Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#21181

animáció | családi | musical

Barbie karrierjének egy újabb állomásához érkezett, New Yorkba megy, hogy versenybe szálljon a Time Square-en való fellépésért. Meglepetésére a nagyvárosban egy másik Barbie... több»

#21182

50 A kis lady  (2012)

családi

A kis Lady című családi filmben Emily boldogan él édesanyjával, szerény körülmények között New Yorkban, amikor egy nap felbukkan egy férfi, aki édesapja vagyonos családját... több»

#21183

50 Helena  (2016)

dráma | romantikus

Julieta házas, de férjével nem túl jó a viszonya. A nő megismerkedik Ivannal, akivel együtt tölti a következő napot. Végül döntenie kell, melyik férfit válassza. több»

#21184

dráma

Egy szép napon egy isten háta mögötti faluba betoppan egy titokzatos látogató, Cornelius Bloom, aki elkezd építeni egy malmot. A falu először örül neki, de a malom minden éjjel rémes... több»

#21185

dráma | musical | romantikus

New Yorkban egy fiatal író hatalams próbatétel előtt áll, amikor találkozik élete szerelmével, akinek ráadásul függőségi problémái vannak. több»

#21186

musical | vígjáték

A filmet Jacques Demy és Stanley Donen filmjei inspirálták. Ez a zenés komédia egy fiatal nő életét követi nyomon, aki romantikus kalandba keveredik, de a főnöke igencsak megnehezíti... több»

#21187

családi | vígjáték

Telekom TVGO

Robert Putifarnak sosem volt könnyű dolga. Középiskolai tanárként egész pályafutása során csúfolták a diákok. Harminchét év után, még mindig az édesanyjával élve, a... több»

Bevallom, Christian Clavier miatt néztem meg ezt a filmet, merthogy nagyon imádom az ő alakításait, de sajnos még ő sem tudta megtartani az egész "konstrukciót". Nem egy kifejezetten szórakozató és humoros film, mint amilyennek szánták. Sokkal inkább egy lapos és már-már kínos... több»
#21188

50 Bloodlands  (2017)

dráma | horror | thriller

Egy, a hagyományokkal küzdő albán családnak össze kell fognia egy titokzatos klán vérbosszúja ellen - amit olyan jól ismernek a Balkánon.  több»

#21189

akció | krimi | thriller

Lok, egy hongkongi titkosrendőr a bandák és a rendőrség összeesküvését szeretné felderíteni. Mi az igazság akábítószer kereskedelemmel kapcsolatban? több»

#21190

dráma

Az egyedülálló anya, Julie és tinédzser lánya, Maddie gyönyörű házat bérelnek egy több hektáros földterületen egy a közelben lakó, barátságos ingatlanügynöktől, Charlestól,... több»

#21191

horror

A filmben hét vérfagyasztó történet szerepel az őrültségről, a megszállottságról és a szenvedés világáról.

#21192

romantikus | thriller | vígjáték

Harper összeomlik, miután Ray visszautasítja a házasság lehetőségét. A bánatát italba fojtja, majd kitesz egy online hirdetést, amelyben felajánlja az eljegyzési gyűrűjét, ha... több»

#21193

dráma

A dráma két, reménytelenül magányos ember történetét meséli el, akik reggel egy ágyban ébrednek, de fogalmuk sincs arról, ki is a másik. több»

#21194

50 Lea  (2015)

(2)

dráma | életrajzi

Netflix

Lea, aki egy maffiacsaládban nőtt fel, a saját lányának teljesen más jövőt szán. Az asszony úgy dönt, hogy megpróbálja kimenekíteni lányát ebből az életből, így a... több»

Kár, hogy ez a film nem ért el egy nagyobb közönséget, szerintem értékelni tudta volna világ. Kevesen ismerik ahhoz képest mennyire jó.
#21195

50 A másik életem  (2021)

(1)

thriller

Connie és lánya válása után Hawaiira költözik, hogy új életet kezdjen, és hogy Connie húgához közel legyen. Connie egy szállodában dolgozik, de a költséges válás és a... több»

Nem rossz, nézhető, bár az utolsó pár perctől kiakadtam. Szórakoztató tud lenni, egy esélyt érdemes neki adni.
#21196

vígjáték

Al-Armoty csak vakációzni szeretett volna a családjával, de véletlenül egy terrorszervezet tagja lett.

Rendező: Ahmed El Badry

Szereplők: Ahmad Adam, Alaa Morsy

#21197

dráma | romantikus

TV-ben (Filmbox Plus, csütörtök 01:33)

Egy fiú és lány megismerkednek és szerelembe esnek egymással. A szokásos történetét? Nem egészen. Ugyanis megismerkedésük estéjén a lány részeg volt, és tudatmódosító szerek... több»

#21198

50 Divine  (2020)

vígjáték

Gregor története, akinek a Vatikánba kellett utaznia, hogy a későbbiekben megtalálhassa az igaz szerelmet. több»

Galentine's Day Nightmare
#21199

thriller

Egy nő élete valóságos rémálommá válik, miután főnöke meggyilkolásának elsőszámú gyanúsítottja lesz. több»

#21200

vígjáték

Apja halála után Sofia Nisticó Milánóba költözött, hátrahagyva anyját és testvérét, valamint a család borászati vállalkozását. Azonban amikor megtudja, hogy Michela, az őszinte... több»