Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
Dubai csodálatos állatvilága
#29381

dokumentum

A modern Dubai kincset rejteget - fantasztikus élővilága elválaszthatatlan kapcsolatban áll a sivataggal, a tengerrel és az emberek történelmével és hagyományaival. több»

#29382

animáció | családi

Már egy éve, hogy Mic Mic és Oscar visszatértek hihetetlen kalandjukból. És most, miután Keselyű ördögi tervével szabotálni akarja a Grizzly kölyök kiszállítását az amerikai... több»

Rendező: Vasiliy Rovenskiy

Szereplők: Christine Galyean

XXereLem
#29383

NA XXereLem  (2016)

dokumentum

Egy esztendővel ezelőtt még több mint százhúsz kilóval mutatott többet a mérleg, amikor Adrian ráállt. A kövérség megnehezítette az életét, ezért belevágott a fogyókúrába. A... több»

Marosi Miklós - Széchenyi-díjas építész
#29384

életrajzi

A mindig új kihívásokat kereső építész megvalósult tervei, nagyszabású épületei bemutatásán túl hitet tesz a magyar építészek kivételes örökségének a továbbadása és... több»

Rendező: Duló Károly

Mennyire vagyunk őszinték?
#29385

dokumentum

A csalás az emberi természet szerves része, és becslések szerint mindannyian naponta akár kilencszer hazudunk. De mi lenne, ha létrehoznánk egy világot, amiben nem tudnánk hazudni? Egy... több»

One More Cigarette
#29386

dráma | rövidfilm

Egy 24 éves, cinikus lány átgondolja az életét, és rájön, hogy meg kell ölnie magát ahhoz, hogy a világ jobb legyen.

Rendező: Caterina Salvadori

Szereplők: Cecilia Bertozzi

Dr. Stein hihetetlen masinája
#29387

animáció | rövidfilm

Stein professzor kísérletezés közben elveszíti a legjobb barátját. A gyászoló tudós mindenre kész, hogy visszahozza a kutyáját. Fantasztikus keltetőgépet épít, ám hiba csúszik a... több»

A Sándorgyuri – 80 év 50 percben
#29388

életrajzi

Filmio

Tréfamisszionárius? Viccvátesz Mókanomádoló? Kabaréhittérítő? A hitetlenség korának nevettetője? Röhögtető prédikátor? Nemcsak! Is! 80 év 50percben. 50 perces életműportré a... több»

#29389

dráma | horror | misztikus | rövidfilm | thriller

Egy kislány nővére eltűnik egy kempingezés során, és a lányka elgondolkozik azon, hogy talán igazak az új otthonukról szóló rémisztő történetek.

Elefántborjú-hadművelet
#29390

dokumentum

Sri Lankán egyre több áldozatot követel az emberek és az állatok élőhelyekért és erőforrásokért vívott harca. A filmben egy elárvult, súlyos beteg elefántborjú sorsát... több»

#29391

NA Hold Empty  (2016)

dráma

Antont kiteszik az otthonából. Az utcán sétálgatva találkozik az exe egyik barátjával, akivel összebarátkozik. több»

Sok mindenfélébe belekaptam - Portréfilm Deim Pál képzőművészről
#29392

életrajzi

Deim Pál (1932-2016) Szentendrén élt és dolgozott. A szentendrei festészet klasszikus hagyományainak (Vajda Lajos, Barcsay Jenő) szerves folytatásaként az 1960-as években induló magyar... több»

Fesztivál Stage Pass - HURTS
#29393

dokumentum | zenés

A Hurts a nagysikerű Volt Fesztiválos koncertje után 2016-ban Zamárdiban lépett fel a Strand Fesztiválon. A szintipop zenét játszó manchesteri duó dalait a magyar rádiók is... több»

A gyöngyök titkos élete(Az igazgyöngyök titkos élete)
#29394

dokumentum

A déltengeri gyöngyök a legritkább és legdrágább igazgyöngyök közé tartoznak, melyek méregdrágán cserélnek gazdát New York, London és Párizs előkelő ékszerüzleteiben - idáig... több»

Pásztorének
#29395

dokumentum

A Kárpát-medence természeti értékeinek legnagyobb részét az emberi tevékenység, és ezen belül is a legeltető állattartás biztosítja. A pásztorok a legjobb gazdái ezeknek az... több»

Rendező: Sáfrány József

Szereplők: Berecz András

Cerritos, I Love You
#29396

dráma

A korábban mezőgazdasággal foglalkozó közösség, a Cerritos belépett egy nagy céghez, a Dairy Valley-hez, 1956-ban. A városban most számos fejlesztést eszközölnek ennek... több»

#29397

dokumentum

Egy dokumentumfilm a pennsylvaniai pizza, az ún. "tray" eredetéről és közel 100 éves múltjáról. több»

Rendező: Jeremy Saltry

Night Soil - Economy of Love
#29398

dokumentum | rövidfilm

A film a női szexmunkások brooklyni mozgalmát mutatja be. A mozgalom tagjai munkájukra lehetőségként tekintenek a nők számára a hatalom demonstrálására.   több»

Rendező: Melanie Bonajo

#29399

dokumentum

A dokumentumfilm egy expedíció útját tárja elénk, amely az utolsó, élő tuskegee-i légierő katonájának az életét kívánja feldolgozni. több»

#29400

dráma

Egy mostohaanya kifelé a gondoskodó anya álarcát mutatja, éjszaka azonban terrorizálja a gyerekeket.