Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
Németh János, Az agyag hangján szólnak a formák - Portréfilm Németh János szobrászművészről
#39521

életrajzi

Vilmos Németh János művészi világának lényege a bölcsesség, az őszinteség és a hit. Alkotásai örök ősi világrendet őriznek. Célja, hogy ezeket a hagyományokat a jövő... több»

Rendező: Tomcsányi Vilmos

A T-Rex újrafelfedezése
#39523

dokumentum

A legújabb, úttörő, régészeti felfedezések és csúcsmodern technika felhasználásával újra fogalmazza a Föld szuperragadozóját, a T-Rexet. több»

Örökbefogadó sztárok
#39524

dokumentum

A házigazda Cecily Strong szívmelengető történetei arról, hogyan fogadtak örökbe hírességek állatokat. Találkozunk David Backes jéghokissal és Selma Blair színésznővel. több»

Mascagni: Parasztbecsület - egyfelvonásosd opera -Közvetítés a Krisztus Király Plébániából
#39525

Egyfelvonásos opera. Felelős szerkesztő: Esztergályos Máté Károly. Vezető operatőr: Sibalin György. Rendezte: Molnár Marica, Petrovics Eszter. Pietro Mascagni Parasztbecsület című... több»

#39526

dokumentum | musical | rövidfilm | vígjáték | zenés

A történet egy transzvesztita előadóművészről szól, bemutatja a férfi karrierjét a kezdetektől egészen a hangos sikerekig.

Amerikai csimpánz
#39527

dokumentum

Az Egyesült Államokba az elmúlt 40 évben egyetlen vad csimpánzot se vittek be. Ilyen körülmények között felmerül a kérdés: Vérfrissítés hiányában az elszigetelt, fogságban élő... több»

Szörnycsapda
#39528

animáció

A városlakók túl elfoglaltak ahhoz, hogy bármit is észrevegyenek, még ha egy látványos hajsza bontakozik is ki a szemük előtt. Egy plakátfigura életre kel és szembeszáll az őt és a... több»

Rendező: Végső Ágota

#39529

vígjáték

Egy transzfesztita prostituált balesetből végez a stricijével, ám ezzel a tettével veszélybe sodor mindenkit, akit csak ismer. Hősünknek ügyesen kell navigálni az illékony szerelem, a... több»

#39530

NA Reel Rock 7  (2012)

akció | kaland

A hegymászás világának négy legnagyobb története, humorral, szívvel és észbontó akcióval elmesélve. több»

#39531

dráma | krimi | sci-fi | thriller

McGuinness és Phoenix néhány szökevény nyomában jár, és kifőznek egy tervet, ami magával rántja az ügyben sáros korrupt politikust is, azonban az eset rövidesen túlnő rajtuk. több»

Ízőrzők: Iszkaszentgyörgy
#39532

dokumentum

Iszkaszentgyörgy Székesfehérvártól északnyugati irányban, attól mintegy 10 km-nyire található. Határát északról a Bakony, nyugatról a belőle délre nyúló Iszka-hegy, délről a... több»

Rendező: Móczár István

A katasztrófa – naplók 2016
#39533

dokumentum

2016-ban számos komoly, időjárással kapcsolatos természeti katasztrófa történt, köztük aszályok, futótüzek, áradások, tájfunok, hurrikánok és szokatlan mennyiségű földrengés. több»

Álom és szereIem: Inga Lindström: Egy dal Solveignek
#39534

dráma | romantikus

Anders Allström, zeneszerző és zongorist lánya baleset áldozata lesz. A férfi összetört, és nem látja az élet értelmét. Szenvedélye, a zene sem vigasztalja. Lánya halála előtt... több»

#39535

vígjáték

Egy dokumentumfilm Oskar Knight világhírű rendezőről. több»

#39536

családi | fantasy | vígjáték

Egy varázslót ereje a múltból napjainkba repíti, így nem marad más hátra, mint hogy újonnan szerzett barátai segítségével visszataláljon a saját idősíkjába. több»

Hannibal: Pride of Carthage
#39537

akció

A Kr.e. második században egy különleges vezetői képességekkel ellátott fekete katona a karthágói sereg élére áll. 11 elefánttal és mintegy hatvanezer katonával történelmet írt,... több»

#39538

horror

Egy sátánista szekta többeket tart fogva, hogy a Krisztus második eljövetele elleni szent háborúra készüljön.

Jane Millen
#39539

NA Jane Millen  (2018)

krimi | thriller

A film története szerint egy veterán rendőrségi nyomozót egy gyilkossági üggyel bíznak meg, ami sokkal több problémát okoz neki, mint gondolta volna. több»

Rendező: Cynthia Mort

Szereplők: Olga Kurylenko

#39540

dráma | misztikus | thriller

Egy nőt nagy öröm éri, mikor megtalálja rég elveszettnek lányát, aki azonban éppen börtönbüntetés elé néz, gyilkosság vádja miatt.

Rendező: Julien Seri