Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#24521

dráma | horror | romantikus | thriller

Netflix

Egy fiatalember története, aki egy rakás katasztrofális első randi után találkozik egy különleges lánnyal, aki megtanítja neki, hogy a szerelem igenis lehet fájdalmas dolog. több»

#24522

thriller

Elizabeth és férje büszkén élvezik az újdonsült szülők mindennapjait. Amikor Elizabeth blogot indít, hogy dokumentálja a friss anyaság élményét, kisbabáját, Evant elrabolják, és... több»

A tökéletesség ára
#24523

thriller

Leslie egy elfoglalt rendezvényszervező, aki nemrég vesztette el férjét és üzlettársát. Szerencsére tinédzser lánya, Ava nagy segítségére van otthon. Szemmel tartja a bátyját,... több»

Csak én és te
#24524

dráma | rövidfilm

A nyolcéves Eva és az édesapja a kanadai Montreálból Mexikóba tartanak egy tizennyolc kerekű kamionnal. Három esztendővel korábban, a jobb élet reményében vándoroltak be Kanadába,... több»

#24525

vígjáték

Két New Orleans-i fodrászat közti rivalizálás drámai méreteket ölt, és mindkét bolt tulajának, családjaik és barátaik életét alaposan megnehezíti.  több»

#24526

47 Positive  (2020)

vígjáték

Miután egy terhes lány egyedül marad, agyafúrt kollégája különös ötlettel áll elő, hogyan szerezhetné vissza a férfit, aki az apaság gondolatától megrémülve lapátra tette. több»

#24527

47 Feketerigó  (2015)

dráma

Kolos egy lézengő művész, akit gyermekkori barátja bevezet a nihilista punk világba. Márknak köszönhetően a fiú rájön, ezt az illúziót kereste egész életében.

#24528

47 Il mio domani  (2011)

(2)

dráma

Monica elégedetlen az életével, de amikor találkozik Lorenzóval, az édesapja pedig meghal, kénytelen tisztázni önmagával a dolgokat.

#24529

dráma

Suzanna úgy érzi, egyre jobban megbéklyózza őt házassága. Az asszony elhatározza, hogy a nála jóval fiatalabb szeretőjével egy kis kiruccanásra indul a Riviérára, ahová... több»

#24530

47 In Dreams  (2023)

thriller

Nagyapja meggyilkolása után Alma és férje, Eddie úgy döntenek, hogy elutaznak vidékre, Alma gyermekkori erdei faházába. Ahol életük szürreális zűrzavar lesz, melyben az ébrenlét... több»

#24531

akció | romantikus | vígjáték

Történet két fiatal srácról, akik Thaiföldre utaznak, hogy szerencsét próbáljanak és végre meggazdagodhassanak. több»

#24532

horror | thriller

Egy ártatlan téli kiruccanásnak indult az egész, Rowan azonban egyre jobban meg van győződve arról, hogy legjobb barátja rendszeresen ellopja a vérét.

#24533

47 Lurk  (2015)

(1)

akció | dráma | horror | thriller

Egy viharos éjszakán Ann egyedül marad a villájában. Betörnek a házba, s a lány minden erejét bevetve megpróbál kiutat találni a helyzetből. több»

Nem kellett tartani attól, hogy végig unom magam a film alatt még a pár apróbb baki ellenére sem. Voltak kétségeim és azért lássuk be volt 1-2 apróság ami lehetett volna sokkal jobb is de tetszett.
#24534

horror

Igazi vérfagyasztó horrorantológia. Hangolódj rá a halálra, mert más út úgy sem marad számodra! több»

#24535

47 Back Then  (2012)

vígjáték

Gavin Miller középiskolás évei tele voltak szenvedéssel, amit nagy nehezen sikerült elfelejtenie. Egyszer azonban feltűnik egy lány a múltból, ami feltépi a régi sebeket.

#24536

dokumentum

A dokumentumfilm arra a kérdésre keresi a választ, hogy miért erősödik a feszültség az amerikai rendőrség és az etnikai kisebbségek között. több»

#24537

vígjáték

Avát vőlegénye az oltár előtt hagyja el, de ahelyett, hogy keseregne, inkább úgy dönt, hogy elmegy a nászútjára. Úgy gondolja, hogy a pihenés, a gyönyörű, idilli környezetben... több»

Brandnächte
#24538

krimi

Julia Gerber a titokzatos e-mailes zaklatások elől menekülve hazatér szülőfalujába. Miközben a hatóságok a nyolc évvel korábban meghalt nővére ügyében nyomoznak, a nő egyre... több»

#24539

47 The Key  (2014)

dráma

Egy házasság belső világának és a vágy erotikus felfedezése. több»

#24540

dráma

Pari és Farhad boldogan élnek a fiukkal, ám Pari váratlanul terhes lesz. A férje el akarja vetetni a gyereket, ám a nő erre nem hajlandó. több»