Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20061

dokumentum | történelmi

Egyiptom a gízai nagy piramisok, a Szfinx és a Királyok Völgye megépítésének idejében egy hatalmas és erős birodalom volt. Mégis Kr.e 800 körül megtörtént a lehetetlen. A Núbia... több»

Rendező: James Barrat

Szereplők: Kevin Collins

Rosamunde Pilcher: Ügyvédet nem csókolunk!
#20062

dráma | romantikus

Spencer és Emily népszerű válóperes ügyvédek. Apját, Vincentet figyelve Emily arra a következtetésre jut, hogy a hirtelen kötött házasságokból nem születik semmi jó. Ez az elv... több»

#20063

dráma

Andrew és James atya munkaviszonyát nem csupán egy váratlan látogató zavarja meg, hanem a maszkviselés szabályai is.

#20064

53 Marcelo  (2019)

vígjáték

Egy elvált színész egy mentális problémákkal küzdő társasággal elő szeretne adatni egy színdarabot, és a fiát is bevonja ebbe a dühkezelési programba.

#20065

53 Tenzo  (2019)

dokumentum

Egy buddhista szerzetes egészen különös elhatározásra jut. Megpróbál még többet segíteni az embereken, méghozzá úgy, hogy egy lelkisegély szolgálatnál vállal állást. több»

Katharina megoldja – A dán makrélamaffia
#20066

dráma | krimi | vígjáték

Jonas Mikkelsen, a híres krimiíró rosszul lesz Helge éttermében, a Dűnében, ahol Thies is dolgozik. A szemüvege beleesik a vécébe, és mivel anélkül szinte vak, nem tud dolgozni az... több»

#20067

53 Anomie  (2016)

dráma

Három fiatal él egy vidéki orosz kisvárosban. Céltalanul sodródnak az életben, mígnem egy apróbb konfliktus tragédiához vezet. több»

#20068

dráma

Filmio

A Sinka István Fekete bojtár vallomásai és Móricz Zsigmond Barbárok című regények feldolgozása révén született filmdráma főhőse egy rendes, becsületes parasztlegény, aki... több»

Katie Fforde: Különös család
#20069

dráma

Alicia élete a lehető legjobban alakul, esküvőre készül és karrierjében is sikereket ér el. A gyámsága alatt álló Linus, viszont egyre több kalamajkába keveredik, ami sok... több»

#20070

dokumentum | krimi

HBO Max

2009-ben bekövetkezett halála előtt Michael Jackson volt a világ legnagyobb popsztárja. Magánéletét azonban beárnyékolták a gyermekekkel való szexuális visszaéléssel kapcsolatos... több»

#20071

dráma

Kiki első műtétjére készül, ami miatt nagyon izgatott. Katja és Cem kapcsolata a köztük lévő távolság ellenére tovább erősödik. A falugondnok új feladata, egy halászattal... több»

#20072

dráma | romantikus

Smilla Witte mindig arról álmodozott, hogy majd szakácsként dolgozik szülei "Hófehérke a tónál" nevű éttermében, ám édesanyja hirtelen halála után Smilla tíz évvel ezelőtt szó... több»

Végre tavasz
#20073

dráma

Egy kisfiú majdnem megfullad, amikor alkoholista édesapja magára hagyja fürdés közben, Katja látja el két idősebb nővérét, amíg a fiú és édesanyja a kórházban vannak. Mark... több»

#20074

dokumentum

Netflix

Zarifa Ghafari 26 évesen Afganisztán egyik első női polgármestere lett, és a legfiatalabb, aki valaha is betöltötte ezt a tisztséget. A két viharos év alatt forgatott film a... több»

Szerintem ez egy irtó fajsúlyos téma, amit nagyon kibontottak ebben a dokuban. Egyszerűen látni kell!
#20075

53 Douche  (2018)

vígjáték

Netflix

Egy leendő művész egy kisvárosból a városba utazik, hogy a személyes boldogságot és sikert keresse, de eközben új barátra talál. több»

#20076

dokumentum

HBO Max

Milan Kunderát titokzatosság övezi. Harminc éve nem adott interjút, és nem jelenik meg a nyilvánosság előtt, így a műveiből kell megismernünk őt. Esszéi és a regényein belüli... több»

#20077

thriller

Szőrnyű, traumás események után egy nő a dolgok végére jár, hogy visszaszerezze ép elméjét. több»

#20078

akció

Testat, a fiatal nyelvészt felkérik egy kód megfejtésére. több»

Rendező: Shin'ya Takahashi

#20079

53 Love Hurts  (2020)

rövidfilm

Cinego

Sam visszahúzódó és titokzatos. Azonban egy napon találkozik Troy-jal, aki erőszakos és nem ismeri a fájdalmat. Troy megmutatja neki a világát, ami tele van pofonokkal és szerelemmel. több»

#20080

családi | fantasy

A fiatal fiú, Max családjával elmegy a téli ünnepekre a nagymamájához, aki egyedül él a hegyek közelében. A kíváncsi Max hamarosan rájön, hogy nincs egyedül a szobájában - egy... több»