Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21541

krimi

Amikor az észak-dakotai Schafer városából rejtélyes módon eltűnik egy család, a gyanú egy farmon dolgozó szociopatára terelődik. Az 1931-es hírhedt Charles Bannon ügy igaz... több»

Plakátmagány
#21542

dokumentum

A film a magyar plakátművészet történetének azt a korszakát mutatja be, melyet sokan a műfaj utolsó aranykoraként tartanak számon. Ez nagyjából a 80-as évekre tehető. Ekkor ugyanis... több»

#21543

dokumentum

A film megeleveníti Emmett Till 1955-ös meglincselését Mississippi-ben, miközben bejárja azokat a helyeket ahol az események történtek. több»

#21544

dokumentum

1964-ben a Széchenyi házaspár fontos megbízatást kapott a kormánytól, kenyai vadászatra küldték őket, hogy pótolják a Nemzeti Múzeum 1956-ban részben megsemmisült tárlatának... több»

Rendező: János Lerner

Extrém iskolák
#21545

dokumentum

A műsor a legkülönlegesebb iskolákat mutatja be szerte a világon kicsi és nagy nézői számára. A három részes sorozat 8 és 17 év közötti fiatalokat kísér végig egy átlagos... több»

Dodók hősei
#21546

dokumentum

Történetek a világ minden tájáról nehéz helyzetben levő állatokról és bátor férfiakról és nőkről, akik mindent megtesznek, hogy segítsenek rajtuk. több»

Rózsa Miklós a filmzenekirály
#21547

dokumentum

A háború kitörése Kordáékkal együtt az Egyesült Államokba kényszeríti, ahol végül Rózsa megállapodva éli filmzeneszerzőként életét. Óriási karriert befutva 1945-ben kap... több»

Így látták ők – szemtanúk Hamvas Béláról
#21548

dokumentum

A filmben még élő (kivéve Dúl Antalt, aki idén februárban hunyt el) szemtanúk mesélnek Hamvas Béláról, olyanok, akik személyesen ismerték őt vagy mint családtag, vagy mint... több»

A föld nyeli el
#21549

dokumentum

A kárpátaljai Aknaszlatina, az egykori neves bányászváros, mára a pusztulás szélére került. Az immár évtizedek óta elhagyott sóbánya miatt szaporodó földbeomlások magát a... több»

Rendező: Zsigmond Dezső

#21550

akció

Egy káoszba fulladt világban egy fiú magatehetetlenül, a halál küszöbén találja magát, azonban egy váratlan pillanatban egy titokzatos lány érkezik a segítségére.

#21551

horror

Rosszindulatú szellemek tartanak rettegésben egy családot, akik paranormális tevékenységekkel foglalkozó szakértőkhöz és egy elfásult paphoz fordulnak segítségért.

#21552

NA I Am Khama  (2019)

animáció

Egy zseniális afrikai király, akinek országát gyarmatosították az angolok 1895-ben, támadást indít Anglia ellen. Elég bátorsága van ahhoz, hogy megfenyegesse a gyarmatosító... több»

#21553

NA Catharsis  (2018)

dráma

Négy nő Los Angelesben. Mindannyian egy-egy fájdalmas traumát próbálnak feldolgozni. Mind a négyen elvesztettek valamit magukból. Vajon meglelik a békét valaha is? Mindenesetre... több»

The Haunted Tower
#21554

dokumentum

A dokumentumfilm egy suffolki tornyot mutat be, amelyben állítólag kísértetek járnak.

Szereplők: Chris Halton

Minimum Mass
#21555

dráma | romantikus | rövidfilm | sci-fi

Szerelem, bánat, sötétség. A film egy pár történetét meséli el, akik vetélések sorozata után úgy gondolják, gyermekeik egy másik dimenzióban születnek meg. A cselekmény az... több»

#21556

NA Hot Like Hell  (2019)

(1)

kaland

Egy emigráns limuzinsofőr megpróbálja elkészíteni a saját játékfilmjét, de ez sehogyan sem akar összejönni neki.

#21557

dokumentum

Netflix

Ez a dokumentumfilm a neandervölgyiek körüli rejtélyekbe bonyolódik, és abba, hogy mit árulnak el fosszilis leleteik az életükről és eltűnésükről. több»

#21558

NA Jessica Frost  (2021)

(1)

akció | fantasy | sci-fi

Egy fiatal nő a múltjának eredetét szeretné megfejteni egy viharos utazás során a sivatagon át, amikor egy időutazó pszichopata elkezd vadászni rá. több»

#21559

NA Interrail  (2021)

vígjáték

Három régi barát hatalmas kalandtúrába vág bele, hogy így tisztelegjenek elhunyt barátjuk emléke előtt.

#21560

NA Cryo  (2022)

horror | misztikus | sci-fi | thriller

Egy földalatti létesítményben öt tudós úgy ébred fel a mélyalvásból, hogy nem emlékeznek arra, kik ők és mennyi ideig is voltak álomban. Rövidesen azzal kell szembenézniük, hogy... több»