Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
#29341

játékfilm

Filmünk saját ötlet alapján készül, aminek központi témája a családi szeretet és a télapó misztikuma. A rövidfilm a családi kalandfilmek műfaját képviseli, ami egy érzelemmel... több»

The Return of the Killer Klowns from Outer Space in 3D
#29342

horror | sci-fi | vígjáték

30 évvel az utolsó invázió után a bohócok újra megpróbálják leigázni a Földet és az emberiségnek meg kell állítani őket. több»

Rendező: Stephen Chiodo

Szereplők: Grant Cramer

Távol és közel
#29343

animáció

Fenn, északon közeledik az első hóvihar. A nehéz égbolt tükröződik a vízben, ahol fehér farkas képe jelenik meg. Úgy tűnik, az északon tett magányos útja nem fog jól végződni.... több»

#29344

rövidfilm

Négy fiatal tapasztalatai és emlékei bukkannak fel a filmben, akik életükben először utaznak együtt. több»

Rendező: Ameer Kazmi

Utisz útjai - Orosz István grafikus, filmrendező, író, költő
#29345

életrajzi

A portréfilm egy kivételesen sokszínű alkotó gondolkodásmódjának, művészetfilozófiájának, a különböző művészeti ágakon átjáró állandó motívumainak érzékletes... több»

Rendező: Medgyesi Gabriella

#29346

horror

Scarlet Ashford rejtélyes körülmények között hal meg. Bátyja a család egy barátjára bízza a lány házát, amíg a temetést intézi - és hamar kiderül, hogy Scarlet halála mögött... több»

The Tide is turning
#29347

kaland | misztikus | rövidfilm

Egy igen fiatal lány elsétál a családjától, és meztelenül fürdik a folyóban. több»

Méhek nyomában
#29348

dokumentum

Az elmúlt években világszerte megcsappant a méhállomány. A probléma emberi eredetű, elsősorban a helytelen vegyszerhasználat okozza. Egyes méhfajok nehezen tudnának életben maradni az... több»

Rendező: Jurkovics Milán

Három fénykép - Töredékek egy emigráns életéből
#29349

dokumentum

Böröcz István sorsa nem csak az '56-os események krónikája, hanem a forradalom következményeinek, a sok százezer magyar lélekben végbement drámának egyik példája is: egy magyar... több»

Oroszlánok a zsiráfok ellen
#29350

dokumentum

Tanzániát az elmúlt években egyre szélsőségesebb aszályok sújtják, a legelőket hosszú hónapokra kiégetve és felperzselve. Az eredmény: vészesen lecsökkent a növényevők száma,... több»

#29351

dráma

Amikor Tate találkozik Miles-szal, tudja, hogy ez nem szerelem első látásra. Még csak nem is barátok. De mégis kölcsönösen vonzódnak egymáshoz. Egyikük sem akar szerelmet, ezért... több»

Feltalálók a horogkereszt alatt
#29352

dokumentum

A nemzetszocialista időkben tehetséges feltalálók és úttörők követték egymást, akik kihasználták a nácik által kínált lehetőségeket, de ugyanilyen gyakran őket is kihasználták. több»

Érintetlen Dél-Amerika
#29353

dokumentum

Dél-Amerika a végletek földje. Az Andok teljes hosszában végigfut rajta, s a vonulat két előterében sok helyen gyökeresen eltérő az éghajlat. Van, ahol az egyik oldalon évente 5-6... több»

#29354

NA Kurt  (2022)

életrajzi

A film egy dán vállalkozó, Kurt Thorsen életútját mutatja be.

#29355

családi | fantasy | vígjáték

Egy varázslót ereje a múltból napjainkba repíti, így nem marad más hátra, mint hogy újonnan szerzett barátai segítségével visszataláljon a saját idősíkjába. több»

Stingray
#29356

NA Stingray  (2018)

dráma | krimi | misztikus | thriller

A film története szerint egy fiatal férfi egy bűnszervezet tagjává válik. Az egyik akció során véletlenül megöli az egyik befolyásos maffiózó fivérét. Ezt követően két napot... több»

#29357

dráma | misztikus | thriller

Egy nőt nagy öröm éri, mikor megtalálja rég elveszettnek lányát, aki azonban éppen börtönbüntetés elé néz, gyilkosság vádja miatt.

Rendező: Julien Seri

#29358

akció | krimi

A film története szerint egy bepített zsaru komoly feladatot kap, le kell lepleznie Hong Kong legnagyobb bűnszervezetét... több»

Szereplők: Donnie Yen

#29359

dráma | thriller

Izagalom, gyilkosság és rejtély három felvonásban. A cselekmény valahogyan mindig a hatos szám és a T betű köré szövődik. A film története szerint két férfi összeismerkedik, és... több»

Mária Terézia werk
#29360

western

A film bemutatja a Mária Terézia című film készítésének fontosabb pillanatait és kulcsfiguráit. több»