Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#22661

dokumentum

Disney+

A dokumentumfilm Észak-Amerikán keresztül vezet minket egy revelatív küldetésre: a kontinens mely nevezetes élőlényei érdemlik meg, hogy felkerüljenek Amerika legnagyszerűbb... több»

#22662

vígjáték

Ernestonak valahogy dűlőre kell jutnia parancsolgató anyósával, mikor az odaköltözik hozzájuk a barátaival.

#22663

49 B.F.F.  (2016)

dráma

Jack és Matthew régi barátok, ám Jack kezdi felismerni, hogy ő többet érez egyszerű barátságnál. több»

#22664

dokumentum

A körülöttünk lévő levegő és a talpunk alatt lévő talaj hemzseg az élettől. A színes vidéki kertek almafái vagy a tiszta hegyi legelők békés idillje azonban megtévesztő. Az... több»

#22666

vígjáték

Dr. Sarah Sellner helyettes orvos egy mainzi klinikán. Zsarnoki főnöke, az egyébként rendkívül sikeres és elismert Kortner professzor, akitől szenved beteg és dolgozó egyaránt,... több»

#22667

dráma | sci-fi | vígjáték

A 13 éves Zaida egy szerény környékre költözik, ahol megismerkedik szomszédjával, Jonással, egy remetével, aki azt hiszi, hogy ő a NASA űrhajósa, és a lakása egy Kepler nevű... több»

#22668

családi | fantasy | kaland

Arkust egy gonosz királynő irányítja, akivel két utcagyerek veszi fel a küzdelmet.

#22669

családi

Egy tizenéves fiú és a húga egy nagyon izgalmas kalandba keverednek, amikor megtudják, hogy a bébiszitterük valójában az Agent-Action néven ismert legendás szuperhős.

Lehet benne némi nosztalgiafaktor és ezért megértem, hogy valakinek még tetszhetne is, de wao, ez aztán egy nagy rakás szemét. Süt róla, hogy olcsó.
Házasságszédelgők kíméljenek
#22670

vígjáték

Thea nagyon szenved a házasságában uralkodó unalomtól. Egy luxus spaban megcsalja férjét a jóképű Benedikttel. Férje, Jochen semmire sem gyanakszik, főleg arra nem, hogy felesége egy... több»

#22671

animáció | családi

Netflix

Klasszikus gyermekdalok és mesék kerülnek feldolgozásra a Szuperszörnyecskék előadásában. több»

Aranyos, tanulságos, szerintem gyerkőcöknek nagyon is jó tud lenni.
#22672

49 Albino  (2016)

romantikus

Egy, a saját szexualitásával elégedetlen nő munkaügyben ellátogat egy lakásba, ahol hamarosan intim viszonyba bonyolódik a tulajdonosnővel.

#22673

vígjáték

Évekkel ezelőtt Paula nem kisérte külföldre nagy szerelmét, Maxet, mert nem akarta egyedül hagyni apját és a családi fogadót. Egy gazdag befektető 18 millió eurót ajánl Paula... több»

#22674

49 Eljő a kaszás  (2019)

(2)

horror

Netflix

Mielőtt megházasodna, Charlie legénybúcsút szervez a barátaival egy elszigetelt helyen, a hétvége azonban csakhamar rémálommá változik.

Bob Pipe amatőr, és ezt nem is rejti véka alá. Mindösszesen ez a második filmje, és ordít róla a "ZS" kategória és az amatőrizmus. Összehozott egy filmet, aminek se íze, se bűze. Klisés, unalmas és lapos. Az amerikai filmgyártás vegetál, vagyis mondjuk inkább azt, hogy... több»
#22675

vígjáték

Három gyilkos megbízást kap egy szellemtől egy koporsó ellopására, hogy a két szerelmes a halálon túl is egyesülhessen. több»

#22676

dráma

HBO Max

Lhamo és Skalbe nem jegyeztetik be házasságukat, mivel Skalbe már törvényes házastársságban él. Skalbe útnak indul, hogy megkeresse feleségét, Tsoyagot. több»

Rendező: Sonthar Gyal

Szereplők: Sechok Gyal, De Ji, Xi Liao

#22677

akció

Bruce és Luigi felfedezi, hogy az emberek között idegenek élnek, s ketten próbálják megakadályozni az emberiség pusztulását. több»

#22678

49 First Love  (2021)

misztikus

Az egyetemista Kanna megöli az apját, s amikor a börtönben a pszichológus Yuki faggatja őt, olyan emlékei törnek a felszínre, amelyeket talán jobb lett volna örökre eltemetni.

Rendező: Yukihiko Tsutsumi

Szereplők: Keiko Kitagawa

#22679

dráma

HBO Max

Egy olyan világban, amelyet egy Föld felé száguldó napszilánk fenyeget, egy tizennyolc éves fiú egy ismeretlen kisvárosban reked, miközben egy barátja háza felé tart. több»

#22680

39 A pusztaság  (2022)

(11)

dráma | horror

Netflix

Egy család elvonultan él a társadalomtól, viszont nyugalmukat megzavarja egy félelmetes teremtmény, ami félelemmel táplálkozik és próbára teszi a kötelékeket, amelyek összekötik... több»

Vannak lélekromboló filmek a palettán..... Mint például ez a mozi! De miről is beszélek? Mi a történet dióhéjban? A háború sújtotta ország arra kényszeríti az életüket féltő lakosság nagy részét, hogy a legkietlenebb, legsivárabb, kopasz, és szikár síkságon telepedjenek... több»