Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
Páviánok királynője
#36421

dokumentum

Mmasadit az erdő istene is uralkodásra teremtette: előkelő származása és személyes kvalitásai messze társai fölé emelik, így mindenki által tisztelt, megkérdőjelezhetetlen... több»

Rendező: Robyn Keene-Young

Man aan de overkant van de straat
#36422

rövidfilm | thriller

Janne egy visszatérő rémálom áldozata, mindig egy férfit lát, aki éjszaka az utcán járkál. A nő a rejtély megfejtésében szinte teljesen a külvilágra van utalva.

Rendező: Nathan Hermans

Szereplők: Kaat Somers, Maaike Somers

Vakáció a tengerparton
#36423

rövidfilm

Amália első menstruációja pont egy nappal a nyaralás előtt jön meg. Konzervatív, szigorú anyukája tudta nélkül úgy dönt, saját kezébe veszi az ügyet.

#36424

NA Köszönöm, jól  (2013)

(1)

dráma

A Köszönöm, jól című film történeteit a magánszférába is behatoló, az emberi kapcsolatokat próbára tevő gazdasági válság foglalja keretbe. Az első történetben egy vidéki... több»

Rendező: Prikler Mátyás

Ízőrzők: Zalaegerszeg
#36425

dokumentum

Zalaegerszegen, a Göcseji Falumúzeum egyik műemlék épületében, csikótűzhelyen készítettük el a zalai konyha hagyományos ételeit. Gyurkó Imréné Bucsutáról érkezett ide, hogy... több»

Rendező: Móczár István

Kumbh Mela - Fürdés a halhatatlanságban
#36426

dokumentum

Nincs még egy olyan ország a Földön, mint India, ahol a természetet, a tüzet, a hegyeket és a folyókat is istenként tisztelik. Az egyik leghatalmasabb istenség Ganga. A Gangesz folyóval... több»

Poirot – Függöny – Poirot utolsó esete
#36427

krimi

Tolószékhez kötve, megbénítva a köszvénytől, az idős Poirot újra találkozik régi barátjával, Hastings kapitánnyal ott, ahol minden elkezdődött. styles az a vidéki ház, ahol a... több»

Their Last Ride
#36428

dokumentum

A film egy cherokee nő élettörténetét mutatja be, akinek rendkívül fontosak a gyökerei, amit a Villámló Paták szervezete hivatott képviselni. több»

#36429

NA The Tommyknockers  (2019)

(1)

horror | sci-fi | thriller

A magyarul "Rémkoppantók" címen megjelent könyv adaptációja. A történet szerint Roberta Andersen western írónő Haven kisváros peremén él visszavonultan. Egy napon az erdőben... több»

#36430

misztikus | rövidfilm | sci-fi | thriller

Egy egyedülálló anya furcsa adást észlel a zsebrádióján. Úgy véli, ehhez köze lehet a fiának is. több»

Sherlock Holmes 3
#36431

akció | kaland | misztikus | thriller

Jude Law és Robert Downey Jr. kilenc évvel a Sherlock Holmes: Árnyjáték után ismét magára ölti minden idők talán legikonikusabb párosának szerepét. több»

The National Christmas Tree Lighting
#36432

zenés

A film a 94. karácsonyfa-kivilágítási ünnepségről szól, amelyet Washingtonban rendeztek meg.

A Willing Patriot
#36433

akció | thriller

Egy szövetségi ügynök új feladatot kap felettesétől: utazzon el Dél-Afrika legforrongóbb térségébe és próbálja meg leleplezni a terrorista hálózat finanszírozási hátterét.

#36434

dráma | életrajzi

Eduard Limonov, a radikális szovjet költő botrányos története, aki New Yorkban csavargóvá, Franciaországban szenzációvá, Oroszországban pedig politikai antihőssé vált. több»

#36435

animáció | családi | vígjáték

A hiperaktív vörösfejű madár elszánt küzdelembe kezd egy nagyvárosi ügyvéddel, aki engedélyztetni akarja, hogy elpusztítsák a lakóhelyét. több»

#36436

dokumentum

Netflix

Ez a dokumentumfilm a neandervölgyiek körüli rejtélyekbe bonyolódik, és abba, hogy mit árulnak el fosszilis leleteik az életükről és eltűnésükről. több»

#36437

családi

Az időskor egyik nagy ellensége az elesés. Dr. Luciana és néhány szakember érdekes megfigyelést tettek, miután ők is megéltek egy komolyabb balsetet időskorukban. A titok nem is... több»

#36438

NA Fall  (2017)

dráma | rövidfilm

Egy fiatal nőnek furcsa hallucinációi vannak, miközben mindennapi életét próbálja élni. több»

#36439

dokumentum | életrajzi | rövidfilm | sportfilm

Rodney Hines több mint tíz évig egykerekezik Raleigh utcáin, legyen akármilyen időjárás. A célja az, hogy világrekordot állítson fel.

Rendező: Patrick Shanahan

Egyjátékos mód
#36440

játékfilm

"A jövő alkoholizmusa a számítógépes játékfüggőség." Történetünk hőse Dávid, játékfüggő. Az őt egyedül nevelő anyja, Szilvia a magányt és a kétségbeesést egyre több... több»