Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
Vad csodavilág:az evolúció szigetei
#39401

dokumentum

Richard Fortey professzor megvizsgálja, a szigetek miért az evolúció természetes laborjai, és találkozik jelentős fajokkal. Feltárjuk, hogy az evolúció sokkal több, mint az erősebb... több»

Kuba titkos zátonya
#39402

dokumentum

Kuba fél évszázados politikai elszigeteltségének van egy pozitív mellékhatása: az ország számos részén szinte érintetlen állapotban megőrződtek a természeti értékek. Jó példa... több»

#39403

horror

Rosszindulatú szellemek tartanak rettegésben egy családot, akik paranormális tevékenységekkel foglalkozó szakértőkhöz és egy elfásult paphoz fordulnak segítségért.

Cápatámadás közelről
#39404

dokumentum

Igazak azok a történetek, melyek a cápák kegyetlenségéről és vérszomjasságáról szólnak? Ezt a sokakat érdeklő kérdést igyekszik megválaszolni egy vakmerő búvárokból és... több»

Overdose - Vágta egy Álomért
#39405

dokumentum

Egy szlovákiai magyar acélkereskedő 2000 guineat fizet egy jelentéktelen külsejű csámpás csikóért, mely egy évvel később már a 200-szorosát éri, és a világ leggyorsabb lovai... több»

#39406

NA I Am Khama  (2019)

animáció

Egy zseniális afrikai király, akinek országát gyarmatosították az angolok 1895-ben, támadást indít Anglia ellen. Elég bátorsága van ahhoz, hogy megfenyegesse a gyarmatosító... több»

Fél lélegzet
#39407

dokumentum

Tomán Edina az esélytelenül túlélt tüdőembóliája után futni kezdett. Az egész világ ámulva figyeli a hihetetlen sportteljesítményét, a londoni olimpia megnyitója előtt a... több»

#39408

NA Catharsis  (2018)

dráma

Négy nő Los Angelesben. Mindannyian egy-egy fájdalmas traumát próbálnak feldolgozni. Mind a négyen elvesztettek valamit magukból. Vajon meglelik a békét valaha is? Mindenesetre... több»

Ezüst-Patak
#39409

animáció

Az animációs film az Ezüst-Patak zenekar népzenei feldolgozását jeleníti meg. A zene az eredeti népi szöveget tiszteletben tartva, akusztikus-, elektronikus-zene, népzene, popzene, latin... több»

Rendező: Pál Balázs

#39410

romantikus | rövidfilm

A film egy szerelmi történetet dolgoz fel.

#39411

dráma | történelmi

A film a Meidzsi-korszakban a tomiokai selyemgyárba érkező japán nők élményeit meséli el.

Hókatasztrófa március 15-én
#39412

dokumentum

A 2013. március 15-i nemzeti ünnep Magyarországon sokak számára nem úgy sikerült, ahogy tervezték. A tavaszi hóesés orkán erejű széllel párosult és óriási hótorlaszok alakultak... több»

Rendező: Rideg Richárd

Szereplők: Galambos Péter

The Haunted Tower
#39413

dokumentum

A dokumentumfilm egy suffolki tornyot mutat be, amelyben állítólag kísértetek járnak.

Szereplők: Chris Halton

#39414

zenés

A több mint 40 millió eladott albumot és DVD-t, számos nagy sikerű világturnét és budapesti koncertet maga mögött tudó, sokak által a „Keringők királyának” is nevezett André... több»

Minimum Mass
#39415

dráma | romantikus | rövidfilm | sci-fi

Szerelem, bánat, sötétség. A film egy pár történetét meséli el, akik vetélések sorozata után úgy gondolják, gyermekeik egy másik dimenzióban születnek meg. A cselekmény az... több»

#39416

akció | horror | thriller

Egy csapat jó barát szeretné megünnepelni, hogy hosszú évek után egyikük végre hazatért. A önfeledt szórakozás hamarosan azonban rövidesen rejtélyes halálesetek sorozatába torkollik. több»

#39417

dokumentum

Ez a dokumentumfilm a nagyvállalatok nagymenőivel készített interjúkat mutatja be. Kiderül, hogyan is lesz valakiből igazi "sztár" a cégen belül, hogyan lehet feljebb jutni a... több»

#39418

dráma | thriller | western

1866-ban végéhez ér az amerikai történet legvéresebb időszaka, a Polgárháború. Mérföldekkel arrébb az események gócpontját Texas egy elszigetelt vidékén két család egymás... több»

#39419

dokumentum

Nosztalgikus utazás a nyolcvanas évek legmeghatározóbb tudományos fantasztikus filmjeinek világába. több»

#39420

vígjáték

Az extravagáns Carlota igyekszik meggyőzni a környezetét, hogy szabaduljanak meg egy bandától.