Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20021

53 She Ball  (2020)

dráma | sportfilm | vígjáték

Avery Watts felvállalja a egy női kosaras csapat edzését, hogy megmenthesse kedvenc szabadidő központját.

#20022

horror

Egy testvérpár természetfeletti jelenségeket fedez fel otthonukban, miközben szüleik kórházban fekszenek egy rejtélyes betegség miatt, amely látszólag csak a felnőtteket érinti. több»

#20023

53 Last Stop  (2016)

dráma | thriller

Egy dokumentumfilm az Elan School-nak nevezett viselkedésmódosító intézményről. A Maine állam erdőségeinek mélyén működő ellentmondásos létesítmény több tízezer problémás... több»

#20024

családi

Miután Szent Miklós megengedte egy kislánynak, hogy megülhesse a lovát, elveszítette az aranypatkóját. Így nem képes a háztetőkön vágtatni. Vajon sikerül-e kincsét megtalálnia,... több»

Der Chef Ist Tot
#20025

krimi

Egy logisztikai cég főnöke egy hétfői napon bejelenti, hogy egy alkalmazottat el kell bocsátania. A főnököt kisvártatva holtan találják egy lépcsőházban. több»

#20026

dráma | vígjáték

Egy család négy nőtagja keresi a szerelmet.

#20027

dráma | romantikus

Rike és Nicola, két nővér, aki nagyban eltér egymástól, minden éveben egy közös egzotikus nyaralásra indul. Ezúttal a spanyolországi Salamanca-ra esett a választásuk. Sajnos a... több»

Feleség meglepetéssel
#20028

krimi | vígjáték

Egy mit sem sejtő ékszerész, Niklas élete a feje tetejére áll, mikor megtudja, hogy felesége régebben egy betörő páros egyik tagja volt. Ahelyett, hogy feladná a nőt és társát,... több»

#20029

dráma | romantikus

Ben, a munkamániás építési vállalkozó gyakran van távol családjától. Marokkói hotelprojektjét szakítja félbe, hogy feleségével végre kettesben nyaralhassanak, ám nem érkezik... több»

#20030

53 The Return  (2020)

horror | sci-fi

Édesapja halála után egy zseniális egyetemista hazatér otthonába, ahol rá kell ébrednie, hogy a gyermekkorát megkeserítő szörnyűségek nem csak képzelete szüleményei voltak. több»

Jeunesse sauvage
#20031

dráma

A fiatal utcai tolvajok bandájának vezére, Rafael véletlen megöli a rivális banda vezetőjét, miközben próbálja megvédeni a saját területét. több»

#20032

53 La tour  (2022)

dráma | fantasy | horror

Egy toronyház lakói egy reggel arra ébrednek, hogy épületüket átláthatatlan köd burkolja be, amely elzárja az ajtókat és ablakokat - egy különös sötét anyag, amely mindent felfal,... több»

Szinglilét a fellegek felett
#20033

romantikus

A két barátnő, Charlotte és Feli légiutas-kísérők, és elég kapósak a férfiak körében. De mialatt Charlotténak viszonya lesz egy new yorki utassal, Klausszal, Feli váratlanul... több»

#20034

dráma | misztikus | romantikus | sci-fi

Egy egyetemista azt veszi észre, hogy dél környékén minden és mindenki megáll körülötte, ráadásul ez a jelenség minden nap megismétlődik. Az eseményre van magyarázat, és valahol... több»

#20035

53 Ideje felnőni  (2022)

(2)

családi

Netflix

Waldek életét főként számítógépes játékok töltik ki. Édesanyja egy őrült és kiszámíthatatlan nagynéni felügyeletére bízza Waldeket, akit bevezet a számára eddig idegen... több»

Ilyen filmek nem sűrűn jönnek, ezért ezt a filmet mindenképpen meg kell nézned, ha szereted a szórakoztató családi filmeket.
#20036

családi

Egy évvel édesapja elvesztése után Ridley az édesanyjával a nagyapjához költözik. Spencer megpróbál közel kerülni elidegenedett lányához és unokájához, de minden próbálkozása... több»

#20037

dráma | vígjáték

Harald Westphal végre megtalálta a tökéletes lakást családja számára. Szükség is van rá, hiszen együtt él Harald és a barátnője, Sabine, két lánya, Marla és Floh. Rajtuk kívül... több»

#20038

dráma

Alicia, a sikeres ügyvéd váratlanul balesetet szenved, amelynek következtében elveszíti az emlékeit. Nem marad azonban egyedül, hiszen férje és főnöke is támogatják őt, rövidesen... több»

#20039

romantikus

Egy egyedülálló anya, akit meglep a lánya nemrég történt eljegyzése, Gulf Shoresba utazik, ahol váratlanul rátalál a szerelemre. több»

#20040

horror

Egy papot bíznak meg azzal, hogy döntsön a helyi bányavállalat új templomának helyéről, amelyről kiderül, hogy egy régi szamojéd temetkezési hely tetején van. A maradványok... több»