Zombik, Lady Gaga és magyar horror: 7 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten streamelhetsz

A jövő hét folyamán is érdemes lesz csekkolni a különféle streamingszolgáltatókat, hiszen továbbra is érdekes és izgalmas filmekkel, illetve sorozatokkal bombáznak minket napról-napra.

Az HBO Max, Disney+, Netflix és a Telekom TVGO kínálatából csemegéztünk, és összeállítottunk egy listát, amiben megtalálhatjátok a legjobb premiereket július 11. és 17. között. Természetesen a premier napjától mindegyik műsor a mafabos adatlapokról is elérhető a rózsaszín 'Lejátszás'-mezőre kattintva, ha van előfizetésetek az adott szolgáltatónál.

#7

85 Szárnyas fejvadász 2049  (2017)

(61) (25)

akció | dráma | misztikus | sci-fi | thriller

HBO Max

2019-ben a replikánsok után vadászó szárnyas fejvadászok egyike különös felfedezést tett. Harminc évvel később egy másik fejvadász, az LAPD tisztje, K (Ryan Gosling) egy... több»

Az 1982-ben megjelent Szárnyas fejvadász folytatásfilmje nem éppen friss darab, hiszen még 2017-ben jelent meg a mozikban. Ennek ellenére úgy gondoltuk, érdemes felvenni a listára, hiszen nagyon jól sikerült filmről van szó, mégis annak idején kevesen értékelték, és nem teljesített annyira jól a kasszáknál. Az HBO Maxon július 15-én válik elérhetővé. A történet szerint a replikáns nyomozó, akit Ryan Gosling alakít, Deckard (Harrison Ford) nyomába szegődik, hogy kiderítse az igazságot az állítólagos "replikánsgyermekről". A filmben felbukkan Jared Leto és az egyre népszerűbb színésznő, Ana de Armas is.
#6

animáció | kaland | musical | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

Bob Belcher családias hangulatú kis hamburgerbüféjét mindenki ismeri, amelyet hősünk feleségével, Lindával közösen vezet. A mindennapok gondjai ugyanúgy változatlanok, ám... több»

Bob és a családja már 2011 óta szórakoztatja a nézőket. A felnőtteknek szóló animációs sorozat 11 év után egy egészestés filmet kapott, amiben egy hatalmas gödör nyílik az étterem előtt, és félő, hogy a család egyetlen megélhetését be kell zárni. A szülők kétségbeesetten próbálják megmenteni a vállalkozást, miközben a gyerekek egy titokzatos ügyet kezdenek felgöngyölíteni, ami megmenthetné burgerezőjüket.
#5

58 Post Mortem  (2021)

(24) (23)

horror | misztikus | thriller

HBO Max | Netflix | Filmio

Az első világháború után rendeződni látszanak az európai viszonyok, a spanyolnátha járvány okozta sokkból lassan újra magához tér az öreg kontinens. Csakhogy rengeteg halott... több»

A tavaly megjelent magyarországi történelmi/misztikus horror, a Post Mortem az HBO Maxnál lesz nézhető július 15-től. Ritkán jelennek meg hazánkban ilyen jellegű filmek, ez a horror pedig kimondottan pozitív értékeléseket kapott, különösen a látványvilág tekintetében. Ha esetleg az elmúlt évben lemaradtál róla, itt az alkalom, hogy bepótold. A történet egy fotóst követ nyomon, aki a halottakat fényképezi családjaik körében. A spanyolnátha után ez egy jövedelmező üzlet, azonban a holtak nem akarnak nyugalomban szunnyadni...
#4

39 Meggyőző érvek  (2022)

(8) (2)

dráma | romantikus

Netflix

Nyolc évvel azután, hogy Anne Elliotot meggyőzték, ne menjen hozzá egy szerény származású, daliás férfihoz, újra találkoznak. Vajon megragadja-e a második esélyt az igaz... több»

Jane Austen világhírű szerző megannyi történelmi, romantikus drámával áldotta meg a jövő generációit és hála neki, nem is egyet adaptáltak filmvászonra nagy sikerrel. Ez alkalommal a Tartózkodó szerelem című regényét hozzák a képernyőkre, ami annak ellenére, hogy egy letűnt korszakban játszódik, mondanivalóját tekintve nagyon is időszerű. Vajon létezik szerelem második látásra? Helyre lehet hozni egy rossz döntést?
#3

50 Resident Evil  (2022)

(12) (1)

akció | horror | sci-fi | thriller

Netflix

Majdnem három évtizeddel a járvány kitörését követően az Umbrella cég sötét titkai a felszínre kerülnek. A nagysikerű videojáték élőszereplős adaptációja a Netflixtől. több»

A Netflixre jön a Resident Evil egy új feldolgozása, ezúttal sorozat formájában. A sztori szerint 30 évvel azt követően, hogy először kitört a járvány, Raccoon Cityben furcsa dolgok kezdenek el történni... Mindenki kedvenc megacége, az Umbrella Corporation is visszatér, és mélyen eltemetett, legszörnyűségesebb titkai is a felszínre törnek. A videójáték-franchise újabb inkarnációja július 14-én érkezik a streamingszolgáltatóhoz.
#2

67 Arany  (2022)

(13) (6)

akció | thriller

Telekom TVGO

Hatalmas és lebilincselő tájakon járunk, ez pedig a becsvágy és kapzsiság története. Az ember bármennyi időt és energiát képes befektetni saját gazdagodása érdekében,... több»

Zac Efron főszereplésével érkezik az Arany a Telekom TV GO jóvoltából Magyarországra. Egy magányos férfi története, aki kénytelen szembenézni az elemekkel, vadállatokkal, sőt, embertársaival is, annak érdekében, hogy megvédje élete legnagyobb zsákmányát. A kietlen tájon várja társát, aki azt ígérte, visszajön, és segít neki hazavinni a csodálatos kincset. Egy klasszikus és időtlen történet a kapzsiságról, emberségről és arról, kik is vagyunk valójában, és mit teszünk a világban.
#1

79 A Gucci-ház  (2021)

(32) (14)

dráma | krimi | thriller

HBO Max

Maurizio Guccival, az ikonikus divattervezővel bérgyilkosok végeztek, a nyomozati szálak pedig feleségéhez, Patrizia Reggianihoz vezettek. Az asszonyt 26 év börtönbüntetésre... több»

A tavalyi év egy nagy sikere landol az HBO Maxnál. Ez az első szolgáltató, akinél streamelhető a film a megjelenése óta. A valós eseményeken alapuló Gucci-ház az ikonikus divattervező gyilkosságának körülményeivel foglalkozik, de az elhunyt özvegyét körülvevő ellentmondásokra is nagy hangsúlyt fektet. A film főbb szerepeiben Adam Driver, Lady Gaga, Jeremy Irons, Jared Leto, Salma Hayek és Al Pacino látható.