Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20981

51 Motel Mist  (2016)

sci-fi | thriller

Bankok külvárosában a Mistress Hotelben négy ember élete egybefonódik és örökre megváltozik. több»

#20982

családi

Cynthia Lawson és kamasz fia, Finn Ridgemontba költöznek, itt kezdenek új életet. Az iskolatársak között nem talál új barátot, sőt, egy kis csoport folyamatosan kiszúr vele. Finn az... több»

#20983

51 Monuments  (2020)

dráma | kaland | road movie | vígjáték

Egy fiatal özvegy megelégeli a gyászt és a reménytelenséget. Magával viszi elhunyt felesége hamvait, hogy beutazza Amerikát, és hogy megtaláljon valami rég elveszett dolgot.

#20984

51 Limbo  (2020)

(2)

dráma | krimi | thriller

Ana, a fiatal menedzser hatalmas lavinát indít el a cégen belül, miután nyomozgatni kezd egy szokatlanul nagy összegű számlával kapcsolatban. A fiatal lány rövidesen egy kisstílű... több»

Középszerű, minden szempontból átlagos. De attól még nem rossz.
#20985

51 Shepard  (2020)

thriller

Egy lelkileg rossz állapotban lévő tinédzser találkozik egy karizmatikus, veszélyes idegennel, ami nem sok jót hoz így is zavaros életébe. több»

#20986

romantikus | thriller | vígjáték

Harper összeomlik, miután Ray visszautasítja a házasság lehetőségét. A bánatát italba fojtja, majd kitesz egy online hirdetést, amelyben felajánlja az eljegyzési gyűrűjét, ha... több»

Kiss Me
#20987

51 Kiss Me  (2014)

dráma

Egy tinédzsert gerincferdüléssel diagnosztizálnak, mely komoly változást hoz életében.

#20988

51 Lea  (2015)

(2)

dráma | életrajzi

Netflix

Lea, aki egy maffiacsaládban nőtt fel, a saját lányának teljesen más jövőt szán. Az asszony úgy dönt, hogy megpróbálja kimenekíteni lányát ebből az életből, így a... több»

Kár, hogy ez a film nem ért el egy nagyobb közönséget, szerintem értékelni tudta volna világ. Kevesen ismerik ahhoz képest mennyire jó.
Se veled
#20989

51 Se veled  (2014)

dráma | romantikus

Marta vonzó, 37 éves szobrász saját, önálló életre vágyik, de szenved az anyja érzelmi zsarolásától. Amikor megházasodik, és csecsemőre vágyik, az anyja kétségbeesetten... több»

#20990

misztikus

Shioriko egy különleges könyvesboltot vezet Tokióban. Imádja a könyveit, a boltját és a különlegességeket, és a munkatársát, Daisukét. Egy nap egy furcsa idegen érkezik a boltba több»

#20991

51 Same Boat  (2019)

vígjáték

Egy időutazó bérgyilkos beleszeret a célpontjába egy tengerjáró hajón.

#20992

dráma

Sergei és Kira csodálatos párt alkottak együtt, valódi bohém életet éltek Szentpéterváron. A lány azonban új életre és új kapcsolatokra vágyott, így maga mögött hagyta a várost... több»

#20993

krimi | misztikus | thriller

A sors keveri az élet kártyáit, de a játékot neked kell lejátszani!

#20994

dokumentum

Dokumentumfilm a Football Leaks weboldalról, amely 2015-ben kezdte feltárni a labdarúgóiparban zajló kétes ügyleteket és szisztematikus törvénytelenségeket, ami szupersztár... több»

#20995

családi | fantasy

Jancsi és Juliska az erdőben él édesapjukkal és mostohaanyjukkal. A család szegény és sokszor nincs mit enniük. A mostohaanyjuk rábeszélésére apjuk az erdő mélyén hagyja a... több»

#20996

dokumentum

Disney+

Az Az 51-es körzet titkai című dokumentumfilmben a legendás körzet titkait ismerhetjük meg. A bázison az USA legjobb mérnökei és tesztpilótái dolgoznak a hidegháború óta azon, hogy... több»

Rendező: Paul Nelson

Szereplők: Peter Merlin

#20997

dráma

Sarát kerülik az osztálytársai, mígnem érkezik egy új lány, akivel egymásba szeretnek.

#20998

horror | misztikus | thriller

Egy ikerpár pokoli éjszakát tölt el abban a fogadóban, ahol édesapjukat utoljára élve látták.

Ez valami borzalom! Messziről kerüljétek el!
#20999

dokumentum

A dokumentumfilm az amerikai ruhaipar férfi képviselőivel ismerteti meg a nézőket. több»

Rendező: Gregory Caruso

A lányom gyilkosa
#21000

dráma | krimi

Cathy lánya huszadik születésnapjára készül. Egy autót szán neki ajándékba, hogy az orvosi egyetemre járó Eva gyakrabban tudjon hazajárni. Cathy elvált férjétől Richardtól,... több»

Francia TV-film nagyszerű színészekkel. Különösen kiemelkedik az énekesnőként ismertebb Patricia Kaas, aki a 20. születésnapján meggyilkolt lány édesanyját játszotta. A darab bemutatta a hivatalos szervek lélektelen elzárkózását, amely a nyomozás érdekében a... több»