Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#24301

horror | thriller

Egy egyedülálló anya elköltözik a lányával az új lakásukba. Nem sokkal később a kislánynak kiesik az első foga és mesélésbe kezd anyukájának, hogy egy fogtündér szokta... több»

#24302

47 A tengeren  (2015)

(1)

dráma | kaland | thriller

1989-ben a Rose Noelle névre keresztelt trimarán és négy fős legénysége útnak indult Új-Zélandról Tongára. Egy hatalmas hullám azonban felfordította a hajót és 119 napon át így... több»

Egy igaz történetből készült filmről nem is lehetne rosszat írni nagyon, szerintem kihozták belőle, amit lehetett.
#24303

47 Triggered  (2020)

thriller

Kilenc barát, akik sötét titkot őriznek, táborozni indul az erdőbe. A vad bulizás utáni reggelen arra ébrednek, hogy valaki bombát erősített a mellkasukra, a visszaszámláló pedig... több»

#24304

47 Josie  (2017)

dráma | thriller

Huntsvillben mindenki ismer mindenkit. Így ha egy csinos, tetovált lány feltűnik a városban, mindenki felkapja a fejét. Miután Josie összesimerkedik egy helyi punkkal, Gatorral és a... több»

#24305

47 Hét perc  (2014)

(3)

dráma | krimi | thriller

A 'Seven Minutes' három barát, Sam, Mike és Owen története, akik kényszerítő körülmények miatt egy pimasz rablást hajtanak végre. A terv egyszerű: hét perc alatt lerendezni az... több»

Kategóriájában már láttam jobb filmet is, mint ez, de egyébként nem mondanám, hogy ez egy amatőr vagy egy elkapkodott, esetleg félre sikerült rendezés. Ez egy film arról, amikor semmi sem sikerül úgy, ahogy azt eltervezted, sőt, ráadás nehézségeket is kapsz, hogy ebből hozd ki... több»
#24306

47 Tooth Fairy 2  (2012)

(1)

családi | vígjáték

Larry egy nagyméretű gyerek, akinek kedvenc időtöltése a habzsolás a kanapén, de bowlingos hírneve is fontosabb számára, mint barátnője, Brooke. Csakhogy a lányra szemet vet az egyik... több»

nem mondanám, hogy az egyes egy remek film volt, de azon legalább lehetett nevetni. ez....ufff
#24307

dráma | vígjáték

Egy meleg pár karácsonyi ünneplésre készül. Mindkettejük családja hivatalos a vacsorára, és mindkét család rossz szemmel nézi életmódjukat. A kihívásokkal teli... több»

Nagyon kellemes a film hangulata, engem eléggé belerázott ebbe a karácsonyi sürgés forgásba, bár a története nem annyira érdekes, és kissé mintha túlságosan édeskés is lenne, egy kiváló alternatíva a karácsonyi filmezéshez.
#24308

dráma

Egy télies kisvárosban egy tinédzser, Jamie Marks holttestére bukkannak a folyóban. Adam, a helyi sífutó csapata sztárja érdeklődni kezd a hallgatag, sokat csúfolt fiú története... több»

A film számomra rengeteg nyitott kérdést hagyott és olyan dolgok nem voltak egészen világosak számomra, mint például hogy ha felvesz egy szellem egy ruhát, akkor azt látják "lebegni" vagy sem... Kissé kidolgozatlannak tűnt ez a része (is), de lehet hogy csak én kukacoskodok. Jobb... több»
#24309

47 Kincseim  (2017)

(1)

krimi | vígjáték

A nagystílű betörő kibékül két lányával, hogy segítségüket kérje ex-társa árulásának megtorlásában. több»

Jean Reno cuki filmje a kissé feledékeny és tünékeny apáról, aki a lányaival végezteti el a piszkos munkát. Különösen tetszett a két lány vetélkedése és Reno álbajuszai. :)
#24310

vígjáték

Netflix

Riccione partján egy csapat tinédzser megpróbál egymásnak segíteni abban, hogy túléljék a nyarat.

#24311

47 Zsarátnok  (2015)

(2)

dráma | sci-fi

A filmdráma egy fiktív jövő képét vetíti elénk, melyben az emberek egy idegrendszert súlyosan károsító járványt követően próbálnak meg túlélni és utat keresni túlélő... több»

Ez egy jellegzetesen lengyel vonásokkal felruházott film, főképp a történet alapjait illetően. Voltak érdekes részei, fordulatok, de a végére teljesen elengedi a kezed. És elmegy.:)
#24312

akció | sci-fi | vígjáték

Az Officer Downe című akciófilm főhőse egy olyan különleges képességű rendőr, akit még a halál sem képes megállítani a bűnözők levadászásától: újra és újra 'feltámad... több»

#24313

47 Szeánsz  (2021)

(3)

horror | misztikus

Telekom TVGO

Egy fiatal lány, Camille érkezik a Fairfield Academyre nem sokkal azután, hogy az egyik diákot meggyilkolták.

Érdekes volt, mert misztikus, természetfeletti horrornak indul, aztán átcsap vagdalós-gyilkolósba és a vége felé már annyira véres, hogy kezd vicces lenni.
#24314

dráma

Lila ki akarja próbálni legjobb barátja szexuális ötleteit, ezért ráakaszkodik egy idősebb férfire, aki „bárkivel lefekszik”. több»

#24315

47 London Road  (2015)

(2)

misztikus | musical | thriller

2006-ban egy csendes, vidéki kisvárosban, Ipswichben öt nő holttestére bukkannak. Amikor egy helyit megvádolnak, majd elítélnek a gyilkosságok elkövetésével, a közösségnek a saját... több»

Véleményem szerint jól kezelték a témát és kreativ a feldolgozás. Érdemes megnézni, csak fel kell készülni arra, mire számíthat az ember.
#24316

47 Vérző szív  (2015)

(2)

dráma

Egy jógaoktató megpróbálja megvédeni szexmunkás testvérét annak erőszakos barátjától. több»

Szörnyen vontatott, unalmas. Ezzel csak az agond, hogy pont a drámát öli meg a filmben.
#24317

dráma | vígjáték

Spanyolország királynője című vígjáték egy az 1950-es években, Madridban zajló filmforgatás történetét meséli el Penelopé Cruz főszereplésével. A spanyol filmet több hétig... több»

#24318

horror | misztikus | thriller

Egy csoport Saipan szigetére utazik, ahol a cég egy üdülőt szándékozik nyitni. A megfelelő hely keresése közben felfedeznek egy rejtett bunkert. Vállalkoznak is az objektum... több»

#24319

horror | krimi | thriller | vígjáték

Egy romantikus hétvége szörnyű fordulatot vesz, amikor Sadie rájön, hogy párja megcsalja a legjobb barátnőjével.

Hát ez azért nem az év legokosabb filmje, azt talán jobb már itt az elején letisztázni. Kissé fárasztó, kissé bugyuta, és a műfaján belül nézve elég sablonos is. Nem igazán tudnám ajánlani.
#24320

dráma | romantikus | sci-fi

Egy biológiai katasztrófa közepette három pár próbálja meglelni az életük értelmét. több»