Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20941

dráma

Andrew és James atya munkaviszonyát nem csupán egy váratlan látogató zavarja meg, hanem a maszkviselés szabályai is.

#20942

51 Butterflies  (2016)

(1)

dokumentum

Alekszej egy filmfesztiválon találkozik Grisával, és szenvedélyes románc alakul ki közöttük.

Rendező: Dmitriy Kubasov

Szereplők: Alexey Artemiev

#20943

horror

Két férfi dokumentumfilmet készül forgatni egy prostituáltról, ám az események rövidesen szado-mazo jellegű fordulatot vesznek. több»

#20944

51 Love Snaps  (2016)

rövidfilm | vígjáték

Rafael nem gondolja, hogy a barátjáról készült videók Snapchaten való megosztása probléma lenne, ám egy alkalommal átlépi a határt. több»

Tavaszi suttogás
#20945

dráma

Katja, a falugondnok foglalkozik Aignerékkel és négyéves kislányukkal. A kislány anyja következő gyermeküket várja, az apa pedig egy autósiskolát vezet. Katja hamarosan szemtanúja... több»

#20946

dokumentum

A film végigtekinti az apokalipszis hét jelét, és felteszi a kérdést, hogyan lehet mindezeket a jelenkorra vonatkoztatni. több»

Katie Fforde: Tengermély szerelem
#20947

romantikus

Marie próbál megbirkózni múltjával, de ez nem könnyű. Megpróbálja elfelejteni a tragédiát, amit pár évvel korábban élt át. Gyásza nem engedi, hogy megbirkózzon a múlt... több»

#20948

51 Hokusai  (2020)

életrajzi

Japánban számos ikonikus festmény található, amelyek a természet és az idők jeleneteit ábrázolják. Ezek közül több is világhírűvé vált, és ezek közül több Hokusai műve. A... több»

#20949

akció | vígjáték

A keresztények Las Vegasba mennek, hogy lelkeket nyerjenek Jézusért, de amint megérkeznek, gyorsan rájönnek, hogy kísértésnek vannak kitéve.

#20950

51 Next  (2016)

dráma | romantikus | rövidfilm

Egy nő, aki nem érez szerelmet, csak szenvedélyt, áldozatokra vadászik.

#20951

dráma | misztikus

Két nő egy titokzatos projekten dolgozik, amely eltorzítja az időről, a helyről és az identitásról szóló emlékeiket.

#20952

történelmi

A film 350 000 embernek a dél-marokkói területre való, 1975. évi menetelését mutatja be. több»

#20953

horror | vígjáték

Netflix

Amikor Elena Castaño gyermek volt, képes volt kommunikálni a halottak szellemeivel - de ez a képessége eltűnt, amikor felnőtt. Most Elena és nővére, Ursula hamis szeánszokat tartanak.... több»

#20954

romantikus | vígjáték

Eggy kapcsolatban és egy szakítás során mindig két igazság van. De vajon melyikre fog Emma és Joe emlékezni? több»

#20955

51 Bluey  (2015)

dráma | rövidfilm

Az erőszakos élet csapdájába esett Bluey egy titokzatos mentor segítségével esélyt kap arra, hogy mindent megváltoztathasson.

#20956

dokumentum | életrajzi

A dokumentumfilm Bill Gates útját mutatja be, azt, hogy hogyan vált ígéretes tehetségből milliárdos üzletemberré.  több»

#20957

dokumentum | horror | krimi

Netflix

Ez a sötét dokumentumfilm újrajátszások és házi videók segítségével vizsgálja egy fiatal fiú látszólagos megszállását és az azt követő brutális gyilkosságot. több»

Warrenék sajnos egy nagyon jó szélhámosok voltak, akik kihasználták az embereket. És az emberek bele is mentek a játékukba. Szó sincs itt semmilyen megszálltságról. Érdekes, amikor erősen rászóltak a gyerekre, nem volt már ott az a megszállottság, megijedt az ördög, hogy... több»
#20958

51 Buba  (2022)

(1)

dráma | vígjáték

Netflix

Amikor egy kisvárosi szélhámos manipulatív testvérével együtt csatlakozik a helyi maffiához, a karmája kiegyensúlyozásának megszállottsága fergetegesen brutálissá válik. több»

Szerintem irtó viccesre sikeredett, tudom ajánlani, ha valamilyen vicces, kétballábas-bűnözős filmre van kedved.
#20959

dráma | romantikus | rövidfilm

Nour épp kidobni készül a régi ágyát, amelynek matracában egy régi fotót talál. Ez a kép pedig nagy hatást gyakorol a fiatal nőre. több»

#20960

51 Lézerharc  (2022)

(3)

akció | sci-fi | vígjáték

Netflix

Egy régi gyerekkori barátja megzavarja Sebastian legénybúcsúját, teljesen el is rontja azt. Csak egy idegen invázió képes rávenni őket, hogy félretegyék  egymás íránti rossz... több»

A Lézerharc egy igazán élvezetes film volt. A történet itt lenyűgözött, mert azonnal felkeltette a figyelmemet, és Martin Sofiedal rendező nem engedte el a film végéig. Az elejétől kezdve egészen a végéig őszintén szórakoztatott.