Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
A tudat forradalma
#41002

dokumentum

A mindfulness meditáció kaotikus, teljesítmény-orientált világunkban a csend és szemlélődés kicsiny szigete, amely kevesebb stresszt, jobb koncentrációs készséget és jobb... több»

Karácsony előtt
#41003

játékfilm

A jómódú budai agglegény hazafelé tart a munkahelyi ünnepségről, az utcákon mindenki a karácsonyi rohanásban tülekedik. A csúcsforgalomból kivergődve a háza előtt egy különös... több»

#41004

horror | thriller

Egy eszes tinédzser egy pszichopata fogságába esik, ahol igyekszik összejátszani fogvatartója mentálisan sérült lányával, hogy valahogyan kiszabadulhasson, még mielőtt ő is felkerül... több»

Utunk a Marsra a SpaceX
#41005

dokumentum

A ’Mars – Utunk a vörös bolygóra’ c. sorozat első évadában izgalmas tudósításokat láthattunk az Elon Musk alapította, egy leendő marsi misszió előkészítésén dolgozó SpaceX... több»

A gyűrűsfarkú makik szigete
#41006

dokumentum

Madagaszkár élővilága évmilliók óta függetlenül fejlődik a külvilágtól, s ennek meg is van az eredménye: az itt élő mintegy negyedmillió faj 70%-a sehol máshol nem található... több»

A zöldbáró
#41007

A zöldbáró című dokumentumfilm a nyírbátori petis Mihályról készült, aki a világ legnagyobb biogázüzemének létrehozójaként vonul be a történelembe.

Vulkán
#41008

NA Vulkán  (2018)

vígjáték

Sorozatos furcsa véletlenek következtében Lukas, az EBESZ katonai missziójának tolmácsa a dél-ukrán sztyeppén lévő távoli városban reked. Egy színes, helyi lakosnál, Vovánál... több»

#41009

vígjáték

Netflix

Kolja és Vaszja az apjukat keresik, aki gyermekkorukban elhagyta őket, miután megtudják, hogy Luxemburgban haldoklik. Kolja hősnek tartja őt, míg Vaszja szerint egy gazember. több»

Jamie egyszerű és gyors karácsonyi kajái
#41010

dokumentum

Akárcsak a hétköznapi fogásokhoz, a karácsonyi menü elkészítéséhez is mindössze öt hozzávalót használ fel Jamie, bizonyítva, hogy a fantasztikus ételek nem a végtelen... több»

#41011

Az Otthon a kertben című műsorban McMenemy Márk hétről hétre újabb és izgalmasabb kerti fortélyokkal lát el bennünket, bebizonyítva ezzel az örök igazságot: mindenütt jó, de... több»

#41012

rövidfilm

A filmben egy új dal sorsát láthatjuk a stúdióbeli próbáktól a koncertszínpadig.

Rendező: Lance Bangs

Polgár Judit 40 – A sakk királynője
#41013

dokumentum

Polgár Judit a legsikeresebb női sakkozó a sportág történetében. A filmben kötetlenül mesél a kezdetekről, a későbbi sikerekről, miközben pályatársak, rokonok, ellenfelek is... több»

Illényi Katica Tango Classic koncert
#41014

dokumentum

2017. október 21-én a csodálatosan felújított Pesti Vigadóban adott koncertet Illényi Katica. Az előadást nagy nemzetközi érdeklődés előzte meg, és teltház előtt zajlott.... több»

Tween
#41015

NA Tween  (2017)

családi | dráma | rövidfilm

Barátság és rasszizmus egy tinilány történetén keresztül. több»

#41016

dráma

1934. A Szovjetunió északi részén sok nyugtalan körzet van, a hanti és nyenyec sámánok nem akarják elfogadni az új ideológiát. Hogy megbéküljön egymással a két kultúra, az ősi... több»

#41017

NA Večírek  (2021)

vígjáték

Egymás után érkezenek a régi ismerős arcok egy osztálytalálkozóra. Hamarosan azonban megdöbbentő hírt kapnak egyik társukról, aki nem jön el az eseményre. A többiek elhatározzák,... több»

Látni a láthatatlant - Bertalan Tivadar
#41018

életrajzi

Egy ma már ritka reneszánsz egyéniség, festő, grafikus, író, több tucat nagy sikerű magyar és külföldi film díszlet- és látványtervezője, Bertalan Tivadar portréja. több»

Rendező: Domokos János

Angélique nővér - Isten mosolya
#41019

dokumentum

A Kongói Demokratikus Köztársaságból származó Angelique Namaika nővér azon asszonyok megsegítésére szenteli életét, akik az LRA terrorakcióinak áldozatává váltak. Dungu... több»

The Mayor: The Age of Riley
#41020

dokumentum | életrajzi | történelmi

A film egy ír demokrata politikusról szól, aki 40 éven keresztül volt Charleston település polgármestere az amerikai délen.

Rendező: Barbara Tranter