Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#39521

dráma

Masato mentálisan gyengébb másoknál, amiért sokan csúfolják. Találkozik a hasonló képességű Sakurával, akivel később összeházasodnak. Hogy a nőt megvédje, a férfi részt vesz... több»

#39522

dráma

Miranda egy francia prostituált, aki napról napra él Phnom Penh külvárosában. Miután találkozik Pannával, egy árva kislánnyal, reményt és bátorságot merít belőle, hogy élete... több»

#39523

animáció

Egy derűsnek ígérkező reggelen beborul az ég az Elhagyatott Rét felett, és esni kezd. A kuflik a kupac tetejéről aggódva figyelik, mint emelkedik lassanként a víz, sorban elöntve... több»

#39524

NA Kőbárka  (2017)

dokumentum

„Elgondolkodtató, hogy a szobrász mesterség eszköztára a szoborkészítés több ezer éves története során szinte semmit sem változott. Ebben az ósdi szellemi »műhelyben« érzem... több»

Rendező: Szalay Péter

Hungária koncert
#39525

dokumentum

"Volt egyszer, hol nem volt egy csodálatos ország, HUNGÁRIA. 1980 derekán Fenyő Miklós, Dolly, Szikora Róbert, Novai Gábor, Kékes Zoltán, Fekete Gyula csaptak egy nagyon nagy ROCK AND... több»

Rendező: Antók Tamás

#39526

NA Round Two  (2017)

akció | dráma | rövidfilm

Adi nagy utazásra készül, ám az indulás előtti napon megtudja, hogy kiújult a gyerekkori leukémiája. több»

Németh János, Az agyag hangján szólnak a formák - Portréfilm Németh János szobrászművészről
#39527

életrajzi

Vilmos Németh János művészi világának lényege a bölcsesség, az őszinteség és a hit. Alkotásai örök ősi világrendet őriznek. Célja, hogy ezeket a hagyományokat a jövő... több»

Rendező: Tomcsányi Vilmos

A T-Rex újrafelfedezése
#39529

dokumentum

A legújabb, úttörő, régészeti felfedezések és csúcsmodern technika felhasználásával újra fogalmazza a Föld szuperragadozóját, a T-Rexet. több»

Örökbefogadó sztárok
#39530

dokumentum

A házigazda Cecily Strong szívmelengető történetei arról, hogyan fogadtak örökbe hírességek állatokat. Találkozunk David Backes jéghokissal és Selma Blair színésznővel. több»

Mascagni: Parasztbecsület - egyfelvonásosd opera -Közvetítés a Krisztus Király Plébániából
#39531

Egyfelvonásos opera. Felelős szerkesztő: Esztergályos Máté Károly. Vezető operatőr: Sibalin György. Rendezte: Molnár Marica, Petrovics Eszter. Pietro Mascagni Parasztbecsület című... több»

#39532

dokumentum | musical | rövidfilm | vígjáték | zenés

A történet egy transzvesztita előadóművészről szól, bemutatja a férfi karrierjét a kezdetektől egészen a hangos sikerekig.

Amerikai csimpánz
#39533

dokumentum

Az Egyesült Államokba az elmúlt 40 évben egyetlen vad csimpánzot se vittek be. Ilyen körülmények között felmerül a kérdés: Vérfrissítés hiányában az elszigetelt, fogságban élő... több»

Szörnycsapda
#39534

animáció

A városlakók túl elfoglaltak ahhoz, hogy bármit is észrevegyenek, még ha egy látványos hajsza bontakozik is ki a szemük előtt. Egy plakátfigura életre kel és szembeszáll az őt és a... több»

Rendező: Végső Ágota

#39535

vígjáték

Egy transzfesztita prostituált balesetből végez a stricijével, ám ezzel a tettével veszélybe sodor mindenkit, akit csak ismer. Hősünknek ügyesen kell navigálni az illékony szerelem, a... több»

#39536

NA Reel Rock 7  (2012)

akció | kaland

A hegymászás világának négy legnagyobb története, humorral, szívvel és észbontó akcióval elmesélve. több»

#39537

dráma | krimi | sci-fi | thriller

McGuinness és Phoenix néhány szökevény nyomában jár, és kifőznek egy tervet, ami magával rántja az ügyben sáros korrupt politikust is, azonban az eset rövidesen túlnő rajtuk. több»

Ízőrzők: Iszkaszentgyörgy
#39538

dokumentum

Iszkaszentgyörgy Székesfehérvártól északnyugati irányban, attól mintegy 10 km-nyire található. Határát északról a Bakony, nyugatról a belőle délre nyúló Iszka-hegy, délről a... több»

Rendező: Móczár István

#39539

NA Black Wings  (2012)

dokumentum | életrajzi | történelmi

A dokumentumfilm a második világháború alatt hősiesen helyt álló pilótákkal foglalkozik, akik amellett, hogy hazafiasságból repültek, magáért a repülésért, a... több»

#39540

NA Bergman  (2017)

dráma | misztikus | rövidfilm

Egy összezavarodott ember válaszokat keres. több»