Filmek

Legjobb filmek 2001-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#35521

akció | vígjáték

Netflix

Bud Spencer és Terence Hill azonos című filmjének feldolgozása, amiben egy testvérpár összefog, hogy visszaszerezzék apjuk szeretett járgányát. több»

Essünk túl rajta gyorsan, ahogy a ezen a förtelmen is tettem. Ezt a filmet eleve közutálat övezte, a készítők ezt tudták, meg is értették, csak lesz*rták. Ha vannak filmek amiket, nem szabad/nem érdemes/felesleges újrázni, azok a Bud Spencer és Terence Hill filmek. Ezek a filmek az... több»
#35522

horror | thriller

Három fiatal amerikai Thaiföldre utazik vakációzni. Hazatérve úgy viselkednek, mintha minden normálisan történt volna, azonban őriznek egy titkot. Egy szellem kezdi el gyötörni... több»

#35523

akció | horror | kaland

Épp most ért véget egy fergeteges buli a tengerparton, ám egy váratlan cunami söpör végig rajta, és egy dühöngő óriáscápa jut be a szállodába. Nagy küzdelem bontakozik ki ember... több»

#35524

34 Ouijageist  (2018)

horror

A fiatal és önálló anyuka, India megpróbál új életet kezdeni. Új munkát és új lakást keres. Rövidesen azonban minden pokollá változik, amikor az új otthonban barátaival... több»

#35525

34 Slaw  (2017)

horror

A film története szerint két gurmán elrabolja azokat, akik tönkretették a vacsoraélményüket. több»

Investigating Paradise
#35526

dokumentum

Egy riportsorozat két merész riporterről, akik nekivágtak Algériának, hogy megkérdezzék az embereket arról, mi a véleményük a Korán egyik sokat emlegetett szakaszáról, amely szerint... több»

Rendező: Merzak Allouache

Szereplők: Salima Abada

#35527

horror

A Baileyville-ben élő újságírónő különös esetek után nyomoz. Tovább nő a baj, mikor a nő családja is bajba kerül. Mindent megtesz, hogy ne kerüljön bele abba a sztoriba, amin... több»

#35528

akció | dráma | krimi

A filmben egybe fonódik a hatásos akció és a megrendítő történet a szenvedélyes szerelemről és fájdalomról, miközben reflektál az ekonómiai válságra, a politikára, az... több»

#35529

horror | thriller

Egy titokzatos haláleset miatt az Ashburn Waters-ben taláható kemping kénytelen bezárni kapuit, ám mindez egy cseppet sem gátol meg egy fiatal társaságot, hogy belógjanak a lezárt... több»

#35530

akció

TV-ben (Filmbox, csütörtök 01:33)

Egy profi bérgyilkosokból álló csapat királyi megbízást kap. Öt évet kell visszamenniük az időben, és meg kell ölniük ártatlan emberek egy kiválasztott csoportját, akik közül az... több»

#35531

34 Tow  (2022)

horror

Az ikertestvérek, Maddie (Caitlin Gerard, Delyn Wall) és Abi (Keziah Wall) gyerekkorunkban már megmenekültek egy sorozatgyilkos elől, de talán nem örökre...   több»

#35532

vígjáték

A jóslatom a végzeted című romantikus vígjátékban a médium Lenka remekül eljátsza, hgy hisz a varázslatokban, s közben alaposan ügyfelei zsebébe nyúl. Egyik 'páciense', az Oscarba... több»

#35533

34 Blackmail  (2017)

akció | vígjáték

Történet egy csapat színészről, akik Manhattanban próbálnak boldogulni. A film az ő életükről, szerelmi bánataikról és közös tervükről szól, amely szerint meg akarnak zsarolni... több»

#35534

dráma

Négy diák egy tervet eszel ki, hogy megússzák az egyetemi felvételi vizsgát. több»

Turn in the Wound
#35535

dokumentum

Előadás, költészet és zene a háború idején – a film a folyamatos szenvedésben és a múlt visszhangjaiban az értelem és a szabadság keresését vizsgálja, az emberek elnyomással... több»

Rendező: Abel Ferrara

#35536

családi | kaland

Telekom TVGO

A 10 éves Sebastiennek semmi kedve ahhoz, hogy a hegyekben töltse a nyári vakációt a nagymamájával és a nagynénjével, hiszen nem hangzik túl izgalmas időtöltésnek, hogy rokonainak... több»

A hétéves unokámat lekötötte a történet, engem a táj.
#35537

34 Ya schastliv  (2016)

(1)

dráma | musical | romantikus | vígjáték

Egy fiatal férfi megpróbálja ledönteni a tabukat maga körül.

#35538

24 Zörej  (2023)

(5)

dráma | misztikus | thriller

Netflix

Miután családjával beköltözik gyermekkori otthonába, egy férfi nyomozása egy apjához köthető helyi üzemi baleset ügyében sötét családi titkokat tár fel. több»

Uhhh, hát ez nettó időpazarlás volt. Az eleje tényleg idilli, kis család, baba, fáradt, de boldog szülők. Aztán előkerül az apa, aki nyugdíjas otthon lakója, a clickbaites srác, akit beszippant az apja titkos múltja, és elhanyagolja a kisbabáját. Friss szülőként ezt rossz... több»
#35539

34 Time Key  (2020)

sci-fi

Szentpéterváron járunk, ahol egy kislány megpróbálja megmenteni nevelőszüleit a sötét erőktől. több»

#35540

34 Sherbahadur  (2018)

dráma | thriller

Három ember gazdagok otthonainak kifosztásával foglalkozik. Tudomást szereznek Sherbahadurról, a veteráb katonáról, akinek vagyona eléggé kecsegtető fogásnak bizonyul.  több»