Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
#29361

akció | krimi

A film története szerint egy bepített zsaru komoly feladatot kap, le kell lepleznie Hong Kong legnagyobb bűnszervezetét... több»

Szereplők: Donnie Yen

#29362

dráma | thriller

Izagalom, gyilkosság és rejtély három felvonásban. A cselekmény valahogyan mindig a hatos szám és a T betű köré szövődik. A film története szerint két férfi összeismerkedik, és... több»

Mária Terézia werk
#29363

western

A film bemutatja a Mária Terézia című film készítésének fontosabb pillanatait és kulcsfiguráit. több»

#29364

családi | vígjáték

A szociális rendszer útvesztőiben, az örökbefogadó családok között kallódva egy tinédzser egy napon rádöbben, hogy ő egy tehetős afrikai falu uralkodói posztjának várományosa.... több»

#29365

NA Claw  (2020)

horror

Két jóbarát egy szellemvárosban kénytelen tölteni az éjszakát, ahol egy félelmtes ősi ragadozó szedi áldozatait.

A Challenger-katasztrófa: Végső misszió
#29366

dokumentum

Christa Mcauliffe New Hampshire-i tanárnőt nagy öröm érte az 1980-as évek közepén: több ezer jelentkező közül őrá esett a NASA választása, ő lehetett az első civil, aki... több»

Holnap tali - A premier
#29367

kaland

A Petőfi gimi végzősei elérkeztek a felvételi és érettségi időszakához. Közben egy színdarab pályázat felvillantja egy New York-i jutalomút lehetőségét. Soma ezt nem hagyná ki,... több»

Én és a depresszió
#29368

dokumentum

Alastair Campbellt leginkább Tony Blair nagy tiszteletnek örvendő PR-osaként ismerik, de a nyilvánosságtól távol bénító depressziós rohamok gyötörték. A terápia és az... több»

David Copperfield
#29369

dráma

Charles Dickens klasszikus regényéből készül a film. David Copperfield születése előtt apja meghal, így anyja egyedül neveli. Élete első 9 éve boldogan telik, míg nem feltűnik Mr.... több»

Vulkán-cápák
#29370

dokumentum

A vulkánokban és a cápákban számos közös vonás van: például mindkettőt csodáljuk; mindkettőtől félünk; mindketten a természet zabolátlan és megfékezhetetlen erői közé... több»

Egy Bolygó Hét világa - Így készült
#29371

dokumentum

A BBC Earth bemutatja a látványos Hét világ, egy bolygó című sorozatról készült kulisszák mögötti, éleslátó bepillantást. A sorozat a legújabb a BBC-től és Sir David... több»

Szigorúan titkos: Agykontroll, földönkívüliek és 51-es körzet
#29372

dokumentum

Az USA évtizedeken át hajtott végre szupertitkos kísérleteket és műveleteket, és tartott fenn semmilyen térképen nem szereplő, senki által nem ismert szigorúan őrzött... több»

Három királyfi, három királylány
#29373

dokumentum

A dokumentumfilmben a mozgalom mellé állt meghatározó személyiségek mondják el személyes gondolataikat családalapításról, gyermeknevelésről, illetve az alapítvány ezt segítő... több»

#29374

NA Subject  (2022)

horror | sci-fi

Miközben börtönbe szállítják, egy férfit elfog egy titkos kormányzati ügynökség, majd megbízzák egy titkos kísérlet megfigyelésével, cserébe a büntetése enyhítéséért. több»

#29375

dráma | horror | sci-fi

Egy évvel ezelőtt egy nő beleszeretett egy emberbe a csillagokon túlról. A szerelmükből pedig egy gyerek született. Küldetésük miatt, hogy egy napon egyesítik a világaikat, a... több»

A taxis
#29376

NA A taxis  (2019)

játékfilm

A történet egy 80-as évekbeli gyermekrablásról szól, az elkövetőt már hetek óta keresik. Egy szolgálatban lévő taxis figyel fel a gyanús nőre, akit követni kezd, majd sikeresen... több»

Székely Vágta
#29377

Hatodik éve szervezik meg a Nemzeti Vágta sepsiszentgyörgyi előfutamát, a Székely Vágtát. Idén is az Óriáspince-tetőn ülnek nyeregbe a legjobb székelyföldi lovasok, itt mutatkoznak... több»

Eötvös
#29378

NA Eötvös  (2019)

dráma

Eötvös Nándor Aladár 1920-ban Eötvös Cirkusz néven megalapította saját társulatát. Legidősebb fia, Eötvös Gábor világhírű zenebohóc volt, tehetségét maga Charlie Chaplin is... több»

#29379

horror | misztikus | thriller

Miután a Sikoly VI. a franchise legnagyobb bevételű premierhétvégéjét produkálta, a hetedik résszel folytatódik a kultikus széria, melynek rendezői székét a Boldog halálnapot!... több»

Rendező: Kevin Williamson

Szereplők: Neve Campbell

Utunk a Marsra a SpaceX
#29380

dokumentum

A ’Mars – Utunk a vörös bolygóra’ c. sorozat első évadában izgalmas tudósításokat láthattunk az Elon Musk alapította, egy leendő marsi misszió előkészítésén dolgozó SpaceX... több»