Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#22381

50 Centauro  (2022)

(2)

akció | kaland | krimi | thriller

Netflix

Rafa a gyorsulási versenyek megszállotja, de amikor a gyermeke anyjának drogdílerekkel akad dolga, mindent megtesz azért, hogy megmentse őt. több»

Izgalmas és feszültséggel teli volt. Nekem tetszett, annak ellenére is, hogy egy remake.
#22382

fantasy | kaland | krimi | misztikus | vígjáték

Netflix

Piroska kalandjait követhetjük nyomon, amint bűnözőkre vadászik olyan híres mesékben, mint a Hamupipőke vagy a Jancsi és Juliska. Hősünk kifinomult rejtélymegoldó módszerei és... több»

Humoros kis történet, de azért csodát ne várjatok tőle. Megnéztem, nem rossz, el is felejtettem.
Vudlik - A film
#22383

animáció | családi

Jól ismert sorozatunk hőseit most egy filmben láthatod viszont. Emlékszel még a szabályokra? Első számú szabály: sose engedd, hogy az emberek meglássanak. Második számú szabály:... több»

Rendező: Alexs Stadermann

Rákattanva
#22384

50 Rákattanva  (2015)

rövidfilm | vígjáték

Egy férfi, aki egy kissrác apja, sokkal inkább törődik a kocsijával, a pókerrel és a nőkkel, mint kisfiával. Egy napon gyönyörű stoppos lányt vesz észre az út mellett.... több»

#22385

50 Pacsirta

(2) (2)

dráma

Filmio

A Vajkay család dédelgetett lánya, Pacsirta néhány napra közeli rokonokhoz utazik. A család csak ekkor döbben rá, hogy Pacsirta árnyékba beborítja mindennapjaikat. Ahogy az első napok... több»

Depresszív történet lassú, kissé vontatott vonalvezetéssel, de egy nagyon erős befejezéssel. Leköti a figyelmet, de a film után mégis sajnálod a ráfordított időt. Döbrösi Laurát erős dolog a főszereplők közé sorolni a nettó egy perces vászonidejével. Ritkán fordul elő,... több»
#22386

horror | rövidfilm

Ouija táblával szellemeket idézni veszélyes mulatság. Ezt a leckét egy lány alaposan megtanulja. több»

Rendező: Andrea Ricca

Szereplők: Ilaria Lamberti

#22387

dokumentum | életrajzi

Grisélidis olyan életet élt, amilyet kitalálni is nehéz lenne. Volt prostituált, árult drogot, és a börtönt is megjárta. A film ennek a lázadó nőnek az életét dolgozza fel.

Rendező: Marie-Ève de Grave

Szereplők: Grisélidis Réal

#22388

dráma | fantasy | vígjáték

Disney+

Darby Harper mindennapjait követhetjük nyomon, akinek megadatott a szellemlátás képessége, miután gyermekkorában halálközeli élményt élt át. Ezután mellékállásban helyi... több»

Becca Greene írónő olyan forgatókönyvet és történetet dolgozott ki, amely nem tudott szórakoztatni. Ne értsetek félre, nem azt mondom, hogy rossz vagy unalmas film volt, határozottan rendben volt, de egyszerűen nem tetszett nekem. Úgy éreztem, hogy a film a fiatalabb közönséget... több»
#22389

50 A látogató  (2023)

(3)

dráma | sci-fi | thriller

Amazon Prime Video

Hen és Junior egy eldugott földdarabon gazdálkodik, amely már generációk óta Junior családjának tulajdonában van, de nyugodt életük felfordul, amikor egy hívatlan idegen jelenik meg... több»

Az alakítások jók voltak, a színészek közötti interakciók hihetőek és eredetiek. A ház a semmi közepén egy remek helyszín, erre sincs panasz. De a forgatókönyv egy katasztrófa, egyetlen eredeti ötletet sem találtam az egészben. Kár érte.
#22390

50 Marlowe  (2022)

(2)

thriller

A rosszul menő üzlet és a magány teljesen megviseli Philip Marlowe magánnyomozót, hamarosan felkeresi őt egy gyönyörű lány, aki megbízza, hogy találja meg volt szeretőjét, aki egy... több»

Sajnálatos, hogy ennyire elpazarolták Liam Neeson tehetségét. Természetesen ehhez hozzátenném, hogy nem ez volt a legrosszabb szerepe. Könnyen felejthető film és eléggé unalmas.
#22391

50 Utolér a végzet  (2022)

(1)

krimi | thriller | vígjáték

Telekom TVGO

A történetben két illegális bevándorló a gyors fizetség reményében egy egyszerű feladatot vállal – gödröt ásnak a sivatagban. Viszont munkaadóikról gyorsan kiderül, hogy... több»

Az ötlet nem hangzott rosszul, de a film elég gyorsan darabjaira hullott. Semmi koherens sztori, csak egyik lövöldözésből a másikba vándorolunk. Gyorsan érdektelenné válik.
#22392

50 A kis Winnetou  (2021)

(2) (1)

családi | kaland | western

Telekom TVGO

Az ifjú Winnetou kalandjai. Karl May klasszikusának hőseivel úgy találkozhatnak a rajongók, ahogy korábban még sohasem. A tizenkét éves Winnetou már igazi harcosnak gondolja magát,... több»

Ugye, senki nem gondolta, hogy ez a film igazán olyan lesz, mint az eredeti. Nem is erről van szó. Szeritnem egy sokkal szívhez szólóbb történet, amit mindenkinek látnia kell.
#22393

misztikus

HBO Max | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Andyt lopással vádolják, amikor gazdag barátja birtokáról hirtelen eltűnik egy több millió dolláros drágakő. Egy híres krimiíró segítségével Andynek a gazdag vendégek... több»

A sztori egy hatalmas klisé, a színészek pedig teljes amatőröknek tűnnek. Az ilyen karácsonyi tucatfilmeknél nincsenek nagy elvárásaim, de ennek sikerült alulteljesítenie.
#22394

50 Under Wraps  (2021)

(2)

családi

Disney+

Marshall, Gilbert és Amy jó barátok, akik véletlenül felélesztenek és kiszabadítanak egy múmiát a sírjából nem sokkal Halloween előtt. Először megijednek, de aztán rájönnek,... több»

Néhány dolog, amit a történettel csináltak, jó volt, de kimaradtak a frappáns párbeszédek és a vicces poénok. Szerintem ez összességében túl biztonságosnak tűnik, a Disney nem igazán próbálkozik semmi újjal vagy feszegeti a határokat.
#22395

vígjáték

Egy céltalanul élő nő idegenvezetővé válik egy történelmi birtokon, ahol rövidesen összebarátkozik egy helyi szellemmel. több»

Valahogy élveztem ezt a filmet, de kissé nevetségesnek találtam a hülyeség burjánzó ábrázolását.
#22396

thriller

Dylant új iskolába helyezik át, miután az édesanyját fájdalomcsillapítókkal való visszaélés miatt rehabilitációs központba helyezik. Miután összefut a gimnazista Tiffanyval,... több»

Egyáltalán nem volt rossz, a történet logikusan bontakozott ki, érdekes volt. Kicsit elfogott a nosztalgia, mert inkább régebbi filmekre emlékeztetett ebből a műfajból/stílusból. A karakterek is hihetőek voltak, szerintem érdemes megnézni, ha az ember szereti az ilyen jellegű... több»
#22397

animáció | kaland | vígjáték

Telekom TVGO

Jerry és unokaöccse, Tuffy egy hóegeret készítenek, amely csodával határos módon életre kel. Hogy új barátjuk, Larry, a hóegér ne olvadjon el, Tuffynak és Jerrynek versenyt kell... több»

Aranyos mese, szerintem egész jó történettel. Az animációban sem nagyon tudok mit kifogásolni, gyerkőcöknek ideális.
#22398

dráma

HBO Max

A felnőtté válás története két nő első szerelméről. Ahogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz, mindketten kénytelenek váratlan módon szembesülni a családi történelmükkel,... több»

#22399

50 Betekeredve 2  (2022)

(2)

családi | fantasy

Miközben Amy az apja halloweeni tematikájú esküvőjére készül, ő, Gilbert és Marshall felfedezik, hogy Harold és Rose veszélyben lehet. Egy gonosz múmia váratlanul felébred, és... több»

Azt hiszem, hogy végre ilyen családi filmre volt már szükségünk. Szerintem nagyon kalandos és persze korántsem annyira rémísztő, mint amilyennek elsőre látszik.
#22400

50 Marmaduke  (2022)

(2)

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Egy legendás kutyakiképző úgy véli, segíthet Marmaduke-nak, hogy ő legyen a történelem első dán dogja, aki megnyeri a Westminster Champion trófeát.