Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#21201

dráma

A dráma két, reménytelenül magányos ember történetét meséli el, akik reggel egy ágyban ébrednek, de fogalmuk sincs arról, ki is a másik. több»

#21202

50 Lea  (2015)

(2)

dráma | életrajzi

Netflix

Lea, aki egy maffiacsaládban nőtt fel, a saját lányának teljesen más jövőt szán. Az asszony úgy dönt, hogy megpróbálja kimenekíteni lányát ebből az életből, így a... több»

Kár, hogy ez a film nem ért el egy nagyobb közönséget, szerintem értékelni tudta volna világ. Kevesen ismerik ahhoz képest mennyire jó.
#21203

50 A másik életem  (2021)

(1)

thriller

Connie és lánya válása után Hawaiira költözik, hogy új életet kezdjen, és hogy Connie húgához közel legyen. Connie egy szállodában dolgozik, de a költséges válás és a... több»

Nem rossz, nézhető, bár az utolsó pár perctől kiakadtam. Szórakoztató tud lenni, egy esélyt érdemes neki adni.
#21204

vígjáték

Al-Armoty csak vakációzni szeretett volna a családjával, de véletlenül egy terrorszervezet tagja lett.

Rendező: Ahmed El Badry

Szereplők: Ahmad Adam, Alaa Morsy

#21205

dráma | romantikus

TV-ben (Filmbox Plus, csütörtök 01:33)

Egy fiú és lány megismerkednek és szerelembe esnek egymással. A szokásos történetét? Nem egészen. Ugyanis megismerkedésük estéjén a lány részeg volt, és tudatmódosító szerek... több»

#21206

50 Divine  (2020)

vígjáték

Gregor története, akinek a Vatikánba kellett utaznia, hogy a későbbiekben megtalálhassa az igaz szerelmet. több»

Galentine's Day Nightmare
#21207

thriller

Egy nő élete valóságos rémálommá válik, miután főnöke meggyilkolásának elsőszámú gyanúsítottja lesz. több»

#21208

vígjáték

Apja halála után Sofia Nisticó Milánóba költözött, hátrahagyva anyját és testvérét, valamint a család borászati vállalkozását. Azonban amikor megtudja, hogy Michela, az őszinte... több»

#21209

50 Oriana  (2015)

életrajzi

Oriana Fallaci olasz író botrányokkal kísért sikeres újságírói pályát futott be. Oriana világszerte híres volt a háborús övezetekben és a forradalom területéről adott... több»

#21210

dokumentum | életrajzi

A dokumentumfilm Orbán Viktor hatalmi rendszerének kiépülését követi nyomon, amely a demokrácia és a jogállamiság megingásának problémáit veti fel. több»

#21211

dráma | vígjáték

Nagyanyja halála után Jeannak, az egyetemi professzornak el kell adnia minden ingóságot, beleértve a házat is. Az életében kialakult hatalmas zűrzavar közepette egy régi szerelem is... több»

As Far as the Eye Can See
#21212

dráma | zenés

Egy korábbi zongoratehetség, Jack egy farmon él, de még mindig a múlt emlékei között. A visszatérésre készülődik, miközben megsérül a keze. több»

#21213

50 Pridyider  (2012)

horror

Évekkel ezelőtt Tinát a szülei az Egyesült Államokban élő nagynénjéhez küldték. Tina egy új kezdet reményében tér haza a Fülöp-szigetekre, ám nincs egyedül a házban... a... több»

#21214

családi

Telekom TVGO

A romantikus komédia egy jegyben járó párra koncentrál, akik örökbe fogadnak két kutyust. több»

#21215

akció | fantasy | kaland

Netflix

Amikor egy titokzatos alak elkezdi célba venni az állami alkimistákat az Isten ellen elkövetett bűneik miatt, Edward Elric alkimista és testvére, Alphonse a legsebezhetőbbek. Eközben a... több»

A japán anime valahogy jobb, mert a 2D-s rajzokból hiányzik az érzelmi mélység, így a néha nevetséges párbeszédek nem tűnnek rossznak, mert nem párosulnak nevetséges színészi játékkal. Másrészt, a japán élőszereplős sorozatokban gyakran nevetséges színészi alakítások... több»
#21216

50 Black Tape  (2015)

dokumentum

Egy dokumentumfilm az első német rapper utáni keresésről.

#21217

thriller

Lindsay élete a feje tetejére áll: éppen álmai férfiához készül hozzámenni, amikor minden kicsúszik az irányítása alól. Nemsokára azonban rájön, mi is áll a háttérben,... több»

Drámának gyenge, thrillernek nem elég feszes és izgalmas, megáll a közepes tévéfilm szintjén. Két csillagnál többet nem ér.
#21218

50 Felfordulás  (2019)

(2)

dráma

Netflix

Barátja rejtélyes halála után Stefan, a sikeres üzletember megpróbál új életet kezdeni. Mindeközben rájön, mit is jelentett számára valójában az elhunyt férfi. több»

Nem értem, miért vesszőparipája a román filmeknek a minimalizmusnak az a fajtája, ami felesleges.
#21219

50 Lajka  (2017)

(1)

animáció | családi | fantasy | musical | sci-fi | vígjáték

1957 november 3-án Lajka lett az első élőlény, aki földkörüli pályára állt. A Szputnyik 2 visszatérése nem volt része a terveknek. Ebben a bábanimációban azonban Lajka túléli az... több»

A Lajka egy bábanimációs/musical/sci-fi, bármennyire is hülyén hangzik ez így.A film ugye azzal a gondolattal játszik el, hogy Lajka nem halt meg az űrben, hanem beszippantotta egy Fekete Lyuk és egy általunk nem ismert bolygóra keveredett.Érdekes felvetes amiből egy elég vicces,... több»
#21220

vígjáték

Igaz történet egy japán férfiről és egy tajvani nőről akik a facebookon találkoztak, majd összeházasodtak.