájának utolsó napjaitól a Trinity College-ban... több»

A Hulu Normal People című sorozata 2020 tavaszán az ország leállása közepette mindenkit egyesített az extrém kanosságban és magányban. A legjelentősebb szexjelenet az évadzáróban látható, amikor Connell és Marianne újra összejönnek, miután évekig másokkal találkozgattak, de közben egymás után vágyakoztak.
#20

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

A sorozat egy drogfüggő komikus életútját követi nyomon, bemutatja, hogyan próbálja Mae leküzdeni szenvedélybetegségét. több»

A Netflix Feel Good című sorozata egy maréknyi szexjelenetből válogathat, de a legjelentősebb része néhány "történelmi" előjátékot tartalmaz: A főszereplő Mae láncingbe öltözik, és gonosz lovagként szerepjátékot játszik... Forrrróóóó....
#19

82 Minx  (2022)

(3)

vígjáték

Az 1970-es évek Los Angelesében egy komoly fiatal feminista összefog egy olcsó kiadóval, hogy létrehozzák az első női erotikus magazint. több»

Persze, hogy egy feminista erotikus magazinról szóló sorozatban jó a szex! Ha valaha is szükséged van vizuális reprezentációra arról, hogy milyen a "női tekintet" (female gaze), csak nézd meg azt az epizódot, amelyben Joyce összejön a magazin első meztelen címlapsztárjával, a Taylor Zakhar Perez által tökéletesen alakított, dögös tűzoltóval. 
#18

62 Gypsy  (2017)

dráma | thriller

Netflix

A sorozat középpontjában Jean Holloway áll, a sikeres pszichoterapeuta, aki egyre jobban elmerül páciensei életében. több»

Lehet, hogy csak egy évadot élt meg, de a Netflix Gypsy című sorozata Naomi Wattsnak nagyon szexi pillanatokat adott. Lásd a Jean (Naomi Watts) és Sydney (Sophie Cookson) közötti, lebujban zajló smárolást... 
#17

62 Vágyak/Valóság  (2021)

(11) (1)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy kisvárosi anyuka fantáziadús utazásra indul az emlékei között, miközben házasélete éles ellentétet mutat vad gyermekkorával. több»

Ebben a melodramatikus Netflix-sorozatban egy külvárosi feleség és anya vad múltja ütközik a jelenével. Ezt a sorozatot biztosan nem a vacak cselekmény miatt fogod megnézni, hanem inkább a túlfűtött szexjelenetek miatt... a legjelentősebb az, amelyben a főszereplő Billie-t a rosszfiús ex-pasija, Brad egy medence szélén falja egyást. FONTOS: a sorozat a toxikus párkapcsolatokról szól, egészséges szerelmi viszonyt nyomokban sem tartalmaz.
#16

dráma | krimi | misztikus | thriller

A Foglalkozásuk - amerikai című akciósorozatban Elizabeth és Philip már vagy húsz éve élnek az Amerikai Egyesült Államokban és egy utazási irodában dolgoznak. Két gyermeket... több»

Persze, Phillip és Elizabeth Jennings (az való életben valóban egy párt alkotó, Matthew Rhys és Keri Russell) ideje nagy részét úgy töltötték kémkedéssel (és gyilkosságokkal) a KGB-nek, hogy normális amerikai családnak adták ki magukat. De arra is találtak időt, hogy összejöjjenek, beleértve egy nagyon pikáns autós jelenetet és egy, a tévében nem gyakran látható "69-es" pillanatot. 
#15

dráma | misztikus

HBO Max

Nyolc évvel az eredeti sorozat befejezése után egy új csapat kerül az előtérbe, manhattani magániskolákból a Pletykafészek felügyelete alatt. Bemutatják, miként változott a... több»

Aki, Audrey és Max kapcsolata a legjobb része a Gossip Girl rebootnak. Az első alkalom, amikor a trió összejön, egyformán gyengéd és forró. Alig várjuk, hogy lássuk, hova fejlődik a kapcsolatuk, amikor a sorozat visszatér! Különösen szépen ábrázolja hármójuk kapcsolati íve a poliamória egy fajtáját, a zárt poliamorikus triádot és annak nehézségeit, kihívásait.
#14

83 A viszony  (2014)

(14)

dráma

HBO Max | SkyShowtime

A sorozat középpontjában a regényíró, jelenleg tanárként dolgozó, nős férfi, Noah és a pincérnő, szintén házas Alison szerelmi viszonya áll. Noah első szerelme felesége... több»

Nem meglepő, hogy egy olyan sorozatban, amelynek az előzménye egy házasságon kívüli viszony köré épül, van néhány forró szex. És Noah (Dominic West) és Alison (Ruth Wilson) bizonyára sokat is művelték ezt, különösen az első évadokban. Egy emlékezetes pillanat? Az első évad hatodik epizódjának játékos hálószobai tête-à-tête-je, közvetlenül azelőtt, hogy Noah megkérné Alisont, hogy legyen a szeretője.
#13

dráma | életrajzi | történelmi | vígjáték

HBO Max

Lebilincselő, ellentmondások sokaságát tartalmazó epizódokból rajzolódik ki az Orosz Birodalom egyik legnagyobb uralkodójának története, aki ambícióktól vezérelve érkezett... több»

A szex nagyon fontos szerepet játszik a The Great című sorozatban, a Hulu pajzán vígjáték-drámájában, amely Nagy Katalin orosz királynőről szól. Az első évad harmadik epizódjában van egy különösen érdekes jelenet, amelyben Katalin szenvedélyesen szexel a szeretőjével, Leóval, miután férje, Péter nem sokat tett azért, hogy az ágyban a kedvére tegyen. A második évadban legalábbis javul a helyzet: Miután Peter bemutatja tehetségét az orális szexben Katalinon, a dolgok forróvá válnak... gyorsan.
#12

87 Bizonytalan  (2016)

(2)

romantikus | vígjáték

HBO Max | Netflix

Az Issa Rae forgatókönyve alapján készült, nyolc epizódból álló vigjátéksorozat főszereplői Issa és Molly, két afroamerikai nő. A sorozat az ő mindennapi küzdelmeiket... több»

A zseniális Issa Rae az Insecure című sorozatával folyamatosan megnevettetett minket, miközben nagyon-nagyon fel is izgat. A sorozatban rengeteg vágytól terhes szerelmi jelenet van, de az egyik, amire nem tudunk nem gondolni, még az első évadból származik, amikor Issa összejön a középiskolai barátjával, miközben még mindig Lawrence-szel találkozgat. A való életben ez nem a legjobb ötlet, de a tévében rendkívül dögös volt nézni.
#11

horror

Az Amerikai Horror Story egy antológia-jellegű horror-dráma széria, melynek minden egyes évada az előzőektől független történetet mesél el. több»

Lady Gaga fordulata az American Horror Story: Hotel egy véres csoportszexjelenetben csúcsosodott ki Matt Bomerrel - ami egyszerűen jól esik a szemnek. "Nem csak egyszerűen azért csinálok dolgokat, mert provokatívak vagy mert sokkolóak" - mondta Gaga a The Hollywood Reporternek. - "Azért csinálom, mert a történet, amit [Ryan Murphy] a függőségről mesél, a történet, amit a saját nárcizmusunkról mesél, a történet, amit arról mesél, hogy az ember hogyan próbál túlélni az univerzum kihívásai között - számomra ez az, ami miatt a szex olyan jó".
#10

50 Queer As Folk  (2022)

(2)

dráma

A történet középpontjában egy klubba járó baráti társaság áll, akik egy tragédiát követően a meleg közösségben találnak menedéket. több»

Még mindig nincs elég olyan sorozat a képernyőn, amely a queer szexet mutatja be. Több ilyet kérünk! A mi választásunk a legszexibb jelenetre? Michael és Ben szenvedélyes randevúja a második évadból, amit zseniálisan megzenésítettek üres techno zenével.
#9

dráma | vígjáték

HBO Max

A Szégyentelenekben egy Chicagó-i nagycsalád, Gallagherék mulatságos hétköznapjaiba nyerhetünk betekintést. Az apa alkoholista, az iskolás gyerekek feszegetik a törvény... több»

Emlékszel az első évadban, amikor Fiona (Emmy Rossum) és Jimmy (Justin Chatwin) a konyhában hancúroztak? Az Paris Hilton szavaival élve "dögös" volt.
#8

72 L.  (2004)

(1) (1)

dráma | romantikus

Egy sorozat néhány, egymással szoros kapcsolatot ápoló Los Angeles-i leszbikus életéről és szerelmeikről, barátaikról valamit családjaikról, akiknek nem minden esetben élvezik... több»

A Los Angeles-i meleg női barátok csoportjára fókuszáló The L Word nagyjából minden epizódjában hihetetlenül szexi jeleneteket láthattunk. A Helena és Dylan közötti csendes szexuális feszültség például amikor robban, akkor kirobban....!
#7

92 Trónok harca  (2011)

(177) (33)

akció | dráma | fantasy | kaland | romantikus

HBO Max | TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

A Trónok harca George R.R. Martin nemzetközi sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának adaptációja, melyben a nagyhatalmú családok élet-halál harcot vívnak Westeros... több»

Bár a Trónok harcában rengeteg szex volt, van egy jelenet, ami számunkra a csúcs. Amikor Szürke Féreg és Missandei végre megkapják a szerelmi jelenetüket, az érzéki és olyan lágy, amilyen a GoT-ban csak lehet. Szürke Féreg (egy eunuch) határozottan a lány élvezetére koncentrál, amit nagyra értékelünk.
#6

79 Jessica Jones  (2015)

(19) (8)

akció | dráma | krimi | sci-fi | thriller

Disney+

Az egykori szuperhős, Jessica Jones egy nap hátat fordít addigi unalmas és hétköznapi életének, s magánnyomozói irodát nyit. Élete ezáltal alaposan megváltozik... több»

Jessica Jones egy sötét és fordulatos szuperhősnő, aki történetesen a szexet is a durván szereti - és ez dögös. Lásd: ez az ablakbetörő pillanat közte és Luke Cage között.
#5

79 Orange Is the New Black  (2013)

(18) (18)

dráma | krimi | vígjáték

Netflix

Piper Chapman sok évvel ezelőtt leszbikus korszakában egy alkalommal drogpénzt szállított barátnőjének, azonban szerencsétlenségére a törvény keze még azelőtt utolérte, hogy... több»

Az Orange Is the New Black hét évada alatt számos szerelmi jelenetet láthattunk a Litchfieldi Büntetés-végrehajtási Intézetben valós időben és flashbackekben egyaránt. De a sorozat fő párja - Piper és Alex - a legszexibb pillanatokért feleltek, az már biztos! A legjobb példa: a dühös könyvtári szexjelenet köztük a harmadik évad második epizódjában.
#4

akció | dráma | fantasy | sci-fi | vígjáték

Disney+

Buffy Summers egy teljesen átlagos lány, az iskola nem érdekli, a fiúk azonban annál inkább. Élete egy csapásra megváltozik, amikor egy ismeretlen alak közli vele, ő a... több»

Buffy és Angel első szexjelenetét sosem fogjuk elfelejteni, még akkor sem, ha tragikus véget ért. Tinikorunk szép emlékei....
#3

dráma

HBO Max

The Girlfriend Experience című sorozat főszereplője Christine Reade (Riley Keough) másodéves joghallgató a Chicago-Burnham jogi karán, mindemellett pedig gyakornokként dolgozik a... több»

A The Girlfriend Experience három évadán keresztül rengeteg nagyon fülledt szexjelenetet találsz. Miután az első évad a Riley Keogh által alakított karakterre koncentrált, a második évad még több szexet hozott, köszönhetően az Anna Friel és Louisa Krause által játszott karaktereknek. Az ő szerelmi jelenetük a konyhában, miután lehajtottak néhány pohár fehérbort? Még mindig izzadunk...
#2

77 A Bridgerton család  (2020)

(26) (11)

dráma | romantikus

Netflix

A bestseller könyv ihlette sorozat a Bridgerton család nyolc elválaszthatatlan testvérének történetét és szerelmi életét követi nyomon a fiktív Angliában. A Julia... több»

A Bridgertonban annyi kiváló szexjelenet van, hogy lehetetlen csak egyet választani. Az első évad legkiemelkedőbb szexjelenete minden bizonnyal Simon és Daphne nászéjszakája. Bár a második évadban összesen kevesebb szexjelenet van, a hetedik epizódban Kate és Anthony közötti hancúrozás megéri a várakozást. Legalábbis annak, aki valaha is fantáziált már arról, hogy egy vikomt ágyban fekve, gyönyörű párnák közt teszi magáévá....
#1

88 Outlander - Az idegen  (2014)

(21) (10)

dráma | fantasy | romantikus

Netflix

Claire Randall (Caitriona Balfe) a hadsereg egyik ápolója, aki rejtélyes körülmények között 1945-ből hirtelen 1743-ban találja magát. Itt arra kényszerítik, hogy menjen hozzá... több»

Claire (Caitriona Balfe) és Jaime (Sam Heughan) minden egyes szexjelenete a legdögösebb dolog, amit valaha láttál, különösen azért, mert az Outlander női szemszögből közelíti meg az együttléteket. Szóval nehéz csak egyet kiválasztani közülük. Ennek ellenére, ha mindenképpen muszáj, akkor az első évad 11. epizódját választanánk. Ebben Jamie a kezeivel izgatja az orgazmusig Claire-t. "Figyelni akarlak" - mondja neki, mielőtt a nő eléri a csúcspontot. Mmm.... finom.