Filmek

Legjobb filmek 2001-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#35541

34 Parched 2: Hangry  (2019)

(1)

horror

Egy influencer egy tóparti házban partit rendez a barátaival. A vízbe azonban véletlenül egy stimuláns kerül, ami teljesen kifordítja az embereket önmagukból.

#35542

akció | vígjáték

Netflix

Bud Spencer és Terence Hill azonos című filmjének feldolgozása, amiben egy testvérpár összefog, hogy visszaszerezzék apjuk szeretett járgányát. több»

Essünk túl rajta gyorsan, ahogy a ezen a förtelmen is tettem. Ezt a filmet eleve közutálat övezte, a készítők ezt tudták, meg is értették, csak lesz*rták. Ha vannak filmek amiket, nem szabad/nem érdemes/felesleges újrázni, azok a Bud Spencer és Terence Hill filmek. Ezek a filmek az... több»
#35543

34 Les Déguns  (2018)

(1)

vígjáték

Karim és Nono egy rablás után átnevelő táborba kerülnek, ahonnan sikerül megszökniük, s elindulnak Saint-Tropez-ba, hogy megtalálják Karim barátnőjét. több»

#35544

thriller

Stevenre, a fiatal srácra, akit korábban elraboltak, sokkos állapotban találnak rá egy erdő mélyén. A fiú az egyetlen, aki azonosítani tudná még mindig szabadlábon lévő... több»

Államközi szerelem
#35545

romantikus | vígjáték

Anna Bremer, a német szövetségi kancellár éppen aláírni készül a német–francia energia-egyezményt. Bár testvére figyelmezteti őt, hogy a szerelmi életével is foglalkoznia kell,... több»

#35546

vígjáték

Al Pereira, a sármos, de erkölcstelen és züllött egykori magánnyomozó az évek során egyre konzervatívabbá és korrektebbé válik, az erkölcs és a tisztesség védelmezőjévé. Útja... több»

Nagyon bírom Jesús Francót, de ez a film ritka sz*r, gyenge volt sajnos...
#35547

34 The Wristwatch  (2015)

(2)

dráma

Négy ember élete gyökeresen megváltozik, amikor kapcsolatba kerülnek egy természetfeletti karórával, mely felfedi a világosságot és a sötétséget, és viselője magasabb tudatosságra... több»

Hm...egynek elment a film, de nagyon nem fogom többször megnézni. Az biztos, hogy egy sima unaloműzőnek vagy háttérzajnak ideális, de ne várjatok tőle sokat, így akkor talán a csalódás sem lesz akkor. :/
#35548

animáció | családi | musical

A Race for the Sodor Cup, a verseny, amely a világ minden tájáról érkeznek mozdonyok. Kana végül Thomas-szal kerül össze. De vajon megvan-e bennük az, ami kell ahhoz, hogy megnyerjék a... több»

#35549

34 Fausto e Furio  (2016)

(1)

vígjáték

Fausto és Furio egy műhelyt örökölnek szüleiktől. Rájuk száll egy alvilági vezetőnél meglévő adósság is, ezért mindenféle illegális munkát kell elvégezniük. több»

#35550

horror

Andy – hogy megmeneküljön egy alapjában véve őrült világtól – borzalmas gyilkosságokat követ el. több»

ID különjelentés: A Long Island-i sorozatgyilkos
#35551

dokumentum

A New York-i építész és feltételezett sorozatgyilkos, Rex Heuermann megdöbbentő letartóztatása sokkolta az USA lakosait. Szakértők ismertetik az ügy legújabb fejleményeit. több»

#35552

34 Tow  (2022)

horror

Az ikertestvérek, Maddie (Caitlin Gerard, Delyn Wall) és Abi (Keziah Wall) gyerekkorunkban már megmenekültek egy sorozatgyilkos elől, de talán nem örökre...   több»

#35553

vígjáték

Amikor a gyerekeik kirepülnek, a középkorú házaspár meg akarja valósítani régi álmát, hogy lakókocsival Indiába utazzanak. Azonban bombaként robban a hír, hogy a 45 éves Martha... több»

#35554

34 Doidas e Santas  (2016)

(1)

dráma | romantikus | vígjáték

Beatriz híres pszichoanalitikus, aki másokat tanít arra, hogyan legyenek boldogok, miközben ő nem az. több»

#35555

horror | rövidfilm | sci-fi

A rövödfilm története szerint egy fiatal kutató kapcsolatot teremt néhány földön kívüli lénnyel, akik éppen most érkeztek a bolygónkra. több»

Rendező: Andrea Ricca

Szereplők: Stefani Autuori, Andrea Ricca

#35556

34 Hazudj velem  (2022)

(1)

dráma

HBO Max

Miután Stéphane Belcourt író beleegyezik, hogy egy híres konyak márkanagykövete legyen, amely a kétszázadik évfordulóját ünnepli, hosszú évek óta először tér vissza... több»

Mindenekelőtt akinek gondja van a homoszexualitás filmes ábrázolásával, az ugorja át, és nézzen mást, mert az első egynegyed-egyharmadban le fog sokkolódni, elég naturálisan ábrázolások fordulnak elő. Stéphane Belcourt (Guillaume de Tonquédec) sikeres író, akinek az első nagy... több»
#35557

romantikus | vígjáték

Calvin hiába szövöget nagy álmokat szerelemről és karrierről, úgy tűnik, mindörökké sivár szülővárosában reked, ráadásul egyedül. Az unalmas hétköznapok elől egy... több»

#35558

24 Zörej  (2023)

(5)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Miután családjával beköltözik gyermekkori otthonába, egy férfi nyomozása egy apjához köthető helyi üzemi baleset ügyében sötét családi titkokat tár fel. több»

Uhhh, hát ez nettó időpazarlás volt. Az eleje tényleg idilli, kis család, baba, fáradt, de boldog szülők. Aztán előkerül az apa, aki nyugdíjas otthon lakója, a clickbaites srác, akit beszippant az apja titkos múltja, és elhanyagolja a kisbabáját. Friss szülőként ezt rossz... több»
#35559

dráma | romantikus

HBO Max

A Turtles All the Way Down a szorongással foglalkozik a tizenhét éves Aza Holmeson (Isabela Merced) történetét bemutatva. Nem könnyű Azának lenni, de próbálkozik... Próbál jó lány,... több»

Indításképp egy nagyon egyedi világú lányt ismerünk meg, a film remekel abban, ahogy bemutatja nekünk az ő kis fura világát. Hozzá ez a rém érdekes teknősös cím, minden együtt volt egy remek élményhez. Aztán menet közben elég hamar kiderült, hogy kb. 30-40 évvel meghaladtam... több»
#35560

horror

HBO Max | Telekom TVGO

Amanda és lánya nyugodt életet él egy amerikai farmon, de amikor elhidegült édesanyja maradványai megérkeznek Koreából, Amandát kísérteni kezdi a félelem, hogy olyanná válik, mint... több»

A listás sztár egy B minőségű felejthető horrorban. Sandra Oh miatt mindenképpen meg akartam nézni a filmet a negatív értékelések ellenére is, de lehet, hogy nem vesztettem volna sokat, ha kihagyom. A történet egy nőről és lányáról szól, akik elzártan élnek szinte a... több»