Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig - Amerikai Egyesült Államok

Saját filmes lista készítése
Véleményes szerelem
#20981

romantikus

Kai és Alana fülig szerelmesek, de az egyetem, majd később a munka miatt Alana elköltözik Chicagóba. A távkapcsolat nem működik, és végül szakítanak. Évekkel később Alana befutott... több»

#20982

dráma | kaland | krimi | thriller

A Kegyetlen vakáció című krimiben Kaitlin és barátnője, Matty vakációzni megy San Diego-ba. Egy buli után azonban a két lánynak nyoma vész. Kaitlin édesanyja nem hagyja annyiban a... több»

Szerintem nézhető film, bár a végén az anyuka véletlenül rátalál a lányára, a fezültséget végig fokozzák, és sokáig nem lehet tudni, mi is történt. Azt a tehetetlenséget, amit ilyenkor érezhet egy szülő, azt egész jól megragadták.
#20983

fantasy | kaland | romantikus | sci-fi

A fiatal Pierre Aronax különös elmélettel lepi meg tudóstársait egyik előadásán. Az utóbbi időszakban több hajó esett áldozatul egy különös szörnynek a nyílt tengeren. Az ifjabb... több»

#20984

48 Visszaesők  (1998)

dráma | krimi | thriller

Daryl fiatal éveinek nagy részét a hűvösön töltötte. Amikor feltételesen szabadlábra helyezik, megismerkedik Vanessával, egy elbűvölően csinos jósnővel, aki mellesleg hasonmása,... több»

#20985

thriller

A tökéletes élettel rendelkező William látszólag boldog házasságban él feleségével, ám titokban csalja az asszonyt - annak húgával. Egyszer azonban minden titokra fény derül... több»

#20986

akció | sci-fi

A Road Wars történetének középpontjában egy férfi áll, aki amnéziásan ébred fel egy vírus sújtotta posztapokaliptikus világban, azonban egyedül nincs esélye az életben maradásra.... több»

A jobb átlaghoz tartozik, főleg azoknak jöhet be, akik szeretik a zombis, apokaliptikus tematikájú filmeket. Semmi extra, de nem hagy kellemetlen utóérzést sem a nézőben.
#20987

dráma | életrajzi

A film története szerint két szívtipró, Corey Feldman és Corey Haim élete örökre megváltozik, amikor megismerik a showbiznisz sötét oldalát... több»

#20988

48 Raven's Touch  (2015)

(1)

dráma

Egy leszbikus szerelem története a veszteségről és az érzelmi sebek begyógyulásáról. több»

Mindenki kímélje meg magát ettől a filmtől, hacsak nem nagy Dreya Weber rajongó, mert akkor neki esetleg egyfajta kielégülést okozhat a film, de amúgy senkinek. Ha valaki, mint légtornász kíváncsi rá, akkor inkább nézze meg a The Gymnast című filmjét. Az is legalább olyan... több»
#20989

akció | dráma | thriller

Egy amerikai tudós érkezik Kínába, hogy ellopja a képlet, egy újonnan kifejlesztett mezőgazdasági enzimet. Amit nem mondtak a főnökei, hogy egy mikro méretű bombát ültettek az agyába.

#20990

48 Trust  (2021)

dráma | romantikus

Brooke és férje egy galériát vezetnek New Yorkban. A párnak az unalmas hétköznapokban egy nem várt kísértéssel kell szembesülnie. több»

#20991

48 Horror gimi  (1973)

(1) (7)

horror

Sokkoló történet egy komoly és félénk, de zseniális, természettudósnak készülő diákról, aki, mikor rákényszerül egy általa kifejlesztett új gyógyszer fogyasztására, modern... több»

Larry N. Stouffer a hetvenes években vajon mit is csinálhatott? Hát egy slashert, ami mára számomra klasszikussá vált! A film, ahogyan kezdődött, is erre hajazott! Vernon Potts (Pat Cardi) egy igazi lúzer... Hosszú, zsíros haja, vastag keretes szemüvege, béna ingjei és vékony... több»
#20992

vígjáték

Charlie és Josephine a keleti part közelében fekvő kis szigeten fognak egybekelni, ahol a lány szülei élnek. Fisherék gazdagságát mi sem jelképezhetné jobban, mint fényűzően nagy... több»

#20993

dráma | romantikus

A G - Szerelemre ítélve című filmben Summer G., a színes bőrű hip-hop zenész tíz év alatt alkotta meg a semmiből zenebirodalmát, hogy megkaphassa élete nagy szerelmét, a gyönyörű... több»

#20994

48 Veszett zsaru  (1989)

(2) (1)

horror

Joe Vickers egy köztiszteletnek örvendő rendőr. De csak mert senki nem tud róla, hogy ördögimádó és sorozatgyilkos. Legújabb célpontja egy hatfős társaság, melynek tagjai hétvégi... több»

Számomra eddig ez a film az ismeretlen tartományba tartozott, bár már azért hallottam róla egy-két dolgot, de arra azért senki nem hívta fel a figyelmemet, hogy ennyire rossz filmről lenne szó! Tegnap este a saját agysejtjeimen érezhettem át azt a tényt, hogy miként tud másfél... több»
#20995

horror | thriller

A vallásos családból származó Alejandro Duran célja mindig is az volt, hogy pappá szenteljék. Egy nap azonban egy titokzatos dobozra bukkan, amelyből egy gonosz démon tör elő, hogy... több»

#20996

48 Boris és Natasa  (1992)

(3)

akció | vígjáték

Boris és Natasa titkos ügynökök, a balkáni törpeállam, Pottsylvánia szolgálatában. A történet napjainkban játszódik: Hőseinknek nem kevesebb feladat jut, mint megszerezni az... több»

#20997

romantikus | vígjáték

Egy párkapcsolati guru épp bestseller könyvével turnézik, amikor találkozik a kapcsolatok egy másik szakértőjével, aki azt gondolja róla, hogy csak egy sarlatán. A kettejük közti... több»

#20998

romantikus | vígjáték

Mel, a manhattani zenész egyetlen társa az aranyhala. Végre elhatározza, hogy új barátnőjéhez költözik, így a lakást kiadja Gingernek, a nemrégiben a városba költözött angol... több»

#20999

akció | romantikus | sci-fi

A nem túl távoli jövőben a biológiai hadviselés kiirtotta a férfi nemet. Azzal az elhatározással, hogy a férfiak erőszakos természete soha többet ne fenyegethesse a világot, a... több»

Szerintem ez a film nagyon alapjául szolgált a Legenda vagyok-nak. Abszolút nem rosszból mondom, mert bár ez a film remek alapanyag, de önmagában rettenetesen gyenge. Én csakis bosszankodni tudtam azon a temérdek dramaturgiai gikszeren, amelyekkel az egész koncepció operál. A karakterek... több»
#21000

családi | kaland

Ebben a szórakoztató élőszereplős családi filmben életre kelnek Jim Henson és Jerry Juhl 1968-as történetének eredeti karakterei, hogy újfent galibákat okozva varázsolják el a... több»