Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Három királyfi, három királylány
#21581

dokumentum

A dokumentumfilmben a mozgalom mellé állt meghatározó személyiségek mondják el személyes gondolataikat családalapításról, gyermeknevelésről, illetve az alapítvány ezt segítő... több»

A taxis
#21582

NA A taxis  (2019)

játékfilm

A történet egy 80-as évekbeli gyermekrablásról szól, az elkövetőt már hetek óta keresik. Egy szolgálatban lévő taxis figyel fel a gyanús nőre, akit követni kezd, majd sikeresen... több»

Eötvös
#21583

NA Eötvös  (2019)

dráma

Eötvös Nándor Aladár 1920-ban Eötvös Cirkusz néven megalapította saját társulatát. Legidősebb fia, Eötvös Gábor világhírű zenebohóc volt, tehetségét maga Charlie Chaplin is... több»

Katie új arca
#21584

dokumentum

Katie a legfiatalabb páciens, aki valaha teljesen új arcot kapott. Milyen nehézségei vannak egy ilyen sebészeti beavatkozásnak? És miként éli meg egy ember a külső megjelenése ennyire... több»

A Titanic kincsei
#21585

dokumentum

A Titanic roncsainak 1985-ös megtalálása számos régi kérdést megválaszolt – és aktuálissá tett egy újat: Mi legyen a sorsa az utasok személyes tárgyainak? Kit, kiket illetnek ezek... több»

A tobzoska – A világ legkeresettebb állata
#21586

dokumentum

A tobzoska a Föld egyetlen valódi pikkelyes emlőse. Szinte semmit nem tudunk az életükről, de ezek az állatok tartanak egy sajnálatos rekordot: ők a legkeresettebb emlősök a... több»

Antall József 1315 napja
#21587

dokumentum

Antall József miniszterelnökként nem tudta teljesen megvalósítani elképzeléseit. Ennek objektív és szubjektív okai egyaránt voltak. Gazdasági, bel- és külpolitikai, valamint emberi... több»

Rendező: Dér András

A nagymacskák titkai
#21588

dokumentum

Az úttörő felfedezéseket tevő tudósok új bepillantást engednek a nagymacskák viselkedésébe és fiziológiájába. A nagymacskák hősei fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy megóvják... több»

#21589

dráma | romantikus | rövidfilm

A film története szerint egy jobbágy menekülni kényszerül, miközben folyamatosan vadásznak rá. Később az "egy év és egy nap" törvénye alapján felmentik a vádak alól. több»

#21590

NA Nowhere to Hide  (2020)

(1)

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Egy fiatal nő bosszúra készül azok ellen, akik gyerekkorában tönkretették az életét.

#21591

horror | misztikus | thriller

Cassie szülei elváltak. A lány egy igazi lázadó típus, édesapja azonban mindent megtesz, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz és új élettársához. A férfi egy kis kiruccanásra viszi... több»

#21592

dráma

Jennának semmivel sem kell törődnie, gondtalan fiatalként múlatja az időt. Az egyik éjszaka, miközben hazafelé sétál, egy csapat agresszív férfi áldozatává esik. Ezt követően... több»

#21593

dokumentum

A dokumentumfilm bepillantást nyújt a francia stand-uposok világába.

#21594

animáció

A lírai tehetségű középiskolás, Karma rappelési álmokkal és rímtervekkel zsonglőrködik, miközben tehetségét, ambícióját és szívét felhasználva bármilyen problémát megold. több»

#21595

NA Before Dawn  (2024)

dráma | háborús

Jim Collins és zászlóalja utazása a nyugati fronton. több»

#21596

dráma

Gyilkosság. Embervadászat. Lamantinok. Egy volt zsaru kénytelen visszatérni szülőföldjére, Floridába, hogy megtalálja egy philadelphiai maffiózó megszökött barátnőjét. Aminek egy... több»

Untitled Terminator 3
#21597

akció | sci-fi

A múlt megváltozott ugyan is valaki visszaküldött egy terminátort a múltba, hogy megvédje Sarah Connort. A terminátor legyőzése így már gyerekjáték volt, Kyle Reese életben maradt.... több»

Thrilla in Manila
#21598

dráma | életrajzi | sportfilm | történelmi

A film Muhammad Ali és Joe Frazier harmadik és egyben utolsó öszecsapását dolgozza fel, amelyre 1975-ben került sor. A meccs tétje a nehézsúlyú világbajnoki cím. Az összecsapásra a... több»

Rendező: Ang Lee

Szereplők: Mike Gassaway

#21599

NA Abruptio  (2019)

horror

Egy gonosz faj manipulálja az embereket, amivel az a céljuk, hogy zűrzavart okozzanak. Les Hackel rájön erre, de sietnie kell, mert a nyakába már beültettek egy robbanószert, és már... több»

#21600

sci-fi | thriller

A film története szerint Nostradamus egyik rejtélyes leszármazottja hihetetlen szellemi adománnyal rendelkezik, így hát hősünk arra vállalkozik, hogy befejezi a legendás mester művét. több»