Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Róma bukása
#36401

animáció

Rádiumék egy átlagos világvége utáni család. A Búra nevű mesterséges édenkertben élnek, a gyerekek játszanak, Anyu főz, Apu a határra jár mutánsokra vadászni. Egy éjszaka... több»

Keresztesek egykor és ma
#36402

dokumentum

Az iszlám mindig harcban állt a kereszténységgel, annak ellenére, hogy a „könyv népeinek” sorába tartozónak tekintették a keresztényeket és a zsidókat, így a hódítások során... több»

Rendező: Varsányi Ferenc

First Friday
#36403

akció | dráma | vígjáték

Egy fiatal fiú, aki szuperhős akart lenni, elszökött otthonról és egy csapat kamasszal egyetemben kirámolt egy galériát, melynek tulajdonosa egy behízelgő modorú művészeti kritikus.

#36404

dokumentum

2015-ben 150 éves volt Amerika leghírhedtebb rasszista csoportja a Ku Klux Klan. több»

Digicica
#36405

NA Digicica  (2020)

animáció

A tökéletesen élethű házi-kedvenc kiváló társ az elfoglalt anya kisfia számára, amíg a konzolban le nem merül az elem... több»

Rendező: Fülöp Péter

Szenes Iván szilveszter 2/2.
#36406

dokumentum

Szenes Iván slágereit az egész ország kívülről fújja, az évről évre megrendezett emlékkoncerteken pedig megtelik a Szenes Iván tér a rajongókkal. Két részes szilveszteri... több»

Vihar lett úrrá a rejtett szívemen
#36407

dokumentum

Portréfilm Almásy Aladár festőművészről. A portréfilmben maga a festőművész kalauzolja a nézőt saját világában, lehetőséget adva így egy izgalmas elme és tudat, csak általa... több»

Rendező: Rohonyi Gábor

Amerika szuperkígyója
#36408

dokumentum

A film egy nőstény texasi csörgőkígyó küzdelmes életét követi nyomon a forró sivatagban. E mostoha tájon a puszta túlélés is bravúrszámba megy, hősünknek azonban az... több»

#36409

horror | thriller

Egy szadista sorozatosgyilkos, aki a bosszúért küzd, a közösségi médiát használja fel arra, hogy a fiatal felnőttek csoportját egy vad partira csábítsa, amit a semmi közepén rendeznek. több»

#36410

dokumentum

A csillagászok szerint a Föld egén 2013 végén láthatóvá váló ISON az utóbbi idők leglátványosabb üstököse lesz, melynek fénye a teliholdéval vetekszik majd – amennyiben a Nap... több»

Templom az Óceán közepén
#36411

dokumentum

2018. július 1-én a franciaországi Sables D’Olonne-ból elrajtolt a Golden Globe Race, azaz az egyszemélyes Föld-kerülő vitorlásverseny, ahol született tengerészek küzdenek meg... több»

Tőkés István XX. százada
#36412

dokumentum

2016 augusztus 8-án lett volna száz esztendős Tőkés István református lelkész, egyházi író, teológiai professzor, az Erdélyi Református Egyházkerület egykori püspökhelyettese,... több»

Cápa - a felszín alatt
#36413

dokumentum

Az utóbbi időkben a cápák életmódjában végzett kutatások néhány orvosi és mérnöki akadály leküzdésében is megoldásokat kínáltak az emberiség számára. Ezek az új... több»

Préda lettem: Cápák hete
#36414

dokumentum

A Csendes-óceán felszíne alatt veszélyes lények ólálkodnak. Délutáni úszás közben egy nőt hirtelen megtámad egy nagy fehér cápa. Egy szigonyos halászt megtámad egy tigriscápa. több»

Hegedűország.hu
#36415

dokumentum

A huszadik század első évtizedei a magyar hegedűjáték igazi virágkorát jelentették. A század végén, Hubay és a magyar iskola kultuszának újjáéledésével aztán ismét felröppent... több»

Bohém, negyvenes, nagypapa
#36416

romantikus | vígjáték

A negyvenes Werner egy hostel recepciósaként éli gondtalan agglegényéletét, minden mókában benne van, és nagy szoknyavadász hírében áll. Ám egy nap beállít hozzá rég nem látott... több»

A Colectiv katasztrófa
#36417

dokumentum

2015. október 30-án tűz ütött ki a bukaresti Colectiv Clubban. A tűzben több tucat ember meghalt, és a tragédia okainak kivizsgálása végül a kormány bukásához vezetett. több»

#36418

Wadi Rum, avagy a Hold völgye, egy végeláthatatlan, homokkő-falakkal szabdalt táj a jordán sivatagban. Két izraeli csapat a fejébe veszi, hogy beduin vezetőjük segítségével alapít... több»

Break
#36419

NA Break  (2015)

rövidfilm

Egy idősebb házaspár találkozik egy nehéz sorsú fiatal párral. Jack és Phoebe hamarosan összebarátkozik Billy-vel és Marthával. A mélyen megindító dráma – főszerepben a... több»

Monyo+Baba - A szabadság ára, összehangolva
#36420

dokumentum

A főszereplők Monyo - Molnár Endre és Fazakas Ilona - Baba, tehetséges zenészek. Őrültek, és összeférhetetlenek. A szerelem és a zene rabjai. Lázadók, akik a szerelmükért... több»