Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
#21621

vígjáték

A film története szerint két férfinak csokoládét kell szállítania egy erőszakos bűnözőnek. több»

#21622

horror | thriller

A középiskolás Jane Shipley igyekszik helyrehozni a gyerekkori legjobb barátjával, Merritt-tel megromlott kapcsolatát. Amikor Jane matektanára átlép egy bizonyos határt, a közönyös... több»

#21623

animáció

A lírai tehetségű középiskolás, Karma rappelési álmokkal és rímtervekkel zsonglőrködik, miközben tehetségét, ambícióját és szívét felhasználva bármilyen problémát megold. több»

#21624

NA Before Dawn  (2024)

dráma | háborús

Jim Collins és zászlóalja utazása a nyugati fronton. több»

#21625

dráma

Gyilkosság. Embervadászat. Lamantinok. Egy volt zsaru kénytelen visszatérni szülőföldjére, Floridába, hogy megtalálja egy philadelphiai maffiózó megszökött barátnőjét. Aminek egy... több»

Untitled Terminator 3
#21626

akció | sci-fi

A múlt megváltozott ugyan is valaki visszaküldött egy terminátort a múltba, hogy megvédje Sarah Connort. A terminátor legyőzése így már gyerekjáték volt, Kyle Reese életben maradt.... több»

A Kurultaj
#21627

NA A Kurultaj  (2018)

dokumentum

Bíró András Zsolt antropológus és a magyar hagyományőrzők néhány csoportja 2008-ban szervezte meg az első magyarországi Kurultajt. A szó a legtöbb közép-ázsiai, kulturálisan... több»

Rendező: István Bán

#21628

horror | sci-fi

Egy fegyverkereskedő zűrös életével ismerkedhetünk meg - hogyan terjed és növekszik hatalma, s lesz egyre nagyobb és nagyobb birodalma.

Without You I'm Nothing
#21629

dráma

A film története szerint egy problémás drogdíler és egy merész sztriptíztáncos vad viszonyba kezd, amely a drogokon, a hazugságokon és a vad szexen alapul. több»

Rendező: Robin Bain

Szereplők: Dolph Lundgren, Robin Bain

Náci Titanic
#21630

dokumentum

A II. világháború egy bizarr szakaszában a náci propaganda miniszter, Joseph Goebbels eldöntötte, hogy filmet készít az elsüllyedt Titanicról. A dokumentumfilm az alig ismert... több»

Exchanged
#21631

NA Exchanged  (2018)

thriller

A film története szerint egy Európába került amerikai cserediák rájön, hogy az őt fogadó család tagjai terroristák. több»

Rendező: Geoffrey Haley

Szereplők: Tony Revolori

#21632

vígjáték

Egy családapa megtudja, hogy tévesen diagnosztizáltak nála halálos betegséget, azonban korábban ígéretet tett Istennek, hogy ha segít neki meggyógyulni, akkor jócselekedeteket fog... több»

Black Lion
#21633

dráma

A film Carlos Mavroleon történetét meséli el, aki a Harvardon tanult, és egy közel százmillió dollár értékű vállalkozást épített fel. Élete során rengeteg mindent véghezvitt,... több»

#21634

NA Variant  (2019)

sci-fi

Hosszas keresgélés után végre sikerül elfogni az ismeretlen lényt, aki a Baal nevet kapja. A tartályba zárt szörnyeteg menekülés közben megöli Jamie szüleit, a fiatal fiú pedig egy... több»

#21635

dráma | krimi | thriller

Az észak-karolinai Appalache-hegységben a tizennyolc éves Jacob McNeely őrlődik a metamfetamin-kereskedő nagyfőnök apja megnyugtatása és aközött, hogy a szerelmével együtt örökre... több»

#21636

misztikus

Egy építésznél ritka szembetegséget diagnosztizálnak, ami egy szürreális valóságot nyit meg előtte-  ebben meglátja az emberek valódi szándékait. több»

Hétköznapi Trianon
#21637

történelmi

Két fiatal a trianoni békediktátum okai után kutat Versailles-ban és az erdélyi Bonchidán, bemutatva az 1920 utáni, mai tanulságokat is tartalmazó nemzetfejlődést, de a velünk élő... több»

On the Spot: Esther, a törzs lánya
#21638

dokumentum

Egy kalandos, egzotikus és végtelenül emberi törzsi történet Afrikából, az Omo völgyéből, amit az emberiség bölcsőjének is neveznek és máig tradicionális törzsek lakják. Az On... több»

Pompeii: A halottak titkai
#21639

dokumentum

A Római Birodalom fénykorára borzalmas természeti katasztrófa vetett árnyékot: a Vezúv kitörése több méter vastag izzó vulkáni hamuval borította be Pompeiit és annak több ezer... több»

Harry herceg esküvője
#21640

dokumentum

2018. május 19-én kis túlzással az egész világ az angliai Windsorra figyel majd: akkor lesz ugyanis Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle esküvője. Ám ami öröm és... több»