Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#21521

dráma | krimi | misztikus

Léna Valrose, a martinique-i származású rendőr megérkezik a nagyvárosból, s rögtön egy bűnügy kellős közepébe csöppen, ugyanis holttestet találnak egy hegyen. Segédkeznie kell... több»

#21522

dráma

Tyler Richards hatéves börtönbüntetése után összetalálkozik volt főiskolai barátaival, akikről kiderül, hogy azóta mind megváltoztak. több»

#21523

horror

2013 őszén egy louisianai mocsárvidéken életre kel egy szörny, amelyet sokan látni és hallani vélnek. több»

#21524

dráma

Egy sorsdöntő nyár során négy tizenéves barát elindul a felnőtté válás útján. Gondtalan terveik azonban meghiúsulnak, amikor az erdőben egy élettelen testre bukkannak. A... több»

Bármennyire is nem az én "stílusom" ez a film, szerintem egyszer érdemes megnézni. Nem könnyű megemészteni, de azt hiszem, megérte a rászánt időt.
#21525

52 The Drifter  (2014)

dráma | thriller

Egy férfi megpróbál elmenekülni sötét múltja elől, amely úgy tűnik, utoléri őt.

#21526

dráma | horror | vígjáték

Roberto és Desi szeretik egymást, csak éppen a maguk módján. A fekete komédia egy kapcsolaton belüli abúzusokat mutatja be. több»

#21527

52 Modern Love  (2018)

dráma | romantikus | vígjáték

Apró mozaikok, amelyek mind más-más megközelítéssel rajzolják meg számunkra a szerelmet. Hol a szenvedélyeset, hol a kihunyó félben lévőt. Bepillantást láthatunk a kapcsolatok... több»

#21528

vígjáték

Egy meleg nyári napon Madridban egy szerző írói válságba kerül. Véleménye szerint ezen csak úgy tud túl jutni, ha megváltoztatja írói stílusát, amihez pedig új impulzosok... több»

#21529

horror

Hét gazdag barát egy furcsa szigeten rátalál egy elhagyatott helyre. Reality show-t közvetítenek, azonban az események lassan az ő testi épségüket kezdik veszélyeztetni. több»

#21530

52 Repíts el  (2021)

(1)

vígjáték

HBO Max

Thomas az éjszakáit bulizással tölti, a nappalokat alvással, míg egy nap az apja, Dr. Reinhard belefárad ebbe, és nem támogatja tovább. Ráadásul megbízza, hogy viselje gondját egy... több»

Érdekes témával rendelkező film, amely szerintem elgondolkodtató, érzelmekkel teli alkotás. Nem azt mondom, hogy lenyűgözőt, de azért simán nézhető kategóriába sorolható. Jó film. Értékelés: 7/10
Die Diva, Thailand und wir!
#21531

vígjáték

Susanne 72 éves anyja váratlanul megjelenik az ajtóban és segítséget kér, miközben a család éppen egy thaiföldi nyaralásra indulna. több»

#21532

dráma

Max egyedül találja magát karácsony estéjén. Arra a következtetésre jut, hogy a felesége elhagyta őt és gyerekeiket is elvitte. Egy évvel a felismerés után kezd ráébredni, hogy... több»

MIndenképpen érdemes megnézni, szerintem az egyik legjobb indie film, amit valaha láttam.
#21533

dráma | vígjáték

Egy család négy nőtagja keresi a szerelmet.

#21534

dokumentum

A dokumentumfilm olyan felnőtt férfiakkal és különös hobbijukkal ismerteti meg  anézőket, akik játékbaba arcot és babaruhát viselve érzik teljesnek magukat. Megismerhetjük az... több»

Rendező: Nick Sweeney

#21535

52 Téli álom  (2022)

dráma | sportfilm

Filmio

Egy snowboardos, akinek karrierje tönkrement egy sérülés miattt, találkozik egy elszánt zongoristával, aki arra ösztönzi, hogy folytassa olimpiai álmait. több»

#21536

akció | családi | kaland

Néhány barát hatalmas bajba kerül és mindent elkövetnek, hoyg minél gyorsabban kikeveredjenek belőle. több»

Jaaajajjajjaj..... minden síkon felejthető és érdemes kikerülni.
#21537

vígjáték

Dr. Sarah Sellner helyettes orvos egy mainzi klinikán. Zsarnoki főnöke, az egyébként rendkívül sikeres és elismert Kortner professzor, akitől szenved beteg és dolgozó egyaránt,... több»

Szerelem a múlt árnyékában
#21538

romantikus | vígjáték

A mérnök Isabel felbérli Ivo-t, hogy segítsen beteg édesapjának a ház körüli munkákban. Hamarosan Isabel és Ivo egymásba szeret, de a férfi nem vallja be az igazságot bűnözői... több»

#21539

dráma | rövidfilm

Két fiatal lány vágyakkal kísért hazaútja az érettségi buliból. több»

#21540

52 Dijon juttu  (2016)

(1)

dráma | rövidfilm | vígjáték

Négy hipster találkozik egy berlini bárban, és Charles elmeséli nekik a dijoni történetet. több»