Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Szenes Iván szilveszter 2/2.
#21501

dokumentum

Szenes Iván slágereit az egész ország kívülről fújja, az évről évre megrendezett emlékkoncerteken pedig megtelik a Szenes Iván tér a rajongókkal. Két részes szilveszteri... több»

Vihar lett úrrá a rejtett szívemen
#21502

dokumentum

Portréfilm Almásy Aladár festőművészről. A portréfilmben maga a festőművész kalauzolja a nézőt saját világában, lehetőséget adva így egy izgalmas elme és tudat, csak általa... több»

Rendező: Rohonyi Gábor

Amerika szuperkígyója
#21503

dokumentum

A film egy nőstény texasi csörgőkígyó küzdelmes életét követi nyomon a forró sivatagban. E mostoha tájon a puszta túlélés is bravúrszámba megy, hősünknek azonban az... több»

Templom az Óceán közepén
#21504

dokumentum

2018. július 1-én a franciaországi Sables D’Olonne-ból elrajtolt a Golden Globe Race, azaz az egyszemélyes Föld-kerülő vitorlásverseny, ahol született tengerészek küzdenek meg... több»

Préda lettem: Cápák hete
#21505

dokumentum

A Csendes-óceán felszíne alatt veszélyes lények ólálkodnak. Délutáni úszás közben egy nőt hirtelen megtámad egy nagy fehér cápa. Egy szigonyos halászt megtámad egy tigriscápa. több»

Dubai csodálatos állatvilága
#21506

dokumentum

A modern Dubai kincset rejteget - fantasztikus élővilága elválaszthatatlan kapcsolatban áll a sivataggal, a tengerrel és az emberek történelmével és hagyományaival. több»

Marosi Miklós - Széchenyi-díjas építész
#21507

életrajzi

A mindig új kihívásokat kereső építész megvalósult tervei, nagyszabású épületei bemutatásán túl hitet tesz a magyar építészek kivételes örökségének a továbbadása és... több»

Rendező: Duló Károly

Mennyire vagyunk őszinték?
#21508

dokumentum

A csalás az emberi természet szerves része, és becslések szerint mindannyian naponta akár kilencszer hazudunk. De mi lenne, ha létrehoznánk egy világot, amiben nem tudnánk hazudni? Egy... több»

Dr. Stein hihetetlen masinája
#21509

animáció | rövidfilm

Stein professzor kísérletezés közben elveszíti a legjobb barátját. A gyászoló tudós mindenre kész, hogy visszahozza a kutyáját. Fantasztikus keltetőgépet épít, ám hiba csúszik a... több»

A Sándorgyuri – 80 év 50 percben
#21510

életrajzi

Filmio

Tréfamisszionárius? Viccvátesz Mókanomádoló? Kabaréhittérítő? A hitetlenség korának nevettetője? Röhögtető prédikátor? Nemcsak! Is! 80 év 50percben. 50 perces életműportré a... több»

Elefántborjú-hadművelet
#21511

dokumentum

Sri Lankán egyre több áldozatot követel az emberek és az állatok élőhelyekért és erőforrásokért vívott harca. A filmben egy elárvult, súlyos beteg elefántborjú sorsát... több»

#21512

horror

Natalie Paxton súlyosan megsérül, ám nem ez a legnagyobb furcsaság abban, ami vele történt. A nő életed ad egy gyermeknek, annak ellenére, hogy nem volt várandós. Ennélfogva pedig... több»

#21513

NA Spiral  (2021)

dráma

Alexander, a fiatal színész hónapok óta nem tud szabadulni az önpusztítás örvényéből, az alkohol és a drogok nem engedik józanul gondolkodni. Hogy véget vessen függőségének,... több»

#21514

NA Pulse  (2020)

horror | sci-fi | thriller

A "Pulse" fejlesztői mindent megtesznek, hogy befejezzék a játékot, egy robbanás azonban elektromos kisülést okoz az épületben. Valamennyien az őrület határára kerülve próbálnak... több»

Rendező: Salmon de Jager

#21515

NA Hysteria  (2021)

thriller

Az erőszak egy teljes nemzet félelme, hiszen nem követheti más, csakis hisztéria. több»

#21516

akció

A történet 1944-ben játszódik Olaszországban. A német katonák éheznek, piszkosak, és kétségbeesetten várnak Mussolini segítségére. Az olasz katonák azonban fellázadnak, nem... több»

#21517

dráma

Egy mostohaanya kifelé a gondoskodó anya álarcát mutatja, éjszaka azonban terrorizálja a gyerekeket.

#21518

dokumentum

Michel Vaillant és a Le Mans találkozik, és valóra válik egy álom.  több»

#21519

thriller

Egy gyerekcsapat egy városi legenda nyomában jár.

#21520

vígjáték

Az extravagáns Carlota igyekszik meggyőzni a környezetét, hogy szabaduljanak meg egy bandától.