Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36441

NA Malibu Road  (2021)

misztikus | romantikus | thriller

Dr. Raymond Forrester híres pszichológus, az UCLA professzora, aki az egyik tanítványával, Dorothy Crowderrel Malibura utazik egy kétes hírű hotelbe. Ketten együtt nagy mennyiségű LSD-t... több»

#36442

játékfilm

Emma szalagavatójának napján, frissen különvált szülei az alkalom miatt találkozni kényszerülnek. A találkozás veszekedésbe torkollik, és végül egyikük sem megy el Emma... több»

Rendező: Nagy Lili

#36443

NA D.H.A.R.M.A. 9  (2017)

(3)

akció

Egy titkos szervezet harcművészeti készségekkel bíró fiatalokat képez ki a bűnözők elleni harcra.

Szemadám György - Belső útjaim
#36444

életrajzi

Portré a 70-es évek lázadó művésznemzedékének kalandos életű, színes egyéniségű, sok műfajú, a madarak életét szenvedélyesen kutató, megörökítő és népszerűsítő... több»

#36445

dokumentum

A dokumentumfilm azt mutatja be, mi történt, amikor Ausztrália megállította a menedékkérők hajóit. több»

Rendező: Jolyon Hoff

In memoriam Somogyi József - Somogyi József szobrászművész, tanár
#36446

életrajzi

A portréfilmből Somogyi József mindhárom arcát, a kiemelkedő művészt, generációk szeretett mesterét és az önzetlen, elkötelezett közösségi embert egyaránt megismerhetjük. több»

Rendező: Medgyesi Gabriella

Békéssámson hősei
#36447

dokumentum

A Békéssámsoniak története, egy nagyon fontos nemzeti motívum, mivel hozzájuk hasonlóan sok korszaknak megvoltak az adott rendszertől eltérő gondolkodású szereplői és ők voltak... több»

#36448

dráma | rövidfilm

Egy nőre kezelés vár a pszichiátriai klinikán, előtte azonban még eltölt néhány napot a fiával. több»

Rendező: Darya Molchanova

Táborfalva, a természetes lőtér
#36449

dokumentum

Budapesttől alig karnyújtásnyira, az Alföld északi részén működik az ország második legaktívabban használt katonai lő- és gyakorlótere. Bár ropognak a fegyverek és robbannak a... több»

Rendező: Mosonyi Szabolcs

Katie Fforde: Szívügyek
#36450

romantikus

Adott egy megtört szívű édesanya, aki család nélkül maradt, és egy szívműtéten átesett srác, akinek széthullóban van a családja és az egész élete. Egy szerencsés véletlen és... több»

Kolumbia elveszett édenkertje
#36451

dokumentum

Kolumbia a Föld egyik leggyönyörűbb országa: a buja esőerdőt helyről helyre hatalmas, vízinövényekkel benőtt mocsarak tagolják; a mangróveerdőt arrébb hullámzó, végtelenbe... több»

Ode to a Fuckboi
#36452

rövidfilm

A rövidfilm a női barátság szépségét ecseteli.

Rendező: Harry Lindley

Szereplők: Saabeah Theos, Jamie Korn

In memoriam Gyurkovics Tibor
#36453

dokumentum

A vele készült interjúk, színre vitt darabjai és barátai visszaemlékezései nemcsak Gyurkovics szerteágazó irodalmi tevékenységét idézik föl, hanem egyedülállóan színes,... több»

Rendező: Dobray György

Alien Shadows
#36454

thriller

A film története szerint Mark és Sarah megérkezik a Bob Hope repülőtérre. Két héttel később kölcsönzött autójukat üresen találják Nevadában a hírhedt 51-es körzetben. Mark és... több»

#36455

családi | vígjáték

A legjobb barátok és osztálytársak, Dave, Joe és Danny összehoznak egy pop-punk bandát, a Summertime Dropoutsot. Igyekeztnek megragadni a lehetőséget, hogy felléphessenek a Warped... több»

Metalhead
#36456

NA Metalhead  (2018)

dráma

A film története szerint egy heavy metal dobos elveszíti a hallását, így kénytelen alkalmazkodni egy néma világhoz. több»

#36457

A film története szerint egy titkos várost az evolúció magas fokán álló értelmes dinoszauruszok laknak. Amikor a titokra fény derül, egy egyedül álló apukának mindent kockára kell... több»

Hamlet
#36458

dráma | vígjáték

A „Hamlet” legújabb értelmezésében a címszereplőt apja szelleme kísérti. London elitjéből a városi földalattiba, a hindu templomokból a hajléktalanok sátorvárosaiba költözik.... több»

#36459

thriller

A film története szerint négy idegen jelentkezik egy programba, amely tudomásuk szerint a betegségük gyógymódját kutatja. A kísérletre egy régi rádióállomáson kerül sor, ahol arra... több»

Ma este gyilkolunk
#36460

krimi

Csányi Sándor rendezői debütálásában egy színész öregotthon lakóit megrázza az intézmény falai között bekövetkezett titokzatos haláleset...  több»

Rendező: Csányi Sándor