Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#21901

thriller

Aubrey a pomponcsapat új tagja. A lány azonnal beleszeret az egyik játékosba, Walterbe, a fiú volt barátnőjét azonban egy nap holtan találják. Waltert azonnal őrizetbe veszik mint... több»

#21902

fantasy | vígjáték

Egy ünnepi kívánság válik valóra, mikor két testvér varázslatosan testet cserél. több»

#21903

vígjáték

Lorenzo és Elena 18 éves korukban egy bolondos kiruccanás után összeházasodtak Las Vegasban. Néhány órával később mindenki a maga útját járta, maga mögött hagyva a történteket.... több»

#21904

51 Shepard  (2020)

thriller

Egy lelkileg rossz állapotban lévő tinédzser találkozik egy karizmatikus, veszélyes idegennel, ami nem sok jót hoz így is zavaros életébe. több»

#21905

51 Wow!  (2023)

(2)

vígjáték

Telekom TVGO

A két ingatlantanácsadó, Catherine és Oracio egyik látogatást szervezik a másik után. Legyen szó egy szép, nagy házról vagy egy kicsi, modern, tökéletes elhelyezkedésű lakásról,... több»

Engem kétségtelenül megérintett ez a történet. Igaz, nincs túlbonyolítva, mégis szívhez szóló tud lenni. Szerintem érdmes adni neki egy esélyt.
Stray
#21906

51 Stray  (2016)

dráma

A történetben egy fiatal nő próbál elmenekülni erőszakos múltja elől és igyekszik megszakítani az őt gúzsba kötő ördögi kört. több»

#21907

horror

Amikor egy alkoholtól fűtött összejövetel erőszakos és borzalmas fordulatot vesz, három főiskolai sportolót annak a lánynak a szelleme kezd el kísérteni, akit korábban cserben hagytak.

#21908

romantikus

Sam Sanders saját rádiós műsort vezet, azonban váratlanul beugrósként is helyt kell állnia egy tőle teljesen idegen témájú műsorban. Jake Hanson autószerelőként dolgozik. Egy nap... több»

#21909

51 A játszma  (2018)

(3)

dráma | rövidfilm

Két középkorú nő egy teniszpályán. Az egyik tapasztalt, a másik nem. Egy órás mérkőzés. Megkezdődik a pszichológiai játék. Hogyan reagáljanak? Mély lélegzetvéel...  De van,... több»

Érdekes egy rövidfilm, gyirsan meg lehet nézni, aztán marad egy csomó időnk arra, hogy feldolgozzuk.
Diablo Rojo PTY
#21910

horror

Panamában a "Diablo Rojo" nevű busz vezetője rejtélyes varázslat áldozatává válik, majd eltéved a dzsungelben Chiriqui közelében. Szintén a buszon utazik egy tartaléksofőr, egy pap... több»

#21911

vígjáték

Apja halála után Sofia Nisticó Milánóba költözött, hátrahagyva anyját és testvérét, valamint a család borászati vállalkozását. Azonban amikor megtudja, hogy Michela, az őszinte... több»

#21912

akció | kaland

Colton Riggs, az egykori kemény zsaru unalmas új máltai bérhajós életmódja a feje tetejére áll, amikor hirtelen egy nagy tétekkel járó nemzetközi kémügy hálójába kerül. több»

Semmilyen szempontból sem nevezném a legjobb, vagy éppen nagyon jó filmnek egyetlen kategóriában sem. De van némi bája, ami az elején már megfogott - nekem tetszett, szerintem jók voltak a szereplők, szépek voltak a felvételek, a sztori kicsit gyengécskére sikeredett, de hát az sem... több»
#21913

családi

Netflix

Lupe, Mercedes, Juanma végre lazíthatnak egy kicsit, és együtt tölthetik a nyári vakációt. Szállásukra azonban rövidesen megérkezik Alvaro, aki a suli összes drámáját magával hozza. több»

#21914

vígjáték

Netflix

Egy srác rádöbben, hogy néhány könyvnek valóságos személyisége van, amelyek átveszik a hatalmas az élete felett.

#21915

vígjáték

Netflix

Egy titkos nemzetközi szervezet megpróbálja elrabolni Mustafát, aki áttörő eredményeket ért el az AIDS és a rák gyógyítását célzó kutatásaiban. több»

#21916

horror

Darryl (Eric Allan Kramer) és Rebecca (Lindsay Bushman) egy apja-lánya vállalkozást vezetnek, lakások felújításával foglalkoznak. Az üzlet jól megy, saját TV show-t forgatnak romos... több»

#21917

romantikus | vígjáték

Marienzell az elnéptelenedéssel küzd, mert nincs internet, ezért Waltraud, Maria és Lena meg akarja nyerni a táncversenyt, hogy a pénzből finanszírozhassák az internet kiépítését.

#21918

kaland | krimi | vígjáték

Egy közeli barátokból álló trió egy luxusszállodában száll meg, és belekeveredik abba a rejtélybe, hogy egy volt legjobb főiskolai barát miért zuhant le egy erkélyről. több»

#21919

dráma

Netflix

Micky Adams mindig is különc rockzenésznek számított. Mostanra teljesen eltávolodott a valóságtól, kiadója pedig úgy döntött, megválik tőle. A vezetőség épp ezért megbízza a... több»

#21920

rövidfilm | vígjáték

A párbeszédek nélküli történet egy kolostorban játszódik, ahol hét apáca türelmesen várja a vacsorát az étkezőasztal mellett. Végül kiderül, hogy halat kapnak vacsorára. Miután... több»